Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Kaulai"

Ilgai masciau, koki seriala ziureti, kol prasides naujas serialu sezonas... Ir uzsikabinau uz "Kaulu"... Super serialas thumbup.gif

Pradejau nuo pirmo sezonos... Jau sesta ziuriu biggrin.gif

Dabar kaip tik Hana atsiradusi... Tai taip nervina ji mane doh.gif biggrin.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 09 07, 12:16)
man atvirksciai - jis idomus pasidare tik nuo 5 sezono... ax.gif

drinks_cheers.gif Man ir... kuo tolyn, tuo geryn viskas... ax.gif
Atsakyti
gal kuri galit papasakoti, kaip baigėsi vakarykštė (dieną kartota) serija su boulingu? nemačiau, o šiandien jau kitas serialas vietoj kaulų doh.gif Andžela pagimdė? vaikiukas sveikas?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 10 17, 13:07)
gal kuri galit papasakoti, kaip baigėsi vakarykštė (dieną kartota) serija su boulingu? nemačiau, o šiandien jau kitas serialas vietoj kaulų doh.gif Andžela pagimdė? vaikiukas sveikas?

tai buvo paskutine 6 sezono serija. Anzela pagimde sveika berniuka, visa serija ligoninej gulejo su saremiais kol Butas su Kaule zmogzudyste tyre. Pacioj pabaigoj Kaule Butui pasake, kad ji laukiasi jo vaiko. Ir baigesi sitas sezonas
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 10 17, 18:26)
tai buvo paskutine 6 sezono serija. Anzela pagimde sveika berniuka, visa serija ligoninej gulejo su saremiais kol Butas su Kaule zmogzudyste tyre. Pacioj pabaigoj Kaule Butui pasake, kad ji laukiasi jo vaiko. Ir baigesi sitas sezonas

aciuks.gif

po to vieno karto priešpaskutinėj serijoj bigsmile.gif

reikia turbūt išmokti onlain žiūrėti filmus unsure.gif
Atsakyti

jei jums patinka sis serialas ir mokate rusu kalba, visas visu sezonu serijas galite paziureti cia
http://seasonvar.ru/...i-1-season.html
[/quote]
Atsakyti
Merginos,

o 7-tam ar 8-tam sezone parodys ta lemtinga scena ar ne? g.gif Na, kad gryzta i praeiti ir pan...

Smalsu man, kaip ten buvo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 19, 14:33)
Merginos,

o 7-tam ar 8-tam sezone parodys ta lemtinga scena ar ne?  g.gif  Na, kad gryzta i praeiti ir pan...

Smalsu man, kaip ten buvo  rolleyes.gif  biggrin.gif

kokia praeity? merginos kas ziurit 8 sezona? reik pasneket lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2012 10 20, 13:50)
kokia praeity? merginos kas ziurit 8 sezona? reik pasneket  lotuliukas.gif

nagi nagi lotuliukas.gif
as ziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2012 10 20, 12:50)
kokia praeity? merginos kas ziurit 8 sezona? reik pasneket  lotuliukas.gif

Gal ne taip issireiskiau... 6-to sezono priespaskutineje serijoje Temperance ir Booth atsiduria vienoje lovoje, ir ko pasekoje atsiranda Christine. Ar po to parodo ta scena, kas tarp ju ivyko ar taip ir lieka paslaptyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 10 20, 12:09)
nagi nagi  lotuliukas.gif
as ziuriu  lotuliukas.gif

as taip ir nesupratau su tuo psichu jau viskas issisprende tipo jis egiptietis ir viskas? ar ji dar turetu pagal viska rodyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 20, 13:50)
Gal ne taip issireiskiau... 6-to sezono priespaskutineje serijoje Temperance ir Booth atsiduria vienoje lovoje, ir ko pasekoje atsiranda Christine. Ar po to parodo ta scena, kas tarp ju ivyko ar taip ir lieka paslaptyje?  ax.gif

nu kad nieko ir nerodo daugiau ar as klystu g.gif ir taip aisku kad buvo, o vaizdziai to neparode man rodos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2012 10 20, 21:03)
as taip ir nesupratau su tuo psichu jau viskas issisprende tipo jis egiptietis ir viskas? ar ji dar turetu pagal viska rodyti? ax.gif
Papildyta:
nu kad nieko ir nerodo daugiau ar as klystu  g.gif ir taip aisku kad buvo, o vaizdziai to neparode man rodos bigsmile.gif

kazkodel manau kad ten kaltas buvo ne tik tas psichas, o tas mentas, kuris dirbo vietoj Buto kai jis buvo nusalintas. dar turi testis sita saga, juk taip ir neaisku liko.

o kaip mylejosi Butas su Kaule - nerode, tik rode, kad ji atsigule i jo lova ir viskas.....nemanau kad dar rodys, juk tai jau praeitis.
Atsakyti
Kadangi nemiegojau, naktimis seriala ziurejau, tai jau 8-ta sezona ziuriu biggrin.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 10 21, 08:49)

kazkodel manau kad ten kaltas buvo ne tik tas psichas, o tas mentas, kuris dirbo vietoj Buto kai jis buvo nusalintas. dar turi testis sita saga, juk taip ir neaisku liko.

Man irgi jis labai itartinas... Kazkaip staigiai viskas apvirto su tuo egiptieciu, ar pats agentas nepasistenge del to g.gif Ir dar ta geles reiksme... Ne siaip sau gele parode... Turetu buti tesinys.
Atsakyti