QUOTE(jurgitokas @ 2008 04 27, 23:50)
Ir as turejau si "dziaugsma" ant pado.....
Labai skausminga vaiksciot budavo,tepiau arbatmedzio aliejum,kai tik atsimenu budavo tai ir tepu
, tiesa vis kur nors eidama,kai skaudedavo,sakydavau isnyks isnyks jos ir isnyko
,padziuvo ir nukrito
tai cia arbatmedio eteriniu, taip?
QUOTE(Mayte @ 2008 04 27, 11:21)
O tai kaip ten jas''nuristi'' reikia?
pas mane tai ant pado yra tai bijau kad jei budas skausmingas tai nlb paeisiu :S nes kazkada su acetocaustin nuo pirsto gydziau tai net prisiliest niekur negalejau tai jau padas isvis nepaeiciau 
Su Acetocaustinu reikia elgtis labai atsargiai
QUOTE(banginux @ 2008 04 28, 12:58)
ir tepti tik vieną kartą, tada neskauda, nes nei man, nei vaikui neskaudėjo
ir karpučių kaip nebuvę 
As viena kart ir tepiau...bet tia ji po kiek laiko nusilupo ir vel ataugo...ir taip jau 2 sykius
QUOTE(banginux @ 2008 04 28, 11:58)
ir tepti tik vieną kartą, tada neskauda, nes nei man, nei vaikui neskaudėjo
ir karpučių kaip nebuvę 
kažin ar vieną kartą
O tai tas tris dienas kiekviena diena tepi?
ir neskauda? Nes as kai ant pirsto tepiau man gerokai skaudejo, o cia darant pado tai baisu kad paskui vaiksciot negalesiu
QUOTE(Mayte @ 2008 04 28, 00:08)
Aha arbatmedzio eteriniu aliejumi,tepiau ir tepiau pastoviai,vis kai suminksteja budavo krastus nupjaustineju ir vel tepu
QUOTE(jurgitokas @ 2008 04 29, 17:45)
Aha arbatmedzio eteriniu aliejumi,tepiau ir tepiau pastoviai,vis kai suminksteja budavo krastus nupjaustineju ir vel tepu
Kaip baisiai skamba '' nupjaustineju''
QUOTE(Mayte @ 2008 04 29, 16:31)
O tai tas tris dienas kiekviena diena tepi?
ir neskauda? Nes as kai ant pirsto tepiau man gerokai skaudejo, o cia darant pado tai baisu kad paskui vaiksciot negalesiu 
nea, užtepu, klijuoju tą paprastą pleistrą be binto ir tris dienas vaikštau - kad jinai tiesiog dūstų tuose vaistukuose, negautų oro. tada dieną pavaikštau be pleistro, vėl 3 dienas su. tada lekiu pas gydytoją, kadangi atšoka dalis karpos, ją išrauna lauk. taip ir mažinam. kol kas viskas labai gerėja
Sveikutes. As turejau dauk karpu ant ranku pirstu. Gal ne kaip nuskambes, bet as issigydziau savo menesinem. Labai geras senoliu patarimas. Ir gan greitai.
uztepiau acetocaustin ant pado tai dbr su baime lauksiu kas bus....bus jauciu blogai
palinkekit sekmes...
reikia su pleistru be binto uzklijuot?
kad viskas priliptu?
kad viskas priliptu?