Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginami ar prisegami plaukai?

QUOTE(newlina @ 2007 08 03, 11:28)
as naturalius pirkau, jau tris men naudoju, tik aisku ne kasdien..bet kol kas neisusivele nai pasisiause..tikrai dziaugiuos. wub.gif
Po kiekvieno karto issisegus isukuoju ir i maisiuka ir viskas.. ai, tiesa, dar galiukus esu tepus linu semenu aliejuku ir man jie kaip nauji vel.. biggrin.gif
na, man jokiu problemu.. thumbup.gif ir gerai, kad naturalius pirkau, nes kai parduotuveje dave sulyginti... doh.gif  labai jauciasi ir matosi.. schmoll.gif
bet aisku vienam kartui jei reikia, tai aisku ir nenaturalus gerai.. mirksiukas.gif

as noriu pabandyti nenaturalius bet jei po savaites reikes ismesti tuos plaukucius tai nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(emdzey @ 2007 08 03, 16:28)
as noriu pabandyti nenaturalius bet jei po savaites reikes ismesti tuos plaukucius tai nieko gero...

na, manau po savaites nereiks, bet kiek girdejau tai jie labai veliasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2007 08 03, 16:33)

o prie ko su tom sukytem pritvirtinamas tas prisegamas plaukas,reikia kokia kasyte pintis ar kaip nelabai suprantu... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2007 08 03, 13:33)

As irgi turiu prisegamus. Pirkau kaip naturalius, tai viena kirpeja, kai sege sake kad naturalus, kita kad nenaturalus g.gif Na, bet man jie nesivelia, na ne daugiau negu mano pacios plaukai. Dar toki purskiama skysti nusipirkau tai kai issisegu su juo apipurskiu ir lengviausiai issisukuoja ir kaip nauji atrodo. Tai cia jo kur plaukus pirksit paprasykit.
Tik va viena pastebejima turiu- dabar pirkciau trumpesnius plaukus, tik kokia 15cm uz savo ilgesnius, nes mano naturalus baigiasi kartu su menciu apacia, o kai prisisegu tai iki juosmens gaunasi doh.gif tai gal ir grazu bet nelabai patogu ir galva pavargsta toki kruvi laikyti, todel seguosi tik progomis... kokius 3 kart i metus lotuliukas.gif
Na ir paskutinis patarimas jei plaukai dazyti buvo arba galiukai skiriasi nuo virsugalvio tai geriausia pirkti dvi juostas viena priderinta prie galu o kita prie virsugalvio tada naturaliau atrodys thumbup.gif
Atsakyti
o prie ko prisegamas tas plaukas prie kasos tavo ar nereikia jokiu kasyciu pint
Atsakyti
QUOTE(emdzey @ 2007 08 03, 13:39)
o prie ko su tom sukytem pritvirtinamas tas prisegamas plaukas,reikia kokia kasyte pintis ar kaip nelabai suprantu... blush2.gif  4u.gif

Nelabai zinau kaip paaiskinti... tie segtukai panasus i situos http://bobblexpress....p?idproduct=651 tik sukutes, jos i priveltus plaukus isikisa ir uzsispaudzia... hmmm nnz ar nors kiek aiskiau mirksiukas.gif

Atkelia nuo galvos sluoksni plauku, tada tuos apatinius privelia prie saknu ir su tom sukutem prisega. Mano plaukai labai slidus tai man vos ne dredus turi padaryt kad laikytusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrilyte: 03 rugpjūčio 2007 - 15:51
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 08 03, 16:50)
Nelabai zinau kaip paaiskinti... tie segtukai panasus i situos http://bobblexpress....p?idproduct=651 tik sukutes, jos i priveltus plaukus isikisa ir uzsispaudzia... hmmm nnz ar nors kiek aiskiau  mirksiukas.gif

Atkelia nuo galvos sluoksni plauku, tada tuos apatinius privelia prie saknu ir su tom sukutem prisega. Mano plaukai labai slidus tai man vos ne dredus turi padaryt kad laikytusi  doh.gif

Pasikartosiu, bet labai veiksminga, nereiks dredu daryti biggrin.gif
mes su kirpeja pries segant plaukucius, ta vieta kur bus segami surisom mazytem plonytem sruogelem ir i jas segem plaukuciu. Rezultatas - super, faktiskai neimanoma , kad jie isslystu ar iskristu ir velti nereikia..
pabandykit..
tiesa, o as gumytes pirkau uz 5Lt toks maziukas maisiukas ir tu gumyciu koks 100vnt. parduotuveje - Medines sukos.. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Aciu 4u.gif Reiks pabandyti, nes man dvi valandas kirpeja visada velia lakais purskia, dziovina, vel velia... lotuliukas.gif

Ir dar klausimukas: kaip patogiau ar kai plaukai visa juosta ar sruogom sukarpyti ? g.gif Pas mane juosta, bet man labai rupi susikarpyti, gal lengviau butu isegti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrilyte: 03 rugpjūčio 2007 - 16:14
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 08 03, 17:11)
Aciu Aciu  4u.gif  Reiks pabandyti, nes man dvi valandas kirpeja visada velia lakais purskia, dziovina, vel velia... lotuliukas.gif

Ir dar klausimukas: kaip patogiau ar kai plaukai visa juosta ar sruogom sukarpyti ?  g.gif Pas mane juosta, bet man labai rupi susikarpyti, gal lengviau butu isegti  unsure.gif

na, pas mane tai juostom.. o sruogom nedrysciau segtis..man kazkaip rimciau ir tvirciau kai jie juosomis susisega... g.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2007 08 03, 14:36)
na, pas mane tai juostom.. o sruogom nedrysciau segtis..man kazkaip rimciau ir tvirciau kai jie juosomis susisega... g.gif

Na gal ir taip... Juosta tai vis tiek pajausi kai kuris galas atsikabins, o tas sruogas tai per vestuves polka besokdama gali ir ismetyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 08 03, 17:53)
Na gal ir taip... Juosta tai vis tiek pajausi kai kuris galas atsikabins, o tas sruogas tai per vestuves polka besokdama gali ir ismetyt  lotuliukas.gif

bet zinok jei ir susirisi gumytemes, taip kaip rasiau..tai net gerai patempus nepamesi biggrin.gif
mano pirmas isejimas taip pat buvo vestuvese..tai 2dienas atlaike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2007 08 03, 16:58)
Pasikartosiu, bet labai veiksminga, nereiks dredu daryti biggrin.gif
mes su kirpeja pries segant plaukucius, ta vieta kur bus segami surisom mazytem plonytem sruogelem ir i jas segem plaukuciu. Rezultatas - super, faktiskai neimanoma , kad jie isslystu ar iskristu ir velti nereikia.. 
pabandykit..
tiesa, o as gumytes pirkau uz 5Lt toks maziukas maisiukas ir tu gumyciu koks 100vnt. parduotuveje - Medines sukos.. thumbup.gif

daug mazyciu suristu nesupintu kasyciu surisat ar kaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(emdzey @ 2007 08 04, 02:11)
daug mazyciu suristu nesupintu kasyciu surisat ar kaip? g.gif

o nesimato,kad pririsat ten tu sruogeliu?
Atsakyti