Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaizdžio specialistai

As irgi bandziau paieshkoti bet nieko neradau g.gif
Butu idomu ir daugiau informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 05 16, 17:51)
toks vaizdas, lyg tema sukurta reklamai smile.gif

QUOTE(kusachius @ 2007 05 16, 18:14)
drinks_cheers.gif  pritariu... toks ispudis susidaro  g.gif 

Na taip... reklamai... Juk tarp mūsų yra ne vienas Petruškevičius, Statkevičius. Tai jie čia reklamuojasi... hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad cia man nenaujiena,uzsienyje seniai tas yra,pas mus dar neiprasta...prigis ir ir nieko nestebins labai greitai.Apie ka cia diskutuoti?
Atsakyti
Na manau senai laikas ir galėtų daugiau atsirasti stilistų, nes Mantas(puošęs Dangaus dalyvius) man dėl savo būdo atgrasus. Iš principo jo nemėgstu. O jis toks dirbtinai išpūstas burbulas, vien prestižo reikalas dabar įžymybėms su juo pasirodyti viešai, draugauti, nusifotografuoti kokiam nors renginy.
Atsakyti
Tai tiesiog ne visiems prieinamas dalykas smile.gif
Ten plius foto yra kaip žmogų pakeitė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miurdock: 28 gegužės 2007 - 15:42
Norėčiau dirbti tokį darbą cool.gif
Atsakyti
Na iš tikro, už nuomonę mokami dideli pinigai, plius dar praktika smile.gif
smagus darbas tik eik savo varda uzsitarnaut
Atsakyti
Įdomu kiek tas nusipirktas įvaizdis atitinka žmogaus vidų. Ar nebūna taip, kad vardan įvazdžio turi meluoti pats sau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 05 18, 20:34)
bandziau internete ieskot apie ta "ID"m bet nieko neradau. Idomu butu paskaitinet ar su jais pabendraut. Gal zinai, kaip rast internetini saita ar turi adresa?



zinau tik telefono numeri 865581818 siaip straipsnius skaiciau editoje ir delfije i posh jie perdaug nesireklamuoja apie juos isgirdau is draugu kurie labai patenkinti buvo pasikeitimai as pati maciau ir pati labai noreciau.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 05 26, 01:39)
Na taip... reklamai... Juk tarp mūsų yra ne vienas Petruškevičius, Statkevičius. Tai jie čia reklamuojasi...  hihihi.gif  lotuliukas.gif



na jeigu jums taip atrodo tai ko jus isvis cia savo nuomone reiskiate siame puslapi ir ji skaitinejate?... praverskite ir neskaitykite jai Jums tai reklama, as asmeniskai pati buvau nusistaciusi ir vyras man kaldavo i galva kad tai nesamones ir panasiai todel uzvedziau sia tema bet kai pamaciau tuos pasikeitimus man labai patiko varciau albuma kuris buvo padarytas kad zmogus zinotu kaip ka derinti ir panasiai man patiko nes tai naujiena tokia ir pati norejau kuo daugiau suzinoti todel ir teiravausi merginu o cia jokiu stakeviciu ir petruskeviciu niekas net neminejo apart Ivaizdzio dirbtuviu.
Atsakyti
na,kur dingot visos? pasipuoset stilisto sukurtais rubais ir nebesisnekat lotuliukas.gif ? as manau, kad yra moteru kurios turi skoni ir jokio stilisto joms nereikia, bet yra neapdovanotu ta dievo dovana, tai tikrai praverstu stilisto konsultacijos. nes daznai ne piniguose esme kaip atrodysi, o skonyje.
Atsakyti
neteko naudotis ivaizdzio specialistu paslaugomis ir tikiuosi, kad neteks
Atsakyti
o man visai idomu butu, tik idomu, kiek tai kainuoja. Pvz. pas Petruskeviciu tikrai neiciau! O siaip visai noreciau,kad kas su manim viena karta po parduotuves pasivaiksciotu.
Atsakyti