laba diena.
O koks gyd.Andriusienes darbo grafikas Mazylio konsultacijoje?
QUOTE(Morrena @ 2009 08 24, 13:44)
jei neklystu treciadieniais nuo pietu

Sveikos,
na, visu pirma ji man nesudaro estetiskos isvaizdos - su usiukais, gerokai nusilupinejusiu nagu laku (ruzavu) ir nesvariom panagem. Sorry, bet net nelabai sugeba paaiskinti situacija (paskaite tyrimu rezultatus medicinine kalba, o kai paprasiau isversti i zmogiskaja eiliniam "vartotojui" suprantama, tai kazka numyke ir likau nesupratus). Ejau pas ja viena karta tik del to, kad buvo arciausias laikas, bet to vieno karto man uzteko
Jums rinktis
na, visu pirma ji man nesudaro estetiskos isvaizdos - su usiukais, gerokai nusilupinejusiu nagu laku (ruzavu) ir nesvariom panagem. Sorry, bet net nelabai sugeba paaiskinti situacija (paskaite tyrimu rezultatus medicinine kalba, o kai paprasiau isversti i zmogiskaja eiliniam "vartotojui" suprantama, tai kazka numyke ir likau nesupratus). Ejau pas ja viena karta tik del to, kad buvo arciausias laikas, bet to vieno karto man uzteko

Jums rinktis

hmm atsiliepimai apie Andriusiene daugiau blogi, nei geri
Pas ja lankausi su antru nestumu ir planuoju gymdyti, tik dabar pradejau abejoti...
Siaip del prieziuros jokiu nusiskundimu neturiu, gal del to, kad ir siaip viskas vyksta sklandziai, tad ir skustis nera kuo. Man jos bendravimo budas tinka, nemegstu saldziu siknaliziu
Su pirmuoju lankiausi pas kirijenko, tai del prieziuros jokiu nusiskundimu t.p. neturejau, bet jau kai nuejau po gimdymo - tai taip nemaloniai nuteike ir isgasdino, kad nutariau daugiau pas ji nesilankyt: jis matyt yra naturalaus gimdymo salininkas, tai kai tik isgirdo, kad gimdziau su epiduru - veidas iskart pasikeite, po apziuros prigasdino, kad viskas blogai sugijo, reikes vos ne operacija daryt, randas didelis, negrazus ir t.t. (lygiai tas pats buvo ir mano pazistamai, kuri gimde panasiu metu). Daugiau pas ji nejau - kita karta lankiausi pas Andriusiene, tai ji maloniai nuramino, pasirodo viskas yra net geriau nei galima tiketis (mano sudejimas smulkus, o vaikas gime virs 4 kg).
Kazin kaip bus per gimdyma?
gal kas zinot kiek reikia moket, jei nori tartis su ja?

Pas ja lankausi su antru nestumu ir planuoju gymdyti, tik dabar pradejau abejoti...

Su pirmuoju lankiausi pas kirijenko, tai del prieziuros jokiu nusiskundimu t.p. neturejau, bet jau kai nuejau po gimdymo - tai taip nemaloniai nuteike ir isgasdino, kad nutariau daugiau pas ji nesilankyt: jis matyt yra naturalaus gimdymo salininkas, tai kai tik isgirdo, kad gimdziau su epiduru - veidas iskart pasikeite, po apziuros prigasdino, kad viskas blogai sugijo, reikes vos ne operacija daryt, randas didelis, negrazus ir t.t. (lygiai tas pats buvo ir mano pazistamai, kuri gimde panasiu metu). Daugiau pas ji nejau - kita karta lankiausi pas Andriusiene, tai ji maloniai nuramino, pasirodo viskas yra net geriau nei galima tiketis (mano sudejimas smulkus, o vaikas gime virs 4 kg).
Kazin kaip bus per gimdyma?

gal kas zinot kiek reikia moket, jei nori tartis su ja?
O jos vardas gal Snieguolė?
Na manau norint visur galima surasti priekabiu tam ir yra teise rinktis. Galiu pasakyti daug geru zodziu ir man labai tinka jos bendravimas beja pas ja lankausi jau virs 15 metu ir tikrai nekilo noras nieko keisti o priezasciu lankytis pas ginekologa dievulis man nepagailejo
Gimdziau pirma tikiuosi ir antra priimsi taip pat ji . Man ji superine gydytoja

Gimdziau pirma tikiuosi ir antra priimsi taip pat ji . Man ji superine gydytoja

QUOTE(eglyc @ 2009 09 08, 19:11)
Sveikos,
Jums rinktis

Jums rinktis

Va va tos nesvarios panages...

As pas sia gydytoja lankaus (kol kas) nestumo apziurai seimos klinikoje.... labai gaila, kad is karto nejau pas ta Kiriljenko..gal vistik barjeras - vyras ginius man kazkaip
Aciu dievui kad mane visa nestuma lygiagreciai priziuri mano gine is II ligonines, daro echo, konsultuoja visais klausimais. Jei butu tik Andriusiene - baisiai nekas
Cia kaip dauguma rase - gydytoja ji lb rami, atsiputusi netgi pasakyciau. Is jos gauti normalu atsakyma i rupima klausima - tai visu pirma sulaukti sarkastiskos sypseneles, kokio kvailo komentaro. Jai per visa mano nestuma ne kiek neparupo paziuret paciai per echo, ar gerai mano vaikuciui. Tai priskirciau nerupestingumui. Gimdyti pas ja niekad net nepagalvociau. Ir dar pastebejau, kad ji labai nemegsta kai uzsimeni apie kokios kitos gydytojos nuomone. Toks jausmas, kad tik ji viena teisinga nuomone turi, o visi kiti gydytojai neismaneliai.
Siaip tikejausi is jos bent kazkiek daugiau atidumo, nes pirmaji savo nestuma praradau, ir ji tai zinojo...
Zinau tik tiek, kad veliau eisiu jau geriau pas ta vyra giniu, nes apie ji esu girdejusi geru atsiliepimu.

Zinau tik tiek, kad veliau eisiu jau geriau pas ta vyra giniu, nes apie ji esu girdejusi geru atsiliepimu.
Pastebėjau, jog peikia šią daktarę tik tos, kurios pas ją apsilankė vieną- du kartus. O kurios pas ją gimdė- giria ir net kitiems rekomenduoja. Aš kalbėjausi tik su tomis moterimis, kurios pas ją gimdė. Tik geriausi atsiliepimai. Kaip jau kažkas minėjo, labai profesionaliai atlieka savo darbą, prižiūri gimdymo metu ir po jo, rūpinasi, net išleisdama vaiką nunešą iki automobilio
Kol kas pas ją lankiausi tik vieną kartą. Bandžiau duoti kyšiuką, tai griežtai atsisakė ir neimė
Taip, gražbilybių iš jos gal ir nereiktų tikėtis, bet juk nėštumas ir gimdymas- rimtas reikalas.