Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginami ar prisegami plaukai?

QUOTE(*Citra* @ 2007 03 18, 17:42)
O kaip tau tie plaukai? Neatsibodo dar segiotis? Ar daznai segiesi?

Jau senai kada juos segiausi doh.gif tingiu blush2.gif planuoju juos perdazyti tamsia spalva,nes savo tikrus plaukus noriu patamsinti.Nes dabar saknys ataugusios tamsios ir skiriasi spalva prisegtu ir namo nataraliu.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 18, 20:02)
Jau senai kada juos segiausi  doh.gif tingiu  blush2.gif planuoju juos perdazyti tamsia spalva,nes savo tikrus plaukus noriu patamsinti.Nes dabar saknys ataugusios tamsios ir skiriasi spalva prisegtu ir  namo nataraliu.

Nu aisku, reiskia ten biski zaidimas su tais segiojimais. Ypatingom progom, taip sakant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 03 18, 20:18)
Nu aisku, reiskia ten biski zaidimas su tais segiojimais. Ypatingom progom, taip sakant  rolleyes.gif

Na taip,progom tai visai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 03 18, 11:32)
o kiek trestukų yra? ir keliomis eilėmis susiūti?  g.gif

Is viso yra 5 sruogeles,viena l. didele,segasi per visa galva,kitos mazeja,o paskutines 2 yra tik po sruogele.Segasi jos sonuose wub.gif Kartais ju net nesega,nes ir taip uztenka.To rinkinuko tikrai gana,nes daugiau jau atrodytu labai nenaturaliai. schmoll.gif
Atsakyti

Laba diena 4u.gif

Sugalvojau kazka su plaukais savo daryti,tai nenusprendziu priauginti juos ar segti? Jus man paaiskinkit kaip su tais segamais.Esu maciusi ,kad prie pat plauku saknu tokiu kaip mazgeliu pririsa plauku sruogas,tai cia tie ir yra?Bet kad tada pilna galva guzu ir sviecia per tarpus unsure.gif Zodziu esu visiskai zalia doh.gif Gal kas nuotrauku turit,kaip ten kas atrodo? Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agapi @ 2007 03 23, 12:38)
Laba diena  4u.gif

Sugalvojau kazka su plaukais savo daryti,tai nenusprendziu priauginti juos ar segti? Jus man paaiskinkit kaip su tais segamais.Esu maciusi ,kad prie pat plauku saknu tokiu kaip mazgeliu pririsa plauku sruogas,tai cia tie ir yra?Bet kad tada pilna galva guzu ir sviecia per tarpus  unsure.gif Zodziu esu visiskai zalia  doh.gif Gal kas nuotrauku turit,kaip ten kas atrodo? Buciau labai dekinga  ax.gif

kaip segami plaukai
kaip atrodo prisegti arba prisiūti
dar čia paskaitinėk, jei neskaitei nes jau tema apie prisegamus, prisiuvamus plaukus buvo, buvo ir nuotraukų toje temoje gal dar rasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanessa: 23 kovo 2007 - 20:39
QUOTE(*Citra* @ 2007 03 18, 21:18)
Nu aisku, reiskia ten biski zaidimas su tais segiojimais. Ypatingom progom, taip sakant  rolleyes.gif

ir tu turi ?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 18, 22:37)
Na taip,progom tai visai gerai  bigsmile.gif

As prisegamus naturalius plaukus nesioju kasdien.

Na nezinau, matyt nuo noro priklauso. As prisisegu per 10min. Nei dienos negaliu be plauku.... Net miegu su jais. Nespaudziaman tie segtukai...Kita diena susirisu i uodega, susipinui kasa, niekada sukytes nesimato....Pripratau prie ju, elgiuosi kaip su savais. Issisegu tik kai plaunu galva, kas 3 dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 24 kovo 2007 - 18:48
QUOTE(Pelagija @ 2007 03 24, 19:47)
As prisegamus naturalius plaukus nesioju kasdien.

Na nezinau, matyt nuo noro priklauso. As prisisegu per 10min. Nei dienos negaliu be plauku.... Net miegu su jais. Nespaudziaman tie segtukai...Kita diena susirisu i uodega, susipinui kasa, niekada sukytes nesimato....Pripratau prie ju, elgiuosi kaip su savais. Issisegu tik kai plaunu galva, kas 3 dienos.

Bet kaip gi tau išeina pačiai gražiai prisisegt? g.gif Aš bandžiau,man nesigauna doh.gif O apie miegojimą tai ir pagalvot baisu,nes mane erzina šukytės,kai ilgai pabūna ax.gif O kiek pas tave sruogelių? Gal ne visas segiesi?
Atsakyti
labas smile.gif o kiek kainuoja visas rinkinukas prisegamu naturaliu plaukuciu? (Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 24, 21:52)
Bet kaip gi tau išeina pačiai gražiai prisisegt? g.gif Aš bandžiau,man nesigauna doh.gif O apie miegojimą tai ir pagalvot baisu,nes mane erzina šukytės,kai ilgai pabūna ax.gif O kiek pas tave sruogelių? Gal ne visas segiesi?

As segu tris tresus. Viena zemai is triju segtuku, kita per viduri galvos is 6 segtuku ir dar viena is penkiu segtuku kaip galima auksciau.

Pati susijungiau tresus tuos siaurus kur prie smilkiniu deti, nes atskirai jie man prastai laikosi.

Prisisegu graziai ir labai gerai. Vidurini segtuka is galo prisegu su veidrodziu, o kitus palei sona su pirstais jauciu. Kazkaip ipratau ir moku, nieko visai sudetingo.
Atsakyti
Man paciai niekaip neiseina prisisegti doh.gif
Atsakyti