mes nuo 3men lankones pas logopede (mazute sunkiai ryja, tai ryjima gerina) na ji man sake kad kai pradesim valgyti su sauksteliu tai tik avent lietuvoje geriausi, artikulecijos ateityje negadina, o tik padeda...
laba man pats geriausias canpol bet tik tie kur ant sauksteliu paveiksliukai yra tik kaskaip ju dabar nelabai randu nes ju nauji kur su gelytem ant kotelio nepatogus kaskokie minksti ,turejau tupervare bebe confort avent bet vistiek gryzau prie canpol .as pirma vaika su juo maitinau labai patogus.
labai dziaugiuos,kad turim chicco, pradziai tai tiesiog idealus saukstukas, nes kol dar tik mokomes valgyt visko buna, tai griebia staiga, tai dar ka sugavoja,bet niekada neuzsigauna,nes saukstelis minstas dar kazkokiu turiu, tai net nenaudoju
Mano mažylė pradėjo valgyti Avent šaukšteliu, tačiau greitai pakeičiau į HIPP šaukštelį, nes jis didesnis tačiau negilus ir mažė labai gerai valgo. Bandžiau su minkštu krašteliu, tačiau mums netiko, nes jis labai gilus.
ISpradziu valge su paprastu sauksteliu, bet galvojau kad geriau minkstesnio reikia, kad dantenu nepazeistu, tai nupirkau Canpol, ten priekis toks minkstokas, susilekia kiek. Labai patogus