QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 05, 13:32)
 aha, kai mano vyrui irgi teko kelias savaites indus paplauti ir atsirado indaplovė namuose
 aha, kai mano vyrui irgi teko kelias savaites indus paplauti ir atsirado indaplovė namuose   

beto, pora puodu ir pripildai.
  beto, pora puodu ir pripildai. kazkaip neitiketina
  kazkaip neitiketina   

kazkaip neitiketina
  kazkaip neitiketina  

Pas mane virtuvėje yra atskiras vandens skaitliukas, tai aiškiai matau kiek sunaudojama vandens, tai skirtumo tarp to, kai plaudavau rankomis ir dabar, kai plauna indaplovė nėra
  Pas mane virtuvėje yra atskiras vandens skaitliukas, tai aiškiai matau kiek sunaudojama vandens, tai skirtumo tarp to, kai plaudavau rankomis ir dabar, kai plauna indaplovė nėra   Tiksliau yra- aš dar karštą vandenį leisdavau, o dabar tik šaltas naudojamas
  Tiksliau yra- aš dar karštą vandenį leisdavau, o dabar tik šaltas naudojamas   O elektros skirtumo išvis nepastebėjom
  O elektros skirtumo išvis nepastebėjom   

Nezinau, pas mane ji nuolat pilna
  Nezinau, pas mane ji nuolat pilna  

Išties juk vien pietums pagaminti naudojam keletą indų- puodą, keptuvę, o jei dar salotas ruošiam? Man kartais dienos indai net netelpa
  Išties juk vien pietums pagaminti naudojam keletą indų- puodą, keptuvę, o jei dar salotas ruošiam? Man kartais dienos indai net netelpa   

(juokais, jei ka
  (juokais, jei ka   )
 )