Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyvių riksmai.

QUOTE(Murkutte @ 2011 01 03, 00:52)
man butu  geda klykti. Kai kitos spiegia ,rekia tai nemanau, kad gyvenime jos yra kulturingos. Juk nuo rekemo skausmas nedings, tik parodai savo neisprusima.

Na ir nusisneketa,nepykit doh.gif Prie ko cia neisprusimas ir kultura? Nematau jokio rysio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta86: 04 sausio 2011 - 15:37
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 02, 23:52)
man butu  geda klykti. Kai kitos spiegia ,rekia tai nemanau, kad gyvenime jos yra kulturingos. Juk nuo rekemo skausmas nedings, tik parodai savo neisprusima.

As manau,kad tas rekimas yra tiesiog nevaldomas dalykas tokiu metu kaip gimdymas.Arba reki arba ne!
Atsakyti
Per pirmaji gimdyma pagimdziau be dideliu garsu ir rekimu.Zinoma buvo kazkokios aimanos ir dejones visgi gimdziau 15h biggrin.gif Su antru gimdimu buvo isvis juokas atvaziavau nusiteikusi ilgam gimdymui, ko pasekoje buvau atvaziavus su 8 cm, nespejau net susivokti jog jau gimdau. Buvau uzrekus per pati paskutini stumima, nes gydytoja visu savo svoriu uzgule ant pilvo.viskas ivyko per 30min lotuliukas.gif
Atsakyti
As rekiau kai ranka minkstino kakleli doh.gif Akuseriai sakiau: kam taip grubiai smile.gif vyras vis primena siuos zodzius smile.gif
Atsakyti
As kai stumiau buvau pradejus na ne rekti bet aimanot ar kaip cia paaiskint, bet akusere man isreze - tu cia ka rekt atejei ar gimdyt? nei cipt poto, jaucias kultura akuseres.... vyras veliau sake kad vos susilaike kad jai i snuki neduot...nors jisai gyvenyme tai labai ramus zmogus. Jetau jetau kokia grubi ir slyksti jinai buvo per visa gimdyma... baisu prisimint net.
Atsakyti
mano gimdymas truko pakankamai ilgai ir sunkiai, su skatinamaisiais ir baisiais skausmais, bet kai salia sedi issigandes vyras, mama ir stengiasi kuo labiau palaikyti nuraminti, negali pasirodyti "popyte", nes zinai kas bus pries pati gala...ir akusere bei gyd labai ramino.na o jei reksit kauksit, tai manau kad tik save apsunkinsit ir vaikeli, nes pasidaro dar sunkiau, tad mamytes dar besilaukdamos mokinkites kvepavimo pratimu tai labai labai padeda!beja visi skausmai uzsimirsta, kai matai kudikeli!visus tuos potyrius dabar prisimenam su sypsena smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nemanau kad rėksiu, dėjuosiu gal, bet tikrai neklyksiu nesavo balsu. Na bet jeigu kitoms taip lengviau - ką padarysi, tegul rėkia. 4u.gif
Atsakyti
juokingai skamba as nerekciau, rekimas reiskia nekultura ir pan. as irgi galvojau kad darysiu taip ir anaip per gimdyma, deja protas tuo metu man visai nedirbo tik emocijos, todel ir aimanavau ir saukiau kad skauda aisku tas saukimas labiau garsus aimanavimas, bet uztat nepamirsiu ginekologes zodziu po mano aimanu kad sakuda ji grubiai isreze - moteriske tu juk gimdai!!!, nu ***** jokios uzuojautos nesulaukiau atrodo kad as nezinau kad gimdau.
Deja tuo metu nebevaldai saves ir is skausmo elgiesi instinktyviai blush2.gif
Atsakyti
o kam tuos sauksmus stabdyti? Manau gimdymo metu moteris elgiasi spontaniskai, kad butu lengviau ir jai ir kudikiui.
Jei kam trukdo riksmai - tegu nedirba tokiam darbe.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 02 02, 18:56)
o kam tuos sauksmus stabdyti? Manau gimdymo metu moteris elgiasi spontaniskai, kad butu lengviau ir jai ir kudikiui.
Jei kam trukdo riksmai - tegu nedirba tokiam darbe.

drinks_cheers.gif Butent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 02 02, 12:26)
Aš irgi nemanau kad rėksiu, dėjuosiu gal, bet tikrai neklyksiu nesavo balsu. Na bet jeigu kitoms taip lengviau - ką padarysi, tegul rėkia. 4u.gif

Jei čia pirmas jūsų gimdymas, tai galioja patarlė "neperšokęs, nesakyk op" bigsmile.gif Aš irgi daug ką savaip įsivaizdavau, o jau kaip gavosi, taip gavosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2011 02 06, 12:37)
Jei čia pirmas jūsų gimdymas, tai galioja patarlė "neperšokęs, nesakyk op" bigsmile.gif Aš irgi daug ką savaip įsivaizdavau, o jau kaip gavosi, taip gavosi tongue.gif

gryna teisybė thumbup.gif
Aš prieš savo pirmą gimdymą buvau 100proc įsitikinusi, kad staugsiu klyksiu biggrin.gif Ir vyrą nuteikinėjau, kad pasiruoštų klausytis šūkavimų cool.gif Ale nė mažiausio garselio neišrėkiau per visus tris gimdymus biggrin.gif Kažkaip tuštiems rėkavimams reikalo nemačiau.
Atsakyti