Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Kaulai"

blogu laiku rodys cry.gif , negalėsiu pažiūrėt, nes " Lost" tokiu laiku rodo verysad.gif
Atsakyti
Mačiau 1 dalį ir man visai patiko. Šiaip aplamai man tokie filmai prie širdies
Atsakyti
Manęs kažkaip neužkabino.. ax.gif Man labai patinka, kai per CSi ten laboratorijoje ir šiaip nusikaltimo vietą tyrinėja tyrinėja, o čia? per 15 min pamiršo tą lavoną, o paskui - eilinis detektyvas su super mergina. Kažkaip man schmoll.gif Na gal dar reikia atsigauti po Kalėjimo bėglių? blush2.gif
Atsakyti
o kelinta valanda ji rodo? as kazkaip praziopsojau 1 serija. cia kaip supratau vietoj kalejimo begliu, bet ju as neziurejau 4u.gif nors sake, kad lb geras filmas buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narute: 17 vasario 2007 - 16:14
QUOTE(narute @ 2007 02 17, 16:13)
o kelinta valanda ji rodo? as kazkaip praziopsojau 1 serija. cia kaip supratau vietoj kalejimo begliu, bet ju as neziurejau 4u.gif nors sake, kad lb geras filmas buvo

Rodo antradieniais per tv3 22.00 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Praziopsojau 1 serija doh.gif teks laukt kitos tongue.gif
Atsakyti
siaip man tai visai neidomu buvo, nes labai akcentavo pagrindinius aktorius schmoll.gif ir man juokingiausia buvo, kad kaukole vezes rankinuke net be jokio maiso ar kitokio ipakavimo... nu kai kur logikos truksta...
siaip tokie filmai man patinka, bet sitas kazkaip neuzkabina, geriau losta paziuret
Atsakyti
IDOMUS FILMAS thumbup.gif
Atsakyti
manęs neužkabino, net nuobodus pasirodė. Laukiau laukiau kol įdomumai prasidės, taip belaukiant ir serija pasibaigė. Bet gal dėl to, kad įvadinė? g.gif
Atsakyti
Ot velnes iki pirmos reklamos istempiau ir nuluzau nes tokia nusikalus buvau doh.gif Na bet ryt pasistenksiu nepraleisti blink.gif
Atsakyti
žiuriu nuo pirmos serijos, tai labai geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 02 21, 09:55)
žiuriu nuo pirmos serijos, tai labai geras filmas  thumbup.gif

as irgi ziuriu nuo pirmos serijos.Visai patinka,ti ta superkaulutyreja labai nereali atrodo ir sumenkina ta FTB agenta mirksiukas.gif ,na bet idomu...
Atsakyti