QUOTE(RositaK @ 2005 08 02, 11:51)
o as zinok esu pries sperm.donoryste - o jus jau galutinai apsisprende????juk jei nors vienas spermiukas yra sveikas, tai yra viltis savo leliu tureti, o ne SVETIMA.
Mums ir liepia darytis ICSI, nes ju mazai ir nejudrus, o dar pakite, tai....bet manau pirma reiktu isnaudoti visa, ka patys turit. O skaiciau, kad net is "vyrisko" skyscio esancio salia seklidziu, galima "suresti" leliuka, nors ir ne vieno spermiuko nera, todel.... As tik sakau, kaip as daryciau...
Siaip tai dar neesame galutinai apsisprende del kito vyro spermos panaudojimo. Bet...matysim
O as isvis iki siol buvau pries viokius dirbtinius apvaisinimus ir tt. Pakankamai tikinti esu. Bet kai gyvenimas mesteli "dovanele" savo principus pasidedi giliai kisene.
As susirinksiu visa imanoma informacija, o po to spresim. Siaip tai kol kas noriu viska kuo greiciau pradeti. Ir taip pragyvenau 30savo metu, tai nenoriu dar kokius 2-3metus viltimis save peneti

Bandysiu viska. o man tai zinok svetimas (bent kol kas) vaikiukas is globos namu. Gal veliau ir jo noresiu, bet kol kas tokia atstumimo reakcija, kad och...