Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(Taistė @ 2009 12 31, 00:54)
Užsiregistruok pas gp ir gausi recepta  mirksiukas.gif

Kad as dar kai nelabai kojas apsilus cia tai nelabai zinau kur aplink koki geresni gp rast, del to ir butu labai smagu jei is kokios Becktone gyvenancios mamytes atsiliepima isgirsciau ax.gif
Atsakyti
internete bandyk ieskoti isivesk kazka panasaus London surgerys pagal post coda. Visos poliklinikos prima pagal gyvenama vieta.Ieskok artimiausiu pagal post coda.Kitas dalykas dabar praso adreso patvirtinimo,kai registruojiesi.Kai issirinksi surgery ir jei jie tave gales priimti uzpildai aplicacion foma ir minimum 2bilai su adreso ptvirtinimu.Mes neperseniausiai keitem poliklinika.Tai viso to reikejo.Kai pirma kart pries 5metus registravausi,tai nieko neprase,o dabar praso
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2010 01 02, 01:23)
internete bandyk ieskoti isivesk kazka panasaus London surgerys pagal post coda. Visos poliklinikos prima pagal gyvenama vieta.Ieskok artimiausiu pagal post coda.Kitas dalykas dabar praso adreso patvirtinimo,kai registruojiesi.Kai issirinksi surgery ir jei jie tave gales priimti uzpildai aplicacion foma ir minimum 2bilai su adreso ptvirtinimu.Mes neperseniausiai keitem poliklinika.Tai viso to reikejo.Kai pirma kart pries 5metus registravausi,tai nieko neprase,o dabar praso

Aciu uz visa informacija! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2010 01 02, 01:23)

Užtenka ir vieno. Ir nebūtinai sąskaita, gali būti pvz laiškas iš banko, parkavimo leidimas, nuomos sutartis mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsiregistravau pagaliau vakar, uzteko paso, ir patvirtinimo bent vieno oficialaus kur adresas butu. Ir per 24 val i sistema duomenis sake suveda, tai siandien jau skambint registruotis telefonu galiu 4u.gif Aciu visoms uz pagalba ir patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrine_Ocean @ 2009 12 08, 03:20)
Čia yra visi6kai normalus dalykas iš darbdavių pusės prašyti įrodymo, jeigu pasakai, kad negali kažko daryti (šiuo atveju, dėvėti aukštakulnių) dėl sveikatos problemų. Tau visų pirma reikia užsiregistruoti pas GP (nueik i bet kuria poliklinika, angl. Surgery ir paklausk "are you taking new patients on?"). Tuomet, kai jau būsi užregistruota toj poliklinikoj, užsisakyk vizitą pas GP. Jam ir paaiškink, kad taip ir taip, Lietuvoje buvo nustatytas toks dalykas, o dabar darbdaviai prašo patvirtinti. Dažniausiai čia gydytojai per daug nesigilina, ir duoda, ko prašai :-) Blogiausiu atveju, jie gali sugalvoti susisiekti su Lietuvos med.įstaigomis, tuomet viskas šiek tiek užtruktų. Bet greičiausiai tai gausi raštelį gana greitai. Sėkmės!

Aciu labai!! 4u.gif

Situacija komplikavosi ir esu dabar pasimetusi, asaros byra ir nenoriu nieko...
Turiu pilna kairi kelio sanari prisikaupusi skysciu ir dideli blauzdos skausma.

As dirbu padaveja dar nepilnai 3menesius tai nezinau, kur man pradeti gydyma (skysciu istraukima) - cia, Lietuviu klinikoj, ar pas savo gydytoja LT? Zinau, kad po turesiu ramiai paguleti bent pora savaiciu, bet kaip as ta galiu daryti, jei po to negausiu pinigu visiskai is darbo? Nes nemanau, kad jie cia apmoka bent jau kazkiek kol namie buni?
Atsakyti
o kokia situacija su akiu gydytojais? ar imanoma gauti nuolaida akiniams, jei man jie butini kasdieniam nesiojimui ?
Atsakyti
kylam 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

sakykit, ar imanoma Palmers Green'e patekti pas gydytoja (GP), jei nesu uzsiregistravusi ten ir to daryti nenoriu...
Situacija tokia, kad man yra reikalingas nedarbingumo pazymejimas 5-8savaitems.
Ar imanoma toki ten gauti, ir kiek tas malonumas kainuoja?
esu nestuke.gif: ir man jau gana sudetinga savo darba viesbutyje atlikti...

siaip man siandien israse mano GP nedarbinguma 2sav, bet sakau jei kur galetu iskart visam laikui israsyt - tai butu dar geriau.
nes tikrai nemanau, kad man nugaros skausmai ir pilvo kietejimai sumazes po dvieju savaiciu, didejant nestumo laikui mastau.gif
galeciau aisku visai mesti darba, na bet bent kazkiek pinigeliu uz biuleteni gauciau - labiau apsimoka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 01 20, 12:09)
sakykit, ar imanoma Palmers Green'e patekti pas gydytoja (GP), jei nesu uzsiregistravusi ten ir to daryti nenoriu...

Nu kazin g.gif . Pirmas kartas ten turbut ir brangesnis turbut tik del registracijos doh.gif .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti