Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

QUOTE(mettta @ 2009 12 27, 21:56)
Mes valgom su AVENT sauksteliu, labai patogus  thumbup.gif

Mum ir pradzioj jie patogus buvo, o dabar jau mazoki, Canapol dabar naudojam smile.gif
Atsakyti
mes nuo 3men lankones pas logopede (mazute sunkiai ryja, tai ryjima gerina) na ji man sake kad kai pradesim valgyti su sauksteliu tai tik avent lietuvoje geriausi, artikulecijos ateityje negadina, o tik padeda... g.gif
Atsakyti
O mes valgome su paprastu arbatiniu sauksteliu smile.gif
Atsakyti
O mūsų pats pirmasis Tuperware šaukštukas, toks mažytis, dailus su dėkliuku smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei labai patinka valgyti is Bebe Comfort saukstelio thumbup.gif
Atsakyti
laba biggrin.gif man pats geriausias canpol bet tik tie kur ant sauksteliu paveiksliukai yra tik kaskaip ju dabar nelabai randu nes ju nauji kur su gelytem ant kotelio nepatogus kaskokie minksti schmoll.gif ,turejau tupervare bebe confort g.gif avent bet vistiek gryzau prie canpol biggrin.gif thumbup.gif .as pirma vaika su juo maitinau labai patogus.
Atsakyti
labai dziaugiuos,kad turim chicco, pradziai tai tiesiog idealus saukstukas, nes kol dar tik mokomes valgyt visko buna, tai griebia staiga, tai dar ka sugavoja,bet niekada neuzsigauna,nes saukstelis minstas smile.gif dar kazkokiu turiu, tai net nenaudoju irnesakyk.gif
Atsakyti
Mano mažylė pradėjo valgyti Avent šaukšteliu, tačiau greitai pakeičiau į HIPP šaukštelį, nes jis didesnis tačiau negilus ir mažė labai gerai valgo. Bandžiau su minkštu krašteliu, tačiau mums netiko, nes jis labai gilus.
Atsakyti
ISpradziu valge su paprastu sauksteliu, bet galvojau kad geriau minkstesnio reikia, kad dantenu nepazeistu, tai nupirkau Canpol, ten priekis toks minkstokas, susilekia kiek. Labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau canpol, bet jis netiko, per didelis ir per gilus pradedanciam valgytojui.valgom is desertinio negilaus saukstelio
Atsakyti
QUOTE(Bramune @ 2010 04 22, 16:09)
Nusipirkau canpol, bet jis netiko, per didelis ir per gilus pradedanciam valgytojui.valgom is desertinio negilaus saukstelio

Pabanndykite AVENT - jis negilus ir mazas, pradziai kaip tik wink.gif
Atsakyti
Mes naudojame guminį šaukštelį. Jis minkštas, nebaisu, kad užsigaus, įsibrėš dantenas ar pan. thumbup.gif
Atsakyti