Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Kaulai"

Po vakarykstes serijos tai likau visiskai be zado blink.gif
Zakas toks fainuolis buvo verysad.gif
Atsakyti
kaip sezono pabaigai - laaabai gera serija thumbup.gif
Atsakyti
Bet tikiuosi ir toliau per tv3 rodys? bigsmile.gif
Atsakyti
jei nesunku trumpai nušvieskite, ka rodė. vakar kaip tyčia kabelinė ir internetas dingo mad.gif arba pasakykit koks čia sezonas ir serija, kad galėčiau internete paieškot.
Atsakyti
QUOTE(green-eyed @ 2008 12 05, 23:02)
jei nesunku trumpai nušvieskite, ka rodė. vakar kaip tyčia kabelinė ir internetas dingo mad.gif arba pasakykit koks čia sezonas ir serija, kad galėčiau internete paieškot.

programoj raso 3 sezono 15 serija

o kita savaite ketvirtadieni 23.00 bus "Ryklys"
Atsakyti
Man visąlaik atrodė, kad gormagonas bus tas psihologas ( mat jo dantys tokie pabrėžtini tongue.gif ), bet kad Zakas blink.gif blink.gif blink.gif Tai jei Būto nenušovė, būtinai reikėjo pašalinti vieną veikėją mad.gif
Atsakyti
nu ***** negalėjau pažiūrėt paskutinės serijikės, o taip dabar suintigavot. Bėgu kur nors ieškot dabar ir žiurėt. vaje vaje
Atsakyti

mergytes, pasakykit, kas tuos kaulus is rusio isnese, pats gormagonas? kazkaip paziopsojau ta fakta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 06 gruodžio 2008 - 21:51
QUOTE(astaj79 @ 2008 12 06, 01:38)
o kita savaite ketvirtadieni 23.00 bus "Ryklys"

Sitas irgi visai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuviška mergaitė @ 2008 12 06, 20:28)
Man visąlaik atrodė, kad gormagonas bus tas psihologas ( mat jo dantys tokie pabrėžtini  tongue.gif ), bet kad Zakas blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tai jei Būto nenušovė, būtinai reikėjo pašalinti vieną veikėją mad.gif

va va, aš irgi psichologą įtariau bigsmile.gif
Atsakyti
kaži ar yra daugiau sezonų, ir kuor juos parsisiųst g.gif g.gif
Atsakyti
Mano sesuo informatikos namų darbams darė skaidrių pristatymą apie šį serialą. Gal kam nors bus įdomu pasižiūrėti smile.gif
Parsisiųsti iš čia: http://www.failutalp...aulai-pptx.html

smile.gif
Atsakyti