Įkraunama...
Įkraunama...

Armani Exchange

O koki dydi nesioji visada s? Gal gali parasyt savo ismatavimus i az. Nes galvoju gal reikejo surizikuot s dydi pasiimt sau, nors as viska visada perku xs 4u.gif
Nes ta kur uzsisakiau, tai nzn ar patinka man jis ax.gif
O ilgis kaip to paltuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 30 lapkričio 2011 - 21:25
gerai matmenis parašysiu ilgis trumpesnis per sprindį nuo kelėno, man patiko tas ilgis, labai jaunatviškas, tas užtrauktukas visas akcentas toks nematytas thumbup.gif ir tas kailiukas toks neblogai išdirbtas, kad ir sintetinis, bet visai gražiai žiūrisi,

šiaip aš dėviu eurpo 36 dyd nors bison striukės dublionkės , odinukė 38 dyd kur pamušalai visados imu didesnį dydį
o armani exchange kur parėjo dabar megztukai S tai visi gerai thumbup.gif
tik piniginė nepatiko g.gif per didelė man ax.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif . Nebezinau kokio dydzio man paltuko reik xs ar s doh.gif
Atsakyti
nes gi visados perkam viršutinius rūbus vienu dydžiu didesnius, manau , kad S dyd jums reikėtų g.gif
nes sakau, dar parėjo prieš dvi savaites vienai mano pažįstamai armani exchange lietpaltukas, sako vos į xs įtilpau tik tik sako ax.gif ji buvo nustebusi, kad armani exchange tik tik tikrai nedidinti, kaip būna kitų firmų.
Atsakyti
Bet as niekada neperku virsutiniu rubu didesniu, visada imu toki koki nesioju. Ir siaip as nemegstu kai virsutiniai rubai neapglunda, o po apacia daug niekada nesirengiu 4u.gif
Niekad nepirkau is AX virsutiniu rubu, tai tokia mistika dabar. Turiu DKNY pukini palta is amerikos parsisiuntusi, tai xs dydis man didokas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 01 gruodžio 2011 - 11:23
QUOTE(fggh @ 2011 12 01, 12:21)
Bet as niekada neperku virsutiniu rubu didesniu, visada imu toki koki nesioju. Ir siaip as nemegstu kai virsutiniai rubai neapglunda, o po apacia daug niekada nesirengiu  4u.gif
Niekad nepirkau is AX virsutiniu rubu, tai tokia mistika dabar. Turiu DKNY pukini palta is amerikos parsisiuntusi, tai xs dydis man didokas  ax.gif

labukas, na manau, kad jūs įtilpsite, ir bus gerai arba tik tik. Tai dar svarbu pečiai, jei pečiai neplatūs tai bus viskas ok
aš manau ,kad tiks nes tikrai kokybiškai pasiūti rūbai jau šiandien dar parėjo kitos prekės tai viskas ok thumbup.gif
fggh, tikrai tikėkime, kad tau paltukas irgi bus gerai , parašykite kai gausite, ok

o kaip jus šiltas DKNY PALTAS? aš dabar laukiu užsisakiau vieną s kitą xs tai žiūrėsiu kas gausis g.gif irgi pasimečiau, tai paskui vieną teks parduodi, kokį modeliuką turite įmeskite man į až mirksiukas.gif
p.s ar mane pamenate, mūsų žiūriu skoniai sutampa dabar paltai , dkny striukės, o pamenate aš pirkau iš jūsų diesel pieno baltumo ilgaaulius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip vyrams ae dydžiai nužiūrėjau šią drapaną http://www.armaniexc... tiktų šiaip S jam tinka... imti ir S ax.gif
padėkit 4u.gif
Atsakyti
aš savo vyrui kalėdoms dovanojau armani exchange kelnes ir marškinius, tai labai abejojau, kaip bus g.gif ax.gif , bet sakiau jo dydžius europinius, tai atitiko idealiai, o ypač kas sunku su kelnėmis smile.gif blink.gif pati negalėjau patikėti, kad taip viskas tiks. Dydžiai tikrai atitinka ir pati sau sakiausi paltuką, lietpaltį, megztukus it t.t viskas tiko iš šios firmos thumbup.gif
Atsakyti
kur nusipirkt armani rubu vyrams ir vaikams pigiau per tarpinikes?kokie adresai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 05, 10:31)
kur nusipirkt armani rubu vyrams ir vaikams pigiau per tarpinikes?kokie adresai? smile.gif

tarpininkės čia:
http://www.supermama...p?showforum=139
internetinė parduotuvė čia
http://www.armaniexchange.com/

4u.gif
Atsakyti
gal kuri tokia S gavot? labai noreciau bigsmile.gif turiu XS bet maza..
user posted image
Atsakyti
Merginos, reik Jusu patarimo ax.gif Niekaip neapsisprendziu dziniuku, koki dydi imti 0 ar 2 g.gif Per klubus apie 87-89, siaip megstu labai aptemptus dziniukus, niekaio negaliu nuspresti, jau taip nesinori po to pardavineti, nes 4 rubiukus noreciau pirkti, kurie vienas prie kito dera, tai jei netiktu dziniuskai, tai doh.gif 4u.gif Ir virsutinius drabuzelius pasimemiau xs, bet kiek skaiciau, radau, kad jie mazinti, tai gal reiktu s imti g.gif
Atsakyti