Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

QUOTE(viti @ 2010 12 04, 18:43)
o tai pirkai tik vieną lapelį, kad nežinai tos rožės ? mirksiukas.gif
Informaciniame lapelyje yra standartinė info, kuri gana panaši kaip ir kitų KT. Taip, 12 val. vėluoji, saugokis.Tai ir po MM, kol dar nepradedi gerti, reikia saugotis.. slap.gif  mirksiukas.gif
Telionės galimos, kol organizmas priims visą tą naujovę g.gif
Gal noras nenoras ir pykimasis su dar kuo nors susijęs..  g.gif

oj tikrai ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pirkau viena lapeli smile.gif tdsavaite negersiu ir vel pradesiu smile.gif pastebejau kad labai pikta pasidariau doh.gif
Atsakyti
tabletes gerai isgeri ir nereikia naudot prezervatyvo , niu bet tie pasaliniai poveikiai , berimai... doh.gif
Atsakyti
O nepasakysit, po kiek laiko reiktų daryti pertrauką? Nes vartoju KT kažkur apie 4 metus...
Atsakyti
QUOTE(Simpatiška @ 2011 01 09, 22:14)
O nepasakysit, po kiek laiko reiktų daryti pertrauką? Nes vartoju KT kažkur apie 4 metus...

Geriau ir as 4 metus tas KT , viskas buvo puiku, jokiu salutiniu poveikiu, svorio ne tik kad nepriaugau bet ir kudau.Bet va problema buvo kai nusprendziau padaryt pertrauka, ja padariau 3 men. ir kai pradejau jas vel gert jos man nebetiko blink.gif Daziniausiai kai darai pertrauka, tada reikia gerti jau kitas KT , kur daugiau hormonu, na man taip gyd. aiskino.Del pastojimo ir po ju sekmingai pastojau, jokiu problemu nebuvo.
O seip apie Kt kalbant, tai juk jai pasireiskia salutiniai poveikiai, tai paprasiausiai jos jums netinka, todel yra kuriom nesijaucia jokiu salutiniu poveikiu, galvos skausmu, svorio augimo ir t.t. jos tiesiog pasirinko tinkamas Kt.As kai rinkausi mano gyd. paklausus kokias gerti atsake taip - niekas tavo organizmo geriau taves pacios nezino ir tik tu pati teisingiausiai gali pasirinkt, as galiu tik pasiulyt is ko rinktis.Taip ji man dave gal 10 skirtingu Kt informaciniu knygeliu, as sedejau namie ir pagal savo kriterijus kaip 1. kuo maziau tu visu hormonu ir t.t. 2.Salutiniai poveikiai. Rinkausi, nes zinant savo roganizma , ligas ir silpnasias vietas ziurejau kad nebutu galimybes ar ji butu kuo mazesne pakenkt .Taip as ir apsistojau ties Novinette ir tikrai jokiu problemu ir salutiniu poveikiu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Geru sias tabletytes, jokiu salutiniu poveikiu...kazkaip tokia pati kaip visada...kaip tik dabar nei menstruacijos skausmingos, nei ilgos...anksciau liedavau 7-8 dienas r dar kaip liedavau karsta.gif dabar viskas ciki 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kas žinot.
Baiginėju pirmą pakuotę gerti, liko apie sav.
beveik nuo pirmos tabletės pradėjo berti veidą, odą tempia, paraudusi. Ar gali būti čia toks šalutinis poveikis g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Šias KT geriau apie 4 metus, 3 metus buvau padariusi pertrauką, nuo šio mėnesio vėl pradėjau jas naudoti. Tik toks keistas dalykėlis... Kaip gėriau pirmą kartą, jokių šalutinių poveikių nebuvo, jaučiausi puikiai, net jokių išskyru nebūdavo. O dabar.... aš prastai jaučiuosi, kartais pykina, teplioja... pradėjau jas gerti nuo 5 mėnesinių dienos. Nesuprantu kame čia reikalas g.gif
Atsakyti
gal kas patartu, naudosiu Novynette, jei mm prasides kazkuria savaites diena, galiu pradeti gerti ne is eiles tabletes, t.y. nuo tos savaites dienos kuria prasidejo mm? nes jos suzymetos savaites dienomis. pirmakart tai darysiu to del nezinau blush2.gif geriant pagal savaites dienas butu zymiai lengviau.
Atsakyti
Pirmą kartą pradėkite gerti nuo tos sav.dienos,kurią susirgote mm 4u.gif
Papildyta:
Pamiršau paminėti,aš taip pat geriu "Novinette",jokiais šalutiniais poveikiais nesiskundžiu,gal tik krūtys pasidarė,kiek jautresnės g.gif
Atsakyti
Sveikos, man 18metu, kt geriu pirma karta, jos man israsytos del cistos, kt pavdinimas novynette, taigi, pradejau gerti kt pirma men diena, kai isvydau krauja, viskas lyg gerai, bet tik pirma diena. Antra diena atsikelus, buvo perbegusis, vel isgetiau kt. Visa diena nera kraujo. Paneles, gal zinot kame bedos? Aciu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivava112: 30 spalio 2014 - 19:50
Tai nieko nesulauksiu?
Atsakyti
jokiu bedu nera. Organizmas turi apsiprast su naujiena. Gerk tabletes kaip priklauso kasdien tuo pat metu. Kai isgersi visas, paskui 7 dienas negerk. Po tu 7d.negerimo imk kita lapeli. Tik iskart ispesiu, kad kai jau isbaigsi tabletes ir bus ta pertrauka, tai menesines pasirodys apie 3-4 diena, tai nepanikuok. Normalu.
Atsakyti