Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.BROWNS buteliukai

Aš naudoju iki šiol, esu šiais buteliukais labai patenkinta, tikrai rekomenduoju cool.gif , pirkau Baby Center Vilniuje.
Atsakyti
Nusipirkau ir as, pagrinde pirkau del pilvo putimo mazinimo, naudoju jau savaite, tai abejoju, ar ka padejo, na bet faktas tas, kad nepakenke smile.gif
O jei Kaune kas ieskosit kur nusipirkti, tai radau parduotuveje Emukas.
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2011 04 30, 08:55)
truputi ot, bet parduodu kelis buteliukus (skelbimas buteliuku temoj) uz prieinama kaina. puiki galimybe pasibandyti  smile.gif

Sveiki,

Kaune galima isigyti manospinta.lt Dabar jau pradejo prekiauti ir assorti.lt parduotuve. Uzsakant prekiu uz 150 Lt, atveza nemokamai is Vilniaus
Atsakyti
nezinau sutapimas ar ne g.gif bet kai pradejom naudoti Dr.Browns buteliuka, pilvuko putimas tikrai sumazejo
Atsakyti
Naudojome storaji ir labai patiko! Dabar TT anticolic kazkokie panasus atsirade, sie man grazesni, gaila kad pries trejeta metuku ju ar nebuvo smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virsukalne: 25 balandžio 2012 - 08:33
naudojam storuosius -man labai patinka , o ir vaikams man rodos sie geriau nei TT- lengviau suimti gali rankytemis smile.gif
Atsakyti
Superiniai buteliukai, jas galima isigyti www.zylutes.lt arba parduotuveje "Vaikutis" Dr.Browns tai yra amerikietiska firma jos visa produkcija yra auksciausios kokybes, nes ja sukure gydytojas Browns.
Atsakyti
Mums sie buteliukai vienas vargas. Nesuprantu, niekada nepilu daugiau nei galima, bet buna kad vaikui valgant pradeda begti per uzsukima tiesiog upeliu pienas, o istraukus is vaiko buteliuka, jis susinervina ir daugiau nebevalgo.Leisti begti pienui irgi absurdas, nes vaikas slapias buna, puse pieno isbega....turim du platesnius buteliukus ir su abiem taip pat sad.gif
Atsakyti
O man jie visiskai nepatiko verysad.gif
Atsakyti
Dėl plonų nežnau, bet stori labai geri. thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam, abudu maziai ima noriai smile.gif
Atsakyti
Mes gavom dovanu,zinokit man labai jie nepatiko verysad.gif
Atsakyti