Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Kaulai"

cha cha, gerai baigesi biggrin.gif
Atsakyti
Labai patinka, gaila kartais reik rinktis miega, nei pažiūrėt. Bet patinka tokie serialai prie kriminalų.
Atsakyti
vakar nemačiau vienos filmo vietos, kas galit parašyti - kaip ten bagėsi psichologui su drauge? supratau iš Kaulės, kai gale kalbėjo, kad ten viskas toj poroj gerai, jokių neištikimybių nėra. tai kaip ten išsiaiškino ta porelė? kas ten per vaikinukas buvo kai mergina matavosi vestuvinę suknelę
Atsakyti
Sesers vyras. Jos sesė ruošėsi tekėti, bet buvo išvykusi, o jų dydžiai vienodi, tai ji matavosi savo seservs vestuvinę suknelę. wink.gif Taip ir maniau, kad ten što ta ni to. ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip baigėsi ? Užsnūdau ir nemačiau galo cray.gif
Atsakyti
Patinka man šis serialas, gal kuri žiūrit į priekį, ar bus jie kartu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 02 11, 20:09)
Patinka man šis serialas, gal kuri žiūrit į priekį, ar bus jie kartu?  smile.gif

Jau prašėm, kad jei ir žino, jog nesakytų.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 11, 19:58)
Jau prašėm, kad jei ir žino, jog nesakytų.

Tai geltonai parašykit, kad neperskaitytų tos, kurios nenori žinoti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vakarykste serija lotuliukas.gif kaip jie ta lavona tase.tokois serijos nemaciau dar doh.gif
Atsakyti
Wow, cia TA serija vakar rode su laidotuvem? Ji tobula, ir taip skiriasi nuo kitu smile.gif zinociau, kad rodys per tv, buciau pasiziurejus dar karta.
Atsakyti
O man kažkaip nelabai patiko ji. Nesąmonė, kad taip lavoną tampo kaip niekur nieko... Ir visi kitam kambary, niekas net neateina pažiūrėti, kaip jis laikosi. biggrin.gif
Atsakyti
man tai serija tobula buvo laugh.gif ne per labiausiai logiška, bet retai taip vėlai prie tv netraukia į miegą ir juoktis norisi garsiai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pašol: 13 vasario 2010 - 14:30