Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Kaulai"

unsure.gif Gaila, kad neberodo Kaulų verysad.gif
Atsakyti
Aha cray.gif
Nors man atrodo, kad praeitą sezoną tik pavasarį "Kaulus" rodė, gal ir dabar taip? g.gif Tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 24 rugsėjo 2007 - 17:25
Praeitą sezoną Kaulus pradėjo rodyti tada, kada baigėsi Kalėjimo bėgliai, tai gal ir dabar maždaug tokiu metu pradės rodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inarazina @ 2007 09 24, 16:55)
unsure.gif Gaila, kad neberodo Kaulų verysad.gif

sklinda kalbos jog rodys dar toliau kaulus
Atsakyti
Tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras serialas buvo verysad.gif
Atsakyti
Na,kaulų mylėtojos,keliu temą į viršų,užmačiau "Žmonių" TV programoj,kad nuo kitos savaitėlės,ketvirtadienį ,23 valandą vėl Kaulus rodys thumbup.gif na laikas tai man nelabai,bet tikiuosi kad tai bus naujo sezono serijos,tai jau dabar laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 11 02, 22:37)
Na,kaulų mylėtojos,keliu temą į viršų,užmačiau "Žmonių" TV programoj,kad nuo kitos savaitėlės,ketvirtadienį ,23 valandą vėl Kaulus rodys  thumbup.gif  na laikas tai man nelabai,bet tikiuosi kad tai bus naujo sezono serijos,tai jau dabar laukiu  rolleyes.gif

Oho, kokios geros naujienos thumbup.gif Einu ir aš pasinagrinėti lotuliukas.gif
Dėl šio serialo galiu neiti anksčiau miegoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 11 02, 21:37)
Na,kaulų mylėtojos,keliu temą į viršų,užmačiau "Žmonių" TV programoj,kad nuo kitos savaitėlės,ketvirtadienį ,23 valandą vėl Kaulus rodys  thumbup.gif  na laikas tai man nelabai,bet tikiuosi kad tai bus naujo sezono serijos,tai jau dabar laukiu  rolleyes.gif

Bet kažin ar rodys ne senas serijas g.gif nes jau kažkaip reklamos nesimato unsure.gif
Atsakyti
na jei rodys tokiu metu - tai tikrai senas serijas.
Atsakyti
Tai, kad ne senos manau vakar pasižiūrėjau viena akim vos ne miegodama, tai kad ten toliau aiškinasi apie tos mirusi tėvą kiek prisimenu ar kažką tokio g.gif Kita kartą reikės atidžiau žiūrėti
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 11 09, 12:01)
Tai, kad ne senos manau vakar pasižiūrėjau viena akim vos ne miegodama, tai kad ten toliau aiškinasi apie tos mirusi tėvą kiek prisimenu ar kažką tokio  g.gif Kita kartą reikės atidžiau žiūrėti

o aš nesulaukiau blush2.gif
Atsakyti