Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

QUOTE(mamanicka @ 2011 04 15, 17:48)
Sveikos supermamytes 4u.gif nenorejau kurti naujos temos,man reikia Jusu nuomones,noriu savo mergytes kambari daryti remonta,sumasciau sienas daryti 4 spalvu:rusava,geltona,salotine ir violetine,na aisku nebus tos spalvytes ryskios bus ramios tokios,bet skirtingos smile.gif kaip manot ar tiks?kokia Jusu nuomone?o gal kitas spalvytes pasiulysite?ACIU 4u.gif

aš nemanau kad labai geras variantas. visos sienos skirtingų spalvų g.gif na maximum 2 spalvas rinkčiausi

mano vaikų kambario spalva - esu labai patenkinta thumbup.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 15 balandžio 2011 - 17:05
Sveikos supermamytes 4u.gif nenorejau kurti naujos temos,man reikia Jusu nuomones,noriu savo mergytes kambari daryti remonta,sumasciau sienas daryti 4 spalvu:rusava,geltona,salotine ir violetine,na aisku nebus tos spalvytes ryskios bus ramios tokios,bet skirtingos smile.gif kaip manot ar tiks?kokia Jusu nuomone?o gal kitas spalvytes pasiulysite?ACIU 4u.gif

Uj, 4 tai gal nedarykit unsure.gif Va 3 spalvos jau neblogai. Dvi vienodas viena šalia kitos ir dar porą spalvų. Bet aš patarčiau rinktis tokias spalvas kurios nesipjautų tarpusavyje. Relybėj esu mačiusi rausvos, gelsvos ir persikinės spalvų kambarį. Aišku visos spalvos pastelinės. Man atrodė labai gražiai, toks švelnus, šiltas mergaitiškas kambarys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 15 balandžio 2011 - 17:33

pas mus 2 spalvų kambarys
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 04 14, 09:32)
Keistai Jus mastot  doh.gif smile.gif Kas pigiau pirkti masines gamybos produkta, ar uzsakyti sau individualu ? Masines gamybos visada pigiau, del to pvz jyske ir kainoja lovos po 400 lt smile.gif

blink.gif o kas kalbėjo apie pigumą lotuliukas.gif žmogus klausė ar nebus ta lova per aukšta, o aš pasiūliau gamintis privačiai, kad galėtų aukštį pasirinkti kokį tik nori. O apie kainą išvis kalbos nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2010 11 28, 15:08)
sveiki, turiu klausima: ar kam nors kada nors teko girdeti, kad vaikas iskrito is dviaukstes ar pusaukstes lovos?
paciai greit teks perkomplektuot vaiku kambari dviems , teks statyt dvi lovas. daug nuomoniu girdziu, kad aukstos lovos nesaugu. bet ar is tikruju , ne duok Dieve, yra kam atsitikus nelaime. ar tai tik mamu dideles baimes???

mano puseserės duktė naktį miegodama buvo iškritus neaišku kaip, nes lova buvo su apsauga, gal lunatikavo.... laimei sėkmingai nieko blogo neatsitiko labau brolis išsigando ant, kurio užkrito ( lovos kampu panašiai tokio modelio tik aukštesnė )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2011 04 15, 19:47)
blink.gif  o kas kalbėjo apie pigumą  lotuliukas.gif  žmogus klausė ar nebus ta lova per aukšta, o aš pasiūliau gamintis privačiai, kad galėtų aukštį pasirinkti kokį tik nori. O apie kainą išvis kalbos nebuvo  lotuliukas.gif

sorry, zodi "zemesne" supratau kaip kaina. 4u.gif visai susipainiojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2011 04 16, 15:57)
sorry, zodi "zemesne" supratau kaip kaina. 4u.gif visai susipainiojau... blush2.gif

Pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2011 03 01, 15:30)

KAS GAMINA TOKIUS BALDELIUS GAL ŽINOTE? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 20:48)
KAS GAMINA TOKIUS BALDELIUS GAL ŽINOTE? ax.gif

Ziuredama i grozi galit vaikams stuburiukus sugadint, jei jie miegos ant tokiu foteliuku. Man sitas foteliukas labai minkstas atrodo. unsure.gif
Neduoda ikelt foto, bet gal geriau ziurekit kur lovyte is po lovytes issitraukia arba kampu sustatytos buna. Cia paziurekit apacioje yra keli variantai.
http://www.ms-baldai...aunuolio-baldai
Bandysiu savaitgali pas juos vaziuot tartis del baldeliu.
user posted image user posted image
Va, isejo idet mazytes foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 21 balandžio 2011 - 09:48
mes kaip tik neseniai isigijom stai tokia lovyte
http://www.monoideja.lt/get.php?i.217
ciuziniui pasisiusiu gobelenine paklode su guma, keletas pagalviu ir bus kaip sofa dienos metui.

jei reiktu lovytes dviem vaikuciams, tai tikrai rinkciaus varianta kaip uoga X3 siulo.
butinai su gerais kietais ciuzinukais, kad stuburiukams nekenktu.
Atsakyti
QUOTE(ivil @ 2011 04 21, 14:32)
mes kaip tik neseniai isigijom stai tokia lovyte
http://www.monoideja.lt/get.php?i.217
ciuziniui pasisiusiu gobelenine paklode su guma, keletas pagalviu ir bus kaip sofa dienos metui.

jei reiktu lovytes dviem vaikuciams, tai tikrai rinkciaus varianta kaip uoga X3 siulo.
butinai su gerais kietais ciuzinukais, kad stuburiukams nekenktu.

Labai kieti irgi negerai mirksiukas.gif
Mane dabar sudomino sitie ciuzinukai, bet kaina cia nereali. Internete paieskojus galima rasti nuo 199, keliais cm storesni 305lt.
http://e.interjeruvi...o-ciuzinys.html Man svarbu, kad nesiveistu juose dulkiu erkes, nes vaikai alergiski. Kas turit blogu atsiliepimu, tai atkalbekit kol nevelu ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 21, 17:44)
Labai kieti irgi negerai  mirksiukas.gif
Mane dabar sudomino sitie ciuzinukai, bet kaina cia nereali. Internete paieskojus galima rasti nuo 199, keliais cm storesni 305lt.
http://e.interjeruvi...o-ciuzinys.html  Man svarbu, kad nesiveistu juose dulkiu erkes, nes vaikai alergiski. Kas turit blogu atsiliepimu, tai atkalbekit kol nevelu  ax.gif  tongue.gif

laba diena, mane irgi ciuzinukai domina, sakykit gal ka bandet is Dormeo, idomu ar vaikams tokie ciuziniai tinka?
Atsakyti