Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Kaulai"

gal kuri žiūrėjote vakarykštę seriją? labai įdomu kaip viskas baigėsi, nes per vidurį užmigau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2007 05 16, 12:06)
gal kuri žiūrėjote vakarykštę seriją? labai įdomu kaip viskas baigėsi, nes per vidurį užmigau  blush2.gif

išsiaiškini jog tą vaikinuką nužudė boulingo klubo savininkas, nes tas vaikinukas užstojo mušamą žmoną. O vieną iš tų tyrėjų po to nupiešė vaikinuko pamėgto komikso tęsinį ir padovanojo tai mušamai moteriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 16 gegužės 2007 - 12:17
Antradienis, kaulai, o aš prie kompo. tragedija, kaip galėjau pamiršt xD nieko nebus, einu žiūrėt, nors ir nuo vidurio.
Atsakyti
oi geras kinas niekada nepraleidziu labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimonda23: 09 liepos 2007 - 13:07
stengiuos irgi niekada nepraleisti,galeu rodyti dvi dienas ,o ne tik antradieni g.gif
Atsakyti
Man irgi patinka smile.gif tik kad reklamos būtų mažiau, tai iš viso super!!!
Atsakyti
Šiandien jau nebepražiopsojau biggrin.gif nebloga serija, tik tos mergaitės buvo lb gaila... sad.gif
Atsakyti
Sutinku, aš irgi vis tikėjausi, kad ką nors sugalvos ir pagydys mergaitę verysad.gif
Dar labai patiko Kaulės bendradarbė, kuri vis su ta mergaite bendravo. O pabaigoje visą Luvrą kompiuteryje parodė thumbup.gif
Atsakyti
vakar kaulai irgi buvo tokie verysad.gif verysad.gif verysad.gif
man visos karo temos išspaudžia ašarą...net nežinau kodėl verysad.gif o vakar dar taip aiškiai parodė tą žiaurią karo beprasmybę....
Atsakyti
man vakarykštė serija patiko, tokia priverčianti susimastyti ax.gif o ir serijos pabaiga man patiko, tokia šilta -privertė nusišypsot smile.gif
Atsakyti
idomus serialas. as tai kazkaip noreciau kad pagrindiniai herojai susieitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 07 19, 10:29)
idomus serialas. as tai kazkaip noreciau kad pagrindiniai herojai susieitu  blush2.gif

Aš manau, kad taip ir bus thumbup.gif Tik dar intrigą sudaro, tempia laiką bigsmile.gif
Atsakyti