Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

Aš praeitą vasarą buvau nusipirkus sv mėgstamų saldainių-triufeliųkur dėžutėse būna. tai kadangi buvo karštis, parsinešus namo ir atidarius radau vientisą ištirpusio šokolado masę. bet nunešus iškart grąžino pinigėlius (valio, kad neišmečiau čekio). Tik va juokas, kad kitą dieną tie patys visi triufeliai iš lentynų buvo sukišti į šaldytu lentynas lotuliukas.gif Tai gi žmonės nusipirks sušalusi šokolado gabalą.....
Kad kainas nespėja pakeisti lentynose, tai man tik kartą pasitaikė, kaip pirkau prancūziško manikiūrio rinkinį kaip visada, o kainą išmušė beveik dvigubai didesnę (pabrangino tiekėjas), tai nebeėmiau ir tiek. O šiaip gan normaliai nuolaidos gaunas. tik va pas mus Klaipėdos Šilutės pl. dažnokai pas juos genda šaldytuvai, kažkokie vandenys išbėga, tai neduok dieve tada užeiti, jau smarvelė.... Tik įeini, pamatai ir bėgi lauk... doh.gif
Atsakyti
tik va pas mus Klaipėdos Šilutės pl. dažnokai pas juos genda šaldytuvai, kažkokie vandenys išbėga, tai neduok dieve tada užeiti, jau smarvelė.... Tik įeini, pamatai ir bėgi lauk... doh.gif
[/quote]

as butent apie Klaipedos Sil.pl. norfa rasiau.Kaip matau per kelis metus nelabai kas ten tepasikeite...
Atsakyti
[quote=aristokat,2008 10 06, 12:56]
tik va pas mus Klaipėdos Šilutės pl. dažnokai pas juos genda šaldytuvai, kažkokie vandenys išbėga, tai neduok dieve tada užeiti, jau smarvelė.... Tik įeini, pamatai ir bėgi lauk... doh.gif
[/quote]

as butent apie Klaipedos Sil.pl. norfa rasiau.Kaip matau per kelis metus nelabai kas ten tepasikeite...
[/quote]
juo ten norfoj ziuriu niekas nesikeicia,mes irgi buvom nekarta nusipirke blogos vistienos ,nese vyras atgal ta vistiena,tai jam pasake kad ta vista nesmirda o yra cia spec zalios mesos kvapas biggrin.gif nu zodziu ten pas juos visi universalus,kalbies su apsauginiu o jis dar pasirodo mesininkas buves
feeeeee....daugiau nejom i ta parduotuve
Atsakyti
prie namo namu esanti norfa nera lankomiausia parduotuve is aplink esanciu.. uzejus pastoviai akis pado akivaizdziai pasene maisto produktai.. darzoves net susirauksleje, isdziuve nuo stovejimo.. vaisiai isvis atrodo klaikiai: bananai juodi, kriauses irgi.. teko matyt jau pradejusias put kukuruzu burbuoles..
sausainiai irgi pasene.. kai kurie tureje but minksti net pirstu neiveikiami.. badai badai, tikrini, o neluzta.. biggrin.gif
kartais norisi paskambint i maisto ir veterinarijos inspekcija, bet kolkas mano veiksmai baigiasi tik pagalvojimu.. 4u.gif
Atsakyti
Jo Norfoj vaisiai ir darzoves apgailetinos bukles ir is kur jie ju gauna tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2008 11 27, 18:58)
Jo Norfoj vaisiai ir darzoves apgailetinos bukles ir is kur jie ju gauna tokiu  g.gif

gauna gal ir gerus, palaiko ir vuolia cool.gif
Atsakyti
Spalio pradzioj buvom Norfoj, Ateities gatvej. Norejom paimti rukytos lydekos, bet sakau vyrui, viena paskutine guli, gal sena jau (nors lipdukas priklijuotas, kad dar penkios dienos galiojimo). Nepirkom.
Po savaites praeinu pro zuvies skyriu, o ta lydeka dar vis guli (gal ir ne ta, bet viena ir galiojimas rodo, kad dar pora dienu galioja. g.gif
Dar kazkur po 5 dienu vyras buvo norfoj, sako, specialiai nuejo i zuvies skyriu paziuret, o ir vel 1 lydeka guli, tik jau i kita vieta saldytuve perdeta ir ant lipduko galiojimas dar savaite.

