Kadangi man ant nakties uzeina ikvepimas, tai dabar ir pratesiu pasakojima

Port El Kantau, kuri pamilau per keleta valandu sededamas uoste, MAN sukele dvejopu ispudziu. Pirmi tai nekokie, o antri tai

Jo,gal ir nereikejo mum taip pykt del tu nevykusiu pietu, taciau vis delto 35 litai buvo ir yra pinigai, ismesti i bala

Na bet tai reikia pamirst ir gyvent toliau

Juj pinigai taigi nepaskutiniai!!!!

Klaidziojom mes po ta Port El Kantau tol, kol neatsibodo. Tada nusprendem traukt atgal i Susa. Mano teta pasitare su tuo lietuviu kompanjonu ir nusprende, kad namo eisim peskom, tipo daugiau pamatysim visko

zinokit,atkalbinejau juos gera pusvalandi nuo tokios kvailos minties. Atkalbet pasiseke

tad pagavom taxiuka ir su sugedusiu skaitliuku pargryzom i viesbuti. Su sugedusiu
Papildyta:Bet jus zinokit! Ivyko stebuklas! Taksistas musu neapgavo ir paprase vos triju dinaru

Pavargom,bet buvom patenkinti kelione, tai tas nuovargis.....pffffff......dar ne taip pavarge buvom
Papildyta:Pakalbeje pasitare ir i pliaza mes nuvare, deginomes i valias, emem saules mes voniaus

Sugalvojom nueit i prekybos centra...kuriame kainos fiksuotos ir nedideles

vadinosi "magazin general" (

). Nuejom nusipirkt kokiu nors saldumynu,nes baisiai jau man norejosi

as...be saldumynu negalintis gyventi vaikis, net nezinodamas,kur tas magazinas yra,vedziau teta pirkt saldainiu

I pagalba pasitelkem zemelapi, kuri nugvelbem viesbucio vestibiulyj. DIDELIS ACIU ZEMELAPIUI
Papildyta:Reiks man ta zemelapi kada nors isiremint,nes be jo krachas mum butu

Tai vat, nuejom i ta magazina. Kadangi zinojau, kad vietinis ju saldumynas yra BAKLAVA (kaip ir Kretoj, Turkijoj -pyragelis,suvilgytas meduje su riesutu idaru

), tai tik baklavos ir norejau. Jos uzsimaniau dar tada,kai viena drauge,gryzusi is Kretos, pavaisino situo skaniu saldumynu

Tai vat, ieskom mes tos baklavos, o jos kaip ner taip ner

Mano teta jau pastebejo,kad ja isikliopino vienas guzikas (

),Parduotuves darbuotojas,pakraunantis prekes

Tai vel teko apsimest, kad ji mano mama ir taip toliau ir panasiai.....tuom viskas ir pasibaige.
Papildyta:Bet NE! Nerade baklavos,sugalvojom nueit pas ta prekiu pakroveja ir jo paklaust,gal kus paslepe

Nueinam, klausiam,kur baklava nukisot

O tas sako: Baklava to swim ar baklava niam niam

Nu mes sakom baklava! Traditional food of Turkey and Creta

Susirauke jis man tiesiai po nosim ir nuvede kazkur, tipo, "aaaa, baklava, viskas aisku

Tuoj duosiu jum baklava

Jaja, baklava, good price, good price

Nueinam ten kur nuvede. Paduoda lastus

"Jaja, baklava, niam niam

" Nu lastu taigi as nevalgysiu

Tai sirdingai padekojom tam prakeiktam baklavininkui ir nusipirkom kita deserta... Riesutus kakavoj
Papildyta:Nu kokie tie riesutai skanus! Seip tai juos kiekvienam kampe pardavineja, vietoj kakavoj volioja ir apkepa, bet jau taip ten neisvaizdziai tie riesutai atrodo, tai ir nepirkdavom niekad. Nors ka gali zinot, gal cia tie patys is uz kampo, tik ipakuoti graziai

Nusipirkom dar sio bei to (atsigert, sausainiu

importiniu ledu uz 8 lt

Ir pora magnetuku su kupranugariais...) ir parejom namo vos kojas vilkdami kaip ir visada

Isties tai negaliu sios keliones pavadint atostogom...na gal tik dalinai...nes tokie nusikale gryzdavom namo, viska apziurinedavom
Papildyta:BRANGUS DIENORASTI, SIANDIEN SUPRATAU TAI, KAD NEVISI ARABAI TROKSTA MANE APAGUT. TAIP PAT ISMOKAU,KAD IR AFRIKOJ KARTAIS LYJA BEI ISSIAISKINAU,KAD YRA IR DURNESIU UZ MANE

SIA DZIUGIA GAIDA IR BAIGIAM 6 DIENA