Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

QUOTE(ausrakns @ 2008 04 03, 09:11)
Man tas prietaras, kad nėščiai išsigandus negalima prie savęs liestis, pasitvirtino. Kai laukiausi merginos išsigandus stvėriau sau už užpakalio. Ir turi mano mergytė grynai delno formos pigmentinę dėmę ant užpakaliuko.

vat kažkodėl vienas iš prietarų, kuriuo linkus tikėti, kad ir koks neigiamas jis būtų unsure.gif mano sakykim giminaitė, irgi turi dėmes ant rankos. jos mama nėščia būdama taip pat kažkokiu momentu griebėsi už rankų, tose vietose pas ją rudos dėmės unsure.gif aš neįsivaizduoju kaip čia susiję, bet keli sutapimai atitinka 100 proc.
Atsakyti
Ojojoi, jei visi sie prietarai pildytusi, tai zemele apsiverstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!Del tu prietaru tai tikrai neaisku,kiek cia tos tiesos.Bet pastebejau toki dalyka,jei kuom nors labai nusistebiu,tai tap ir paciai nutinka,tai dbr stengiuosi i viska reaguoti ramiai.Kai laukiausi pirmo vaikelio,giminaite pasake,kad jos drauge laukiasi dvynuku,tikrai nusistebejau,galvoju,jau turi viena vaika,dabar dar du,is kart trys,juk ir sunku.Ir stai antras nestumas man toks pat,dvynukai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 04 23, 17:30)
As kai susapnavau zuvis, tai pastojau kita menesi ax.gif Linkiu sekmes! 4u.gif

na ziuresim kaip cia bus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 25, 00:03)
vat kažkodėl vienas iš prietarų, kuriuo linkus tikėti, kad ir koks neigiamas jis būtų  unsure.gif  mano sakykim giminaitė, irgi turi dėmes ant rankos. jos mama nėščia būdama taip pat kažkokiu momentu griebėsi už rankų, tose vietose pas ją rudos dėmės  unsure.gif  aš neįsivaizduoju kaip čia susiję, bet keli sutapimai atitinka 100 proc.

Siuo prietaru ir as tikiu. Tik gal cia jau nelabai prietaras. nemzai turiu tokiu pazystamu kuriu mamos besilaukdamos isidandusios griebesi uz savo kuno dalies o vaikai turi randu.
Mano mama sake kad ryskiausi randai buna jei isigastama ugnies.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 25, 00:03)
vat kažkodėl vienas iš prietarų, kuriuo linkus tikėti, kad ir koks neigiamas jis būtų  unsure.gif  mano sakykim giminaitė, irgi turi dėmes ant rankos. jos mama nėščia būdama taip pat kažkokiu momentu griebėsi už rankų, tose vietose pas ją rudos dėmės  unsure.gif  aš neįsivaizduoju kaip čia susiję, bet keli sutapimai atitinka 100 proc.

mano mama mane nesiodama baiginejo savo koncervatorija kankliu specialybe... na tai zinot pries baigiamuosius kiek reikia groti... ir kankliu vienas kampas remesi i jos jau nemaza pilva ax.gif Tai va... ir turiu nuo gimimo kankliu vieno kampo atspauda sau ant pilvo blush2.gif
Atsakyti
kokia thumbup.gif temele bigsmile.gif
as ir pasidalinsiu savo patirtim smile.gif
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 21:39)
,pvz viena mano pazistam lb tiki ta grindinio plytele kuri katedros aikstej yra vadinamas "stebuklas"sake visi jos norai issipilde lotuliukas.gif saviitaiga kitaip tariant,bet bent gyvent linksmiau 4u.gif

as ant tos pacios plyteles sukausi ir noras buvo turet vaikuti - tai labai greitai issipilde - jau po poros dienu suzinojau kad laukiuosi savo pirmagimio biggrin.gif
taip pat, viena diena su mb sugalvojom papietauti bare ir kai isejom is baro, nuo stogo ir butent ties ta vieta, kur mes mazdaug sedejom, nuskrido gandras. as tuo metu taip pat nezinojau, kad laukiuosi, tik pagalvojau kad jau labai keistai jis cia nuskrido vos tik mums isedus i masina g.gif
o del kriksto mamos, tai ir turiu patyrimo, nors aisku negaliu sakyt ir tiket, kad viskas nuo to jog laukdamasi ejau i kumas - laukiausi jau antro vaikelio ir deja neturiu jo verysad.gif as jau tada zinojau, kad laukiuosi, zinojau, kad yra prietaras, kad negalima eit, bet nekreipiau demesio - o atsitiko vat kaip. dabar jau ir nebezinau, ar tiket tuom ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ltdana @ 2008 03 19, 20:47)
Man viena mociute,na ne mano,kaimyne sake,kad jei nori greiciau susilaukti,po lova reikia is akmenuku atsinestu is lauko ir pacios rinktu sudelioti apskritima,tai turi sutelkti visa geraja namu energija siam tikslui smile.gif .

Ir dar patare gerti dilgeliu arbata vietoj papiltu ir vitaminu ax.gif

rytoj pat eisiu rinkti akmenuku ir rinkti dilgeliu arbatai ax.gif Nelabai tikiu, bet kad nepakenks tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2007 11 25, 11:04)
na visko gali but juk kaledos stebuklu metas newyear.gif

Va va tos Kalėdos doh.gif doh.gif doh.gif aš per pačias Kalėdas pastojau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Tai va papliotkinsiu ir aš kokių prietarų girdėjau mirksiukas.gif

Sako, kad jei nori susilaukt mergaitės reikia smileysex.gif kai lauke šlapia, o jei berniuko tai kai sausa lotuliukas.gif

Nėščiai moteriai negalima būt krikšto mama, nes atseit tada tavo vaikui negerai, bet va paskutinę minutę atsisakyt būt krikšto tėvais irgi negalima, nes tada pakenksi tam vaikiukui doh.gif dar sako, kad supykus nėščia moteris gali peles užsiundyt lotuliukas.gif gaila kad palės man tada nepakluso lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano anyta prieš man pastojant viščiukus sapnuodavo ir sakydavo, kad viščiukai vaikus reiškia mirksiukas.gif mirksiukas.gif žinau tiksliai kad kai sapnuoji peles ar žiurkes tai lauk vagystės, pasitvirtino tą pačią dieną ir apgrabino doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makaronika @ 2008 04 26, 13:09)
Ojojoi, jei visi sie prietarai pildytusi, tai zemele apsiverstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as skaiciau zurnale,pernai ,kad viena negalejo pastoti,tai gere berzo tosi virta,toki antpileli ir jai nuo jo pavyko,tipo bobute kazkokia jai toki recepta pasake.o zurnalas mazylis atrodo vadinasi
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 05 04, 19:42)

Nėščiai moteriai negalima būt krikšto mama, nes atseit tada tavo vaikui negerai, bet va paskutinę minutę atsisakyt būt krikšto tėvais irgi negalima, nes tada pakenksi tam vaikiukui  doh.gif 

Tai ka tada daryti g.gif Eiti vaikelio krikstyti ar ne, jei savaite pries krikstynas suzinai kad laukies g.gif
Siaip esu linkusi prietarais tiketi. (Bent jau is dalies)
Atsakyti