Isvada:
Arba bando "prastumti" sena zuvi, arba i norfa tik po viena rukyta lydeka uzveza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokat @ 2008 10 02, 11:08)
zinau as apie ta norfa ir gan nemazai.pries kelis metus teko ten padirbet,tai ka as zinau-galiu tik tiek pasakyt-ne parduotuve,o sikinykas(sory).poziuris i pirkeja pasibaisetinas,i darbuotojus taip pat.karta nusipirko zmogelis susmirdusias desreles atnese atgal,zmogui negrazino pinigu o tas desras pasiule atiduoti katinui. doh.gif    laikinai teko padirbet norfos konditerijos skyriui taigi buvau apmokyta taip: "kai baigiasi torto galiojimo laikas uzklijuoji nauja lipduka su galiojimo laiku ir parduodi kaip sviezia".ka cia bepridursi.as aisku taip nedariau,turiu dar biski sazines.daznai gesdavo saldytuvai,uzsikimsdavo tualetai,karta eilini karta uzsikiso tualetas,buvo ziema,salta,paklausem direktores tai kur mums daryt,atsake darykit uz kampo!ir dar daug galeciau papasakot bet rasyt tingiu.

blink.gif vajetau negaliu patiket kad dabar taip buna unsure.gif
Atsakyti
Nemegstu Norfos, nes ten keleta kartu tarp pirktu prekiu atsirado tokiu, kuriu ne akyse nemaciau...labai daznai skiriasi kainos, nurodytos lentynoje, ir musamos kasoje...
Esu nekart radudi vaikisku varskes kremuku su keliu dienu pasibaigusiu terminu doh.gif
karta pati radau piena, su vakar pasibaigusiu realizacijos terminu.Atidejau i sona ir parodziau darbininkei, kuri netoliese tvarke pieno lentynas...galvoju, gal neapsiziurejo, netycia praleido...ir ka galvojat??? paziurejo i mane pykcio perkreiptu veidu, atseit, kabinekjasi, trukdo , nuejo ir ta sena piena atgal tvarkingai sudeliojo i lentyna... gun_bandana.gif bash.gif
Dabar toje parduotuveje visada atidziai apziuriu galiojimo datas ir patikrinu cekius, ar neatsirado tarp prekiu tai, ko nepirkau...
Atsakyti
Aš vieną kartą Norfoj salės darbininkės užklausiau,kur rasti lietinių blynų be įdaro.Na,tokie būna supakuoti,gatavai iškepti,tik neįdaryti.Tai į mane taaaaip pažiūrėjo,tipo ''oi,fifa baltarankė''.Komentaras buvo''Nū,aš nyžynaū,aš paty kepū''.Tai ir aš kepu,tik tą dieną pusę ''išeiginės''norėjau pasiimt,kad kepti nebereiktų,įdaro įdedi ir oplia.Bet tik nuotaiką susigadinau...
Atsakyti
as norfoj pieno produktus perku, nes ten jie pigiausi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 11 27, 19:24)
gauna gal ir gerus, palaiko ir vuolia  cool.gif

tai kokio velnio tas prekes laikyti kazi kur doh.gif tegul is kart i sale veza esu nekerta pastebejusi, kad i sale jau veza nekokibiskus vaisus ir darzoves, kuriuos mano manimu reikia jau isvesti, nebeivesti doh.gif smile.gif del to mano vyras ir nelebai megsta Norfos, kai reikia pirkti vaisu ar darzoviu tada visada vaziuojam i maxima.
O ar nepasibaiges produkto laikas visose parduotuvese pasiziuri ka bepirkciau cia jau turbut iprotis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 28 lapkričio 2008 - 10:43