Įkraunama...
Įkraunama...

Armani Exchange

Uzsakinejau vyrui maikes, kokybe jis labai patenkintas, jis tikras M, bet maikes bent jau jam super tiko, galejo but kiek mazesne, bet i S jau nebutu tilpes. Uzsakiau sau akinius, nenusivyliau , kad ir nesimatavus, bet forma labai tiko. Uzsakiau dar vyrui kepure nuo saules, tai emiau jo smulkiai galvai s/m, pasirodo, net paaugliu pusbroliui ji maza, tad dar persakysiu L dydi
Atsakyti
sveikos gal kas turit armani dzinsiukus koki 4,6dydi?as noreciau pasiprasyti i svecius primesti,nes noriu uzsakyti ir bijau vel prasauti:(
parasykite i az,jei kas atsileps
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 06 26, 18:38)
sveikos gal kas turit armani dzinsiukus koki 4,6dydi?as noreciau pasiprasyti i svecius primesti,nes noriu uzsakyti ir bijau vel prasauti:(
parasykite i az,jei kas atsileps

tai as tave kvieciau atvaziuoti ir pasimatuoti mano armani dzinsiukus, tik, kad su tavimi sunku susisneketi rolleyes.gif tu nesupranti, kai as negaliu, o tu negali kai as galiu, juk turiu ir savo gyvenima ir savu planu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2007 06 26, 23:38)
tai as tave kvieciau atvaziuoti ir pasimatuoti mano armani dzinsiukus, tik, kad su tavimi sunku susisneketi  rolleyes.gif  tu nesupranti, kai as negaliu, o tu negali kai as galiu, juk turiu ir savo gyvenima ir savu planu  4u.gif

tai as bandau prisitaikyti pre taves,tu is pradziu rasai kad buni namuose nuo 12 iki ten 17,kai as susiruosiu atvaziuoti tu rasai kad planai pasikeite isvaziuoji:(
o po to neimanoma niekaip tu labai uzimta,tik 21.30.o as visa diena laisva galeciau bet kada,o taip velai tai negaliu vaika tokiu metu guldau.

be je pas tave gi dabar siuntinukas atkeliavo,tau reiks dalinti tai irgi visi velai vakare pas tave varys unsure.gif

na zodziu nerasiu nieko tai kaip nors ten....
Atsakyti
Nusprendziau uzsisakyti suknele is armaniexchange, bet visai pasimeciau su dydziu. Ar pvz. 10 dydis ir atitinka iprasta 10 dydi? Nes kazkaip pagal colius man atrodo, jog reiketu zymiai mazesnio dydzio nei iprastai. Ir isvis kazkaip keistai su tais dydziais. Pagal chest width (kaip supratau krutines lasta) atrodo lyg man L dydzio, kuris atitinka 12-14, reiketu, nes mano 75cm-34coliai, pagal klubus 8 dydzio kaip ir iprasta, o pagal liemeni 0 vietoj iprasto 8. Siaip suknele nuo krutines lastos platejanti ir liemens neisryskina, tai man pagal klubus ar pagal krutines apimti orientuotis? Bet jei pagal krutines apimti tai 12 dydi imt?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 06 27, 09:11)
Nusprendziau uzsisakyti suknele is armaniexchange, bet visai pasimeciau su dydziu. Ar pvz. 10 dydis ir atitinka iprasta 10 dydi? Nes kazkaip pagal colius man atrodo, jog reiketu zymiai mazesnio dydzio nei iprastai. Ir isvis kazkaip keistai su tais dydziais. Pagal chest width (kaip supratau krutines lasta) atrodo lyg man L dydzio, kuris atitinka 12-14, reiketu, nes mano 75cm-34coliai, pagal klubus 8 dydzio kaip ir iprasta, o pagal liemeni 0 vietoj iprasto 8. Siaip suknele nuo krutines lastos platejanti ir liemens neisryskina, tai man pagal klubus ar pagal krutines apimti orientuotis? Bet jei pagal krutines apimti tai 12 dydi imt?

as jei pirkciau suknele m imciau ten nera kad taip butu parasyta,nes su tais 10,12 dydziais tai irgi nesamone,ir imciau jei ka didesne kad jei ka patasyti galima butu,nes va taip gaila kad dzinsu didesniu neuzsakiau susiaurinciau ir viskas butu
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 06 27, 09:57)
tai as bandau prisitaikyti pre taves,tu is pradziu rasai kad buni namuose nuo 12 iki ten 17,kai as susiruosiu atvaziuoti tu rasai kad planai pasikeite isvaziuoji:(
o po to neimanoma niekaip tu labai uzimta,tik 21.30.o as visa diena laisva galeciau bet kada,o taip velai tai negaliu vaika tokiu metu guldau.

be je pas tave gi dabar siuntinukas atkeliavo,tau reiks dalinti tai irgi visi velai vakare pas tave varys unsure.gif

na zodziu nerasiu nieko tai kaip nors ten....

Butent, turiu savo planu!!! Jei tu negali, kai as galiu, tai tavo problemos blink.gif
O del siuntiniu dalinimo, tai visos mergaites visada prisitaiko prie to laiko, kada as galiu 4u.gif
Atsakyti
aciu GundaC pagaliau pasimatavau:)
Atsakyti
Turiu armani exchange bliuskutę, nešioju jau 2metus, o atrodo dar kaip nauja.. Jos rankovės yra prisegamos, todėl nešioju tiek vasara tiek kitais metų laikais thumbup.gif labai labi gera kokybė mirksiukas.gif
Atsakyti
isigijau bliuzona sau kokybe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip manot g.gif jei per papus 90, o per liemeni 65, tai koki imti ar s ar xs g.gif
sunku su tais dydziais. nesioju ir s ir xs doh.gif

http://www.armaniexc...e...rtby=&size=
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Gal kuri pirkote džinsus iš www.armaniexchange.com. Kaip ten tas išmieras suprasti? Ar pavyzdžiui atitinka 38 europietišką 8 dydis ir jeigu ūgis apie 172, tai tada reikia imti regular ilgio, ar reikia jau long pirkti? doh.gif
Atsakyti