nina ricci panasus i simply clinic?cia naujausias clinic kvapas?reikes pamegint

QUOTE(elva @ 2005 01 26, 18:56)
Beje, vakar uosciau naujuosius "Miracle so Magic", tai pasirode labai panasus i Clinique "Happy Heart"... O gal kitam ir kitaip atrodys?...
Vandens laseli, tikrai pritariu kad Duende panasus i 212! Na skirtumas tik tas, kad kazkodel 212 man ziauriai nepatinka (net nezinau kodel, bet tiesiog iki pykinimo...
), o Duende svelnesnis pasirode
Kazkokia kvepalu lyginimo ir tyrinejimo manija esu igavus - nu negaliu ramiai per parduotuve praeit nepapurskus ant keliu lapuku - vis rupi, kas i ka panasus ir t.t.

Vandens laseli, tikrai pritariu kad Duende panasus i 212! Na skirtumas tik tas, kad kazkodel 212 man ziauriai nepatinka (net nezinau kodel, bet tiesiog iki pykinimo...

Kazkokia kvepalu lyginimo ir tyrinejimo manija esu igavus - nu negaliu ramiai per parduotuve praeit nepapurskus ant keliu lapuku - vis rupi, kas i ka panasus ir t.t.

elva, o kurie pigesni ar miracle ar clinique? Man miracle so magic dieviskas kvapas.

), o Duende svelnesnis pasirode

Gal todel, kad 212 jau pabodes? man jis anksciau irgi labai patiko, bet dabar jau jo per daug visur... Mada, kaip anksciau visi vyrai zaliu Hugo Bossu kvepejo...
Atsimenu, kiek nueinu i pasimatyma, tai vaikinai keisdavosi, o kvapas-ne...

Gal todel, kad 212 jau pabodes? man jis anksciau irgi labai patiko, bet dabar jau jo per daug visur...
Tai kad ne - bandziau prisipratint (nes ant draugiu is pradziu lyg ir geras kvapas buvo), bet ten kazkokia mane erzinanti nata yra...

elva, o kurie pigesni ar miracle ar clinique? Man miracle so magic dieviskas kvapas.
Christa, va to tai tikrai nezinau, tiesiog anksciau is kitu buvau girdejus kad kvapai panasus, o uzvakar pati tuo isitikinau, o i kainas ir nepaziurejau... Bet kad visiski analogai butu, tai irgi nepasakyciau, bet is tikruju labai jau arti vienas kito...

QUOTE(elva @ 2005 01 27, 11:52)
Tai kad ne - bandziau prisipratint (nes ant draugiu is pradziu lyg ir geras kvapas buvo), bet ten kazkokia mane erzinanti nata yra...
O del mados tai tikrai - stengiuosi kvepalus pirkt arba tai mados bangai nuslugus, arba kokius retesnius
Christa, va to tai tikrai nezinau, tiesiog anksciau is kitu buvau girdejus kad kvapai panasus, o uzvakar pati tuo isitikinau, o i kainas ir nepaziurejau... Bet kad visiski analogai butu, tai irgi nepasakyciau, bet is tikruju labai jau arti vienas kito...

jei gerai atsimenu,tai miracle pigesni uz clinicue

Beje, vakar uosciau naujuosius "Miracle so Magic", tai pasirode labai panasus i Clinique "Happy Heart"... O gal kitam ir kitaip atrodys?...

Na, Elva, cia mes rastumem bendra kalba - man isvis kvepalu manija - kai tik naujas kvapas as turiu zinoti, koks, is kokiso serijos ir t.t.
O tie "Miracle so Magic" panasus i ankstesnius "Miracle"? Nes as juos turejau, kvapas patiko, bet na nejausdavau ju ant saves

O tie "Miracle so Magic" panasus i ankstesnius "Miracle"?
Na bent jau man tai Miracle so Magic panasus ir pirmaji "Miracle" (man jis irgi labai patiko!

Gal tai ir buvo butent mano kvapas - taip sako, j ei jau nejauti, bet man patinka jausti, kuo kvepiu!
Va cia tai issakei mano mintis!

Merginos, o kuri nors iš jūsų mėginot Amway kvepalus, aš kai pasipurškiau iš mėginėlio ta itris dienas kvepėjo ant odos, o dar juk kasdien prausiesi,kai pjums jie?
QUOTE(elva @ 2005 01 28, 11:17)
As irgi galiu eit is proto del kazkokiu kvepalu, bet kai priprantu prie ju ir ju nebejauciu, kvepinimasis nebetenka to magisko poveikio, kai vien jausdama malonu kvapa atrodo galetum kalnus nuversti...va todel ir turiu kelis skirtingus kvepalus, kad po kazkurio laiko vel galeciau nuo ju svaigti...! 

Aš niekad nejaučiu, kai pasikvėpinu smilkinius, paausius ir pan., bet irgi noriu jausti, todėl kasdien kvėpinuosi kairio riešo vidinę pusę. Tada galiu uosti, sužinau, kada jau kvapas keičiasi, kada išsivadėja

QUOTE(Savūnė @ 2005 01 28, 12:01)
Aš niekad nejaučiu, kai pasikvėpinu smilkinius, paausius ir pan., bet irgi noriu jausti, todėl kasdien kvėpinuosi kairio riešo vidinę pusę. Tada galiu uosti, sužinau, kada jau kvapas keičiasi, kada išsivadėja 

Tai pasikvepinus kairi riesa visa galima uzuosti kvapa? net tada kai kvepalai tinka?

as kazkaip laikaus tos nuomones, kad jei uzuodi save, tai reiskia ne tavo kvapas...

Na va - dar vienas atradimas!
Uzpurskiau ant vieno lapelio Lacoste "Touch of Pink", o ant kito - Tommy Hilfiger "True Star" (cia kur Beyonce reklamuoja), ir galvoju, ar cia man vaidenas, ar jie tikrai labai labai panasus. Kambary sedejo dar 4 draugai, tai visi nusprende lygiai taip pat!
Tik va galejo tas atradimas ir i naudingesnis but, nes atrodo, kad "True Star" dar brangesni...

QUOTE(Sensi @ 2005 01 26, 12:32)
Man jie visai nepanasus i 212