Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginami ar prisegami plaukai?

[quote=sveikatele,2008 03 03, 20:22]
aisku smile.gif as irgi tiek pat pirkau, ir kirpo jas per puse, taciau sia savaite (arba kita) jau reiks keisti plaukucius, tai pirksiu 110 sruogu, nes 80 man skystokai atrodo ax.gif

oho 110 tai jau nemazai na mano plaukai ploni tai man ir 80 graziai atrodo bigsmile.gif tik va nezinau ka daryti ar nusipirkti tresus ir leisti plaukams pailseti ar vel augintis g.gif kiek tu laiko isvaiksciojai? tik kazin ar as turesiu kantrybes juos kasdiena segiotis doh.gif
Atsakyti
oho 110 tai jau nemazai na mano plaukai ploni tai man ir 80 graziai atrodo bigsmile.gif  tik va nezinau ka daryti ar nusipirkti tresus ir leisti plaukams pailseti ar vel augintis g.gif  kiek tu laiko isvaiksciojai? tik kazin ar as turesiu kantrybes juos kasdiena segiotis doh.gif

mano plaukai taip pat labai ploni, taciau vis vien 80 suogu man per mazai atrodo smile.gif
as turejau nusipirkus tresus, bet pardaviau smile.gif nesigailiu, kad pardaviau. Tavo vietoje vel deciaus kapsules. kasdiena segiotis man butu pragaras. panelems, kurios nori paziureti, ka reiskia prideti plaukai, ir dar neapsisprendzia, tai gali pabandyti tresus. bet tau tikrai nesiulau ju pirkti..
as prisiauginusi nuo rugpjucio galo, tai gaunas apie 7.5 men. smile.gif rytoj einu nusiimti kapsules, o savaitgali arba kitos sav.pradzioje vel desiuos sruogas.. rolleyes.gif
tiek laiko, kiek as juos isnesiojau, tureti nelabai protinga, nes gadinas savi plaukai ir pan, taciau taip man jau gavos, kad nesinorejo nusiimti, o nauju uzsideti negalejau doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 04 kovo 2008 - 19:08
geriau taip ilgai nenesioti,kitu juk nereikia detis galejai tik korekcija pasidaryti,o man tai buvo sokas kai tik pradejau lietuvoje dirbti(cia kazkur pries 3-4men),visos kaip susitare praso 70-80vnt.maziausiai kiek londene dedavau tai budavo 100vnt,daznai ir daugiau,kai per mazai sruogeliu tai man tragiskai atrodo.neseniai turejau klijente kuri atsiveze per mazai pinigu,kai ja isleidau pasakiau jai kad atrodo kaip chaltura,bet po keliu dienu ji vel atvaziavo susideti likusias sruogeles ji buvo labai nustebusi kad nuo 20 vnt taip pasikeite vaizdas,visiskai nebesimate perejimo ir siaip viskas atrode naturaliai.As jau ko gero simtaji karta sakau geriau detis tiek kiek reikia arba nesideti visai.Normaliai atrodo apie 100 sruogeliu,galima prasimusti ir su 80,bet 100vnt vistiek graziau atrodys.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 03 04, 20:35)
geriau taip ilgai nenesioti,kitu juk nereikia detis galejai tik korekcija pasidaryti,o man tai buvo sokas kai tik pradejau lietuvoje dirbti(cia kazkur pries 3-4men),visos kaip susitare praso 70-80vnt.maziausiai kiek londene dedavau tai budavo 100vnt,daznai ir daugiau,kai per mazai sruogeliu tai man tragiskai atrodo.neseniai turejau klijente kuri atsiveze per mazai pinigu,kai ja isleidau  pasakiau jai kad atrodo kaip chaltura,bet po keliu dienu ji vel atvaziavo susideti likusias sruogeles ji buvo labai nustebusi kad nuo 20 vnt taip pasikeite vaizdas,visiskai nebesimate perejimo ir siaip viskas atrode naturaliai.As jau ko gero simtaji karta sakau geriau detis tiek kiek reikia arba nesideti visai.Normaliai atrodo apie 100 sruogeliu,galima prasimusti ir su 80,bet 100vnt vistiek graziau atrodys.

