Įkraunama...
Įkraunama...

Armani Exchange

QUOTE(otta @ 2008 11 25, 19:34)
Aciu 4u.gif
vadinasi as nenusisnekejau bediskutuodama blush2.gif

Biskutuką nusišnekėjai, nes čia ne paddielkės, ne tas pats, kas Gariūnai, nu biggrin.gif Bet kokybė ir dydžiai tai man iš jų mistika doh.gif Mano dydis šiaip jau M-L, tai buvo ir kad į jų L neįlindau (džinsinis švarkas), ir S tabalavosi (maikutė - aptemptos norėjau biggrin.gif). Tikrai kai kurių kokybė neauksinė, ypač tų pigiųjų. O kai kurių - visai nebloga, turiu megztuką - 100 proc. vilna, tai labai gerai nešiojasi. M dydžio biggrin.gif

O koks aplamai jų džinsų ilgis? Aš kai motera aukšta, perku 36 ilgį, tai į jų džinsus nė nežiūriu. Ar teisingai darau? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 birželio 2009 - 21:17
QUOTE(Chansse @ 2009 06 07, 20:16)
Koki dzinsu dydi atitinka 4? 4u.gif

rase juk viena mergina, kad su 94cm klubais eme 4 dydi ir tiko, tai manyciau atitinka 27/28 gal g.gif nors negaliu garantuoti, dzinsu ten nepirkau ax.gif

QUOTE(Noa @ 2009 06 07, 22:17)
Aš kai motera aukšta, perku 36 ilgį, tai į jų džinsus nė nežiūriu. Ar teisingai darau? rolleyes.gif

teisingai mirksiukas.gif as perku 34/35 tai irgi net neziuriu i ju dzinsus, ten pas juos dazniausiai buna regular, kas atitinka 32 ilgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 02 05, 15:50)
kokybe kaip ir armanio  rolleyes.gif kad ten jau kazkas super-duper butu, tai nepasakyciau, nors cia visos ir giria, bet ir kainos ne kosmosas. pagal mane normali kokybe  cool.gif

sutinku kad kokybe kaip cia pasakius.ziurint koks daigtas.kai kurios trikotazines maikutes ypac jei kur koks pablizginimas greitai nusiplauna,kitos kelios kurias turiu jau gan senai dar ir dabar liux atrodo jokio pumpuriuko.dzinsai man patinka,bet jie greitai susidevi,tamsus pablunka.paskutinius pirkau tamsiai melynos kaip rasalas mazdaug spalvos tai per siules pabale truputi.nu taip kad pagal kaina ir drabuzis.bet kokybe nebloga.
Atsakyti
as nusiziurejus tase,dzinsus ir laikrodi wub.gif labai noriu atsisiusti,bet vis nedrystu smile.gif o per kiek laiko siuntinukas ateina?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 25, 22:16)
as nusiziurejus tase,dzinsus ir laikrodi wub.gif labai noriu atsisiusti,bet vis nedrystu smile.gif o per kiek laiko siuntinukas ateina?

kaip supratau,is ax.com tik per tarpininkes parsisiunciama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 18:20)
kaip supratau,is ax.com tik per tarpininkes parsisiunciama?  g.gif

na taip, jeigu nenori moketi visu mokesciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2009 06 07, 23:52)
rase juk viena mergina, kad su 94cm klubais eme 4 dydi ir tiko, tai manyciau atitinka 27/28 gal g.gif  nors negaliu garantuoti, dzinsu ten nepirkau ax.gif
teisingai mirksiukas.gif  as perku 34/35 tai irgi net neziuriu i ju dzinsus, ten pas juos dazniausiai buna regular, kas atitinka 32 ilgi 4u.gif

Turiu dvejus dzinsus, bridzus ir sijona 4 dydzio, tai su 92 cm klubais tiko idealiai, ilgis "regular" su 168 cm ugiu tinka irgi puikiai - galiu nesioti ir su lygiapadziais batais, ir su nedideliu kabluku. Siaip nesioju jau treti metai, tai tik juodi dzinsai vietomis pabluko, o visa kita puikiai nesiojasi. Vyras turi grynos vilnos megztuka , tai taip pat nesiojasi labai gerai.
Atsakyti
Man patinka AX drinks_cheers.gif Ka pirkau, viskas labai geros kokybes - vyras turi kelis vilnonius megztukus, as pirkus daug ko - dzinsu, sukneliu, maikuciu, papuosalu ir t.t
Papuosalai kokybiski, nesulyginsi su Guess slamstu rolleyes.gif
Dzinsai ir maikutes man itin patinka - bent as kiek pirkus maikiu, nei viena nenusiskalbe ar kitaip nesusigadino schmoll.gif
O dzinsiuku pasiuvimas man labai limpa - pats dzinsas minkstutis ir labai gerai atrodo apsiavus. Dabar dar vienus ar dvejis nusiziurejus ax.gif
Tiesa, dzinsus su mazdaug 87-88cm klubais perku 0 dydzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 25 birželio 2010 - 17:49
O man vieno maikės po pirmo skalbimo vienas šonas mažom skylutėm išėjo unsure.gif . O kitas jau keli metai nešioju- ir nieko- nei nusiskalbia, nei plyšta
Atsakyti
Man patinka AX, labai geros kokybes rubai ir ypac maikutes, bei bliuzoniukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man AX labai wub.gif
Turiu visko daug tiek as, tiek MB, labai patinka maikuciu kokybe, dirzai odiniai super, tases irgi thumbup.gif kiek pirkau dydziai atitiko, nebuvo jokiu nesusipratimu schmoll.gif tik dzinsiuku neturiu, nes man reikia 35 arba 36 inseam, o jie tokio neturi, nebent ankle reiks pabandyt nuspirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 29 birželio 2010 - 22:35
Man tai ju dzinsu ilgis - ne kliutis ax.gif Esu auksta, bet AX dzinsiukai man graziai ziurisi. Aisku, esu pirkus, tik skinny, labai aptemptus, tai jie, kaip leggingsai - neturi buti ilgi mirksiukas.gif Ilgis iki kauliuku dabar ir siaip labai madingas rolleyes.gif Platesnem klesnem nepirkciau, nes tikrai negraziai atrodo per trumpi doh.gif Tokius perku 34-36 ilgio
Siuo metu isvis pasinesiau ant AX dzinsu biggrin.gif Super faini, dzinsiukas toks minkstas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 02 liepos 2010 - 08:52