QUOTE(Palemonas @ 2008 12 02, 11:13)
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 02, 12:16)
Nu tai va, sakau, kad nelabai panašu į TKexe Kalender'io formatą
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 02, 10:31)
O dėl A3 formato, kad ir sumažinu pixelių skaičių per pusę, vistiek Copy1 centre neišeina jiems atspausdinti likusių trijų lapų. Kreipsimės kitur.
O kokybe ir šiaip bendru vaizdu esu patenkinta. Neeilinė kalėdinė dovana.

Priekyje įsegta permatomas standus lapas, o nugaroje dar vienas lapelis popieriaus.

labai gražu
aš galvoju, gla nuo seno ofisinio kalendoriaus nuimti tą pakabinimo "cipuką" ir čia primontuoti galima
o spalvų neiškraipė?
QUOTE(Jonozmona @ 2008 12 02, 12:06)
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 02, 13:27)
Gitatuka, gal gali parasyti i kuri copy1 nesei daryti kalendoriu, nes girdejau, kad tik centriniai ju ofisai irisa metaline spirale
QUOTE(Kaktuke @ 2008 12 02, 13:31)
Gitatuka, gal gali parasyti i kuri copy1 nesei daryti kalendoriu, nes girdejau, kad tik centriniai ju ofisai irisa metaline spirale 
Spausdino Copy1 esantis Daukanto 8, Kaune. Įkainius Copy1 centro telefonu MB nufotkino, galėsiu vakare įkelt
QUOTE(Kaktuke @ 2008 12 02, 13:31)
Mb buvo copy1 Antaklanyje berods, išvadino juos "šaraškino" kontora, nes riša tik parasta plastmasine
QUOTE(Jonozmona @ 2008 12 02, 15:56)
Mb buvo copy1 Antaklanyje berods, išvadino juos "šaraškino" kontora, nes riša tik parasta plastmasine 
teks vaziuoti i Kauna
QUOTE(Kaktuke @ 2008 12 02, 16:23)
o jei rimtai, bandysim vieną paprastai susegti suta plastmase- žiūrėsim, koks vaizdas...jei kas, Saulei žaist atiduosim
Sveiki
Norejau paklausti, o kalendoriu padarius su ta TKexe programa, nekyla problemos ji spausdinant kokiam COPY1, ta prasme ar nesako, kad "mes tokios programos neturim, todel neskaito jusu failo ir negalim atspausdinti"? Man idomu, kaip ten vyksta tas spausdinimas is tos programos
Tikiuosi, gal per daug kvailai nepklausiau
Norejau paklausti, o kalendoriu padarius su ta TKexe programa, nekyla problemos ji spausdinant kokiam COPY1, ta prasme ar nesako, kad "mes tokios programos neturim, todel neskaito jusu failo ir negalim atspausdinti"? Man idomu, kaip ten vyksta tas spausdinimas is tos programos
QUOTE(ritukasx @ 2008 12 02, 19:47)
Sveiki
Pasidarius kalendorių, jį reikia išsisaugoti bet kuriuo vaizdo formatu(JPEG, BMP ...) kaip ir paprastą nuotrauką, tada jokioje firmoje, jokių problemų nekils.
QUOTE(Jonozmona @ 2008 12 02, 16:56)
Mes ten įrišinėjom, tai taip, riša plastmasine juostele. Ir man visai nieko atrodo.