Korekcijos mano kapsulems nebutu dare.. tiesiog ta kapsule sulauzoma ir reikia deti nauja. O kadangi sruogeles laikui begant nusiura, tai neapsimoka ju ten koreguot ir moketi pinigus. geriau jau tada naujas detis.
Suprantu tavo reakcija i 70-80 sruogeliu doh.gif
O esi maciusi Great lengths sruogeles? Gal galetum palyginti, kaip tau atrodo, ar jos tokio pacio "storio" kaip ir sruogeles, kurias priaugini ziedeliais? As buvau prisiauginusi ir ziedeliais, taciau jau nepamenu, ar skirias plauku kiekis ant vienos kapsules (neperskeltos pusiau) ir ant vieno ziedelio smile.gif
Atsakyti
visos priauginamos sruogeles turetu buti vienodo svorio svorio,nesvarbu ar jos su silikono,keratino kapsulemis,ar jos ziedeliu budui t.y. apie 0.9gramo,visai galvai reiketu apie 100g plauku.
Atsakyti
o kai korekcija darai tai su visomis kapsulemis taip pat,uztat su ziedeliais yra sveikiau plaukams ir lengviau meistrei,nes zieduka tik atspaudi ir isimi ta sruogele,galima ta pati zieduka vel naudoti.Del great leangths sruogeliu storio tai as nezinau nes nesidomiu lietuvos rinkoje parduodamais plaukais,turiu savo tiekeja londone ir is to pacio jau keleta metu viska perkuosi,bet kaip sakiau svoris turetu buti vienodas.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 03 05, 11:45)
o kai korekcija darai tai su visomis kapsulemis taip pat,uztat su ziedeliais yra sveikiau plaukams ir lengviau meistrei,nes zieduka tik atspaudi ir isimi ta sruogele,galima ta pati zieduka vel naudoti.Del great leangths sruogeliu storio tai as nezinau nes nesidomiu lietuvos rinkoje parduodamais plaukais,turiu savo tiekeja londone ir is to pacio jau keleta metu viska perkuosi,bet kaip sakiau svoris turetu buti vienodas.

vis tiek tu manes neitikinsi kad ziedeliai geriau uz kapsules kad ir kaip stengtumeis tai akcentuoti ax.gif
Atsakyti
manau, kad ziedeliai is esmes yra sveikiau, bet laiko jie trumpiau. na del plauku tempimo, tai jei sruogu svoris tas pats, tai vienodai tempiasi tie plaukuciai ir su ziedeliais ir su kapsulemis.
gal tas kapsuliu keratinas arba silikonas kokias nors neaiskias medziagas "skleidzia" i plaukus bigsmile.gif beje, tai yra karstasis budas, o karstis, kaip zinia, plaukams kenkia smile.gif
vis del to pasitaisau. kadangi kapsule yra perkerpama pusiau, tai turbut sruoga su kapsule maziau pesa/tempia savus plaukus
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2008 03 05, 16:18)
vis tiek tu manes neitikinsi kad ziedeliai geriau uz kapsules kad ir kaip stengtumeis tai akcentuoti ax.gif

gussste23, nemanau, kad ji labai stengiasi ipirst kazkam savo nuomone. cia tarp kitko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 05 kovo 2008 - 22:00
QUOTE(gussste23 @ 2008 02 17, 21:39)
ir aisku tu pasiulysi priauginima vario ziedeliais biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

[quote=gussste23,2008 03 05, 16:18]
[/quote
Ar tu jautiesi tokia pasaulio bamba kad tureciau tave itikineti?As tik dalinuosi savo asmenine patirtim,o tu del kazkokiu priezasciu vis kimbi prie manes,nesuprantu kas tau nepatinka.Daznai tau taip buna?Bandau paaiskinti zmonem skirtumus tarp visu priauginimo budu,nes esu ir klijavusi tresus ir su kapsulemis dirbusi ir su ziedukais.Daznai panos buna klaidingai informuotos,dalinu nemokamai savo zinias ir patirti.Atsipalaiduok,as tikrai nenoriu taves ikalbeti prisiauginti plaukus nei ziedeliais nei kapsulemis nei saguciais nei klijais nei siulais ir nei ultra garsu,so gali ramiai skaityti toliau nes viskas ka as rasau nera vien tik tam kad tave ar kitas ikalbeciau kazka daryti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 03 05, 23:02)
manau, kad ziedeliai is esmes yra sveikiau, bet laiko jie trumpiau.

Tai kad vienodai laiko,kol nenuimi tol ir laikosi.Buna kad 'nuciuozia' tos sruogeles,bet 'nuciuozia' ir su kapsulemis,jei is mano asmenines patirties tai su kapsulemis pameciau 3-4 vnt per 2 men,su ziedukais 4-5vnt per 7 men.Cia labai individualus dalykas,priklauso nuo daugelio dalyku,bet dazniausiai taip atsitinka kai nesilaikoma meistres duotu patarimu.
Atsakyti
[quote=linuxox,2Daznai panos buna klaidingai informuotos,dalinu nemokamai savo zinias ir patirti.008 03 06, 01:29]

Labas 4u.gif , aš mielai priimu tavo patarimus ir norėčiau paklaust ar galima kirpti, siaurinti natūralių plaukų prisegamus plaukus, nes mano galvai 4-ių šukyčių juosta yra per ilga, tai ties 3-ia šukyte norėčiau vieną nukirpt, bet bijau ,kad paskui nepradėtų irt ir krist plaukai, tai va norėčiau sužinot ar galima siaurint ir iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gali drasiai,tik kirpk palikdama siek tiek ilgesni galiuka ir apsiusk su siulu ir adata,kad neisirtu.Tas sukytes taip pat galima nusiardyti ir persiuti ten kur tau reikia,arba tarkim jau sunesiojai plaukus,arba nori pasikeisti spalva tai gali nusipirkti paprastus tresus,be saguciu,jie pigesni siek tiek,ir prisisiuti sagucius nuo senu tresu prie nauju.
Atsakyti