Pasigrožėjom mes tomis oazėmis, prisižiūrėjom nuostabių vaizdų, susėdom atgal į jau pamilt spėtus džipus ir patraukėm pietaut. Džipai savo darbą baigė kai atvykom į pietų vietą. Fainas vairuotojas buvo, palikom arbatpinigių

pietūs labai skanūs buvo, ypač man po saldaus miego

taip taip, šitokiam besipurtančiam po smėlynus ir po kalnus džipe sugebėjau užmigt

kol miegojau, mūsų džipo grupė galvojo tą prisistatymą, kurį reiks pristatyt po pietų

tyliu. Tyliu. Nieko nesiūlau. O poto (po galais

) mano teta pradėjo mane girt atseit aš cirko artistas esu ir fokusus rodau ir dar žongliruoju

tai visa grupė pasitarė ir man miegant nusprendė, kad turėsiu pristatyt aš

Pabundu, pasako jie man viską kad reiks man taip ir anaip padaryt, o aš tik mirkt

mirkt

ir nesigaudau, iš kur jie tai sužinojo

pasirodo teta išplepėjo

nu ką jau padarysi, teks suktis iš padėties be išeities

Bet taip susinervinau

Prie pietų stalo savo grupei pasakiau , kad jei nori iš manęs kažką išspaust, tai tegu atiduoda man savo desertus

Ką gi jiem beliko daryt - atidavė

nes su desertais aš triukus ir rodysiu (su obuoliais...žongliruosiu....

). Dar bevalgant dvi kompanjonės moterys . ieškančios Tunise laimės, sukūrė dainą mūsų grupės prisistatymui

Nebepamenu jau tiksliai dainos žodžių, bet atseit "Negerk saharoj drungno vandens, kupranugariu pavirsi , kelionėj matėm tą ir aną, aną ir tą"
Papildyta:Užmiršau paminėt, kad visa mūsų grupė po kriokliu sulindo kelionės dulkes nuplaut
Papildyta:PAPIETAVOM, ir nuvažiavom į tokią kavinukę arbaros su kedrais paragaut. Tada lauke padarėm tokį ratuką ir kiekviena grupė savo prisistatymą rodė. Kas šoko kas dainavo, kas atsisakė pasirodyt, kas anekdotus pasakojo, o mes tai jau pavarėm
Papildyta:Padainavo tos dvi moteriškės ir pasakė, kad va savo grupėj turim tokį cirko artistą ir taip toliau ir panašiai

Tai aš pažongliravau su tais obuoliukais vargšais, paplojo visi, baigėsi mūsų pasirodymas ir....atvažiavo policija

prieina, klausia gidės, ar tipo aš čia pinigus iš turistų uždirbinėju

ji sako ne, čia talentų šou, grupių prisistatymai, už tai pinigai nemokami

po to nuėjom į kavinukę žiūrėt būgnininkų pasirodymo, o policininkas paskui sekiojo ir įkyriai akylai mane stebėjo

jau išsigąst spėjau
Būgnininkai