Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(Wiktutė @ 2011 04 27, 08:33)
Labas rytas, mergaitės  4u.gif

Gal man galėtumėte pagelbėti  blush2.gif

Pasakykite prašau, kuris yra "kvito numeris" Norfos čekyje  g.gif  vienas yra viršuje kuris prasideda LT ir skaičiukai, o kitas apačioje ir prasideda LG ir skaičiukai... tai kuris iš jų ir skaitosi kvito numeris? mastau.gif

As tai rasau su LG kur yra,bet nezinau ar gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 04 27, 09:31)
As tai rasau su LG kur yra,bet nezinau ar gerai  4u.gif

aga, parašiau užklausimą Norfai, tai atrašė, kad su LG reikia rašyti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys kur rasti Norfos laikrastuka? Su nuolaidom? Manau pas juos irgi buna jis kas savaite... Ar ne? Nes norfa.lt puslapyje radau tik laikrastuka 2 lapu..

P.S. i pasto dezute negaunam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 balandžio 2011 - 18:52
QUOTE(Amelita @ 2011 04 27, 19:51)
Gal kas pasakys kur rasti Norfos laikrastuka? Su nuolaidom? Manau pas juos irgi buna jis kas savaite... Ar ne? Nes norfa.lt puslapyje radau tik laikrastuka 2 lapu..

P.S. i pasto dezute negaunam.

http://www.daugakciju.lt
kai tik pasirodo naujas visada buna idetas mirksiukas.gif
NORFA- Leidinys Nr.9
Galioja 2011 04 19 - 2011 04 27 , bet 8,9,10 puslapiuko kainos galioja iki geguzes 4d.
Atsakyti
Gal kas nors turite tą knygą, kur Norfose galima įsigyti dabar apie gėles, sodą ir daržą?. Kokie atsiliepimai? Ar verta pirkti už 11,99 Lt ar nei tiek neverta? (Tarkim, mano galva, tai pirmoji knyga, kurią irgi buvo galima įsigyti per tokią akciją, apie gamtą, pasaulio gamtos įdomybes, tikrai verta 12 Lt buvo, o vat antroji knyga, kur apie kažkokius ten išradimus ar pan., tai visiškai prastos kokybės buvo, atspausdinta ant tualetinio popieriaus vos ne ir informacija ten pateikta nesusisteminta, man pasirodė).
Mūsų miestelio Norfoje nėra nei vienos išpakuotos tos knygos, tai nėra kaip patikrint, bet labai norėčiau išgirst realiai tą knygą varčiusių atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2011 05 03, 15:58)
Gal kas nors turite tą knygą, kur Norfose galima įsigyti dabar apie gėles, sodą ir daržą?. Kokie atsiliepimai? Ar verta pirkti už 11,99 Lt ar nei tiek neverta? (Tarkim, mano galva, tai pirmoji knyga, kurią irgi buvo galima įsigyti per tokią akciją, apie gamtą, pasaulio gamtos įdomybes, tikrai verta 12 Lt buvo, o vat antroji knyga, kur apie kažkokius ten išradimus ar pan., tai visiškai prastos kokybės buvo, atspausdinta ant tualetinio popieriaus vos ne ir informacija ten pateikta nesusisteminta, man pasirodė).
Mūsų miestelio Norfoje nėra nei vienos išpakuotos tos knygos, tai nėra kaip patikrint, bet labai norėčiau išgirst realiai tą knygą varčiusių atsiliepimus 4u.gif

Turiu sia knyga,tipas toks ,klausimai- atsakymai,man labai panasu kaip senovej plesuomu kalendoriu kitoj lapelio pusej patarimai budavo biggrin.gif
Atsakyti
manau, dviejų savaičių bėgyje jau turėsim Šančiuose šį centrą... ax.gif
Atsakyti
Oij dar nezinia kada atidarys.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 02 18, 12:12)
ACIU. 4u.gif  4u.gif  Idomu ar bus ten vaistine Norfos?

Neseniai būvau šalia B'igo norfoje, tai vaistinė jau veikianti.Tik aišku ne tiek daug prekių galima ir rasti, nes vaistinėlė nėra didelė... mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o sakykit gal kas girdejot kada atidarys Juozapaviciaus prospekte (Kaune) Norfa? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 06, 15:05)
o sakykit gal kas girdejot kada atidarys Juozapaviciaus prospekte (Kaune) Norfa? Aciu  4u.gif

Man irgi aktualu.. Laukiu atidarymo, bus artimiausia parduotuve thumbup.gif , tik kad labai jau ilgai atidarineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau Norfa isdurineja pirkejus paskelbia akcija 40% nuolaida, bet kazkodel jos daznai netaiko jau antra syki ikliuvau neapziurejau prie kasos buciau tiesiog neemusi tu prekiu doh.gif pati kalta doh.gif kazkada skinijos visom kojinem buvo nuolaida vienom pritaike kitom ne, vakar plastikinius vazonus nusipirkau irgi su ""nuolaida"" lotuliukas.gif
Atsakyti