Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

Naudojam Canpol plastikini sauksteli ir paprasta metalini. Metalinis vaikui labiau patinka, nes juo galima garsiau i staliuka padauzyt. Paciam valgyt kol kas duodu plastikini, nes kas antra kasni i burna patenka kotukas. Maitinti patogiau metalinis.
Atsakyti
Tomme Tippee jautrus karsciui, Canpol, Avent
Visi labai puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam TT saukstelius, kur spalvyte nuo karscio keiciasi, jie mums labai patinka smile.gif
Atsakyti
tupperware saukstelis-pats patogiausias is visu turetu smile.gif
Atsakyti
Pirmai pradžiai pirkom TT šaukštelius, keičiančius spalvą nuo karščio. BEt neužilgo pradėjau maitinti su paprastu metaliu arbatiniu šaukšteliu, ir man ir mažei taip patogu, neužsigavom dantenų nei karto, o ir košės į tokį telpa daugiau, žodžiu viskas liux thumbup.gif
Atsakyti
Sūnėnas paliko atvažiavęs atostogų, tai maniškis perėmė. Canpol babies lyg. Koks skirtumas iš tikrųjų kokios firmos plastmasė. Tik kad valgytų smile.gif
Atsakyti
Tuperware saukstukas - labai patogus, nedidukas, kaip tik mazai burnytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2011 10 10, 10:37)
Manau, kad daugybė mažyliams skirtų prekių - šaukštukai, žirklutės ir t.t. - tėra tik prekybininkų išmonės vaisius. Tai tik mūsų įsivaizdavimas, dažnai pakurstytas reklamos, kad tas daiktas tikrai atlieka vieną ar kitą funkciją tobuliau nei įprastinis. O vaikui jis nei reikalingas, nei naudingas.

Labai pritariu!

Nors tema apmirusi, bet nutariau pasisakyti.
Pamenu dar auginant pirma sunu pries 10 metu teko ji vedzioti i masazus ir taip patekau pas logopede su pusmecio vaiku. Ji paaiskino kad maitinti reikua paprastu metaliniu saukstuku, tik visai visai mazu, paciu maziausiu su maziausia duobele. Na nzn ar aiskiai parashiau. Kudikio burnyte mazyte labai. Beje teisingai maitinti.tikrai reikia moketi, sunku zodziai nupasakoti. Reikia idejus saukstuka i burnyte spusteketi liezuviuka zemyn ir po truputi istraukti ji. Na tikrai tai yra menas... Ir maitinimo metu stimuliuojama kudikio burnytes, zandikaulio veikla, zodziu, tai turi dideles itakos visai kudikio motorikai. Veliau kudikiui augant reikia didinti ir saukstuka. Tie plastmasiniai visokie yra tik prekybininku ismislas, ju biznis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauskalyte: 24 sausio 2015 - 20:18
As taip pat pritariu, kad visi vaikuciams siuolaikiniai prietaiseliai,indeliai, sauksteliai ir panasus slamsteliai biggrin.gif tik pelnas,sugalvotas i prekybininku kisenes. Stengiuos ju neremti,nepirkdama be ko tikrai galima apsieiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dofkutis: 30 sausio 2015 - 13:23
Minkstas silikoninis saukstelis-pats geriausias pirmam pabandymui.
Atsakyti