Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(maziulele @ 2007 10 23, 20:37)
Musu svetaines apsvietimas, kai lempos sviecia ryskiai 4u.gif
]

maziulele ar patys sprendet kaip daryt apsvietima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 10 23, 22:47)
maziulele ar patys sprendet kaip daryt apsvietima?  g.gif

vyras nusprende uz mus abu lotuliukas.gif

o kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 23, 20:52)
vyras nusprende uz mus abu lotuliukas.gif

o kas  unsure.gif

nea, nieko, seip liuks thumbup.gif tik va mano brolis name svetainej taip pat daresi tik dar tas mazas lemputes dejo nes tamsu kitaip butu, bet va jie dizaineri samde tam reikalui.
galvoju kaip cia man reiks pasielgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 10 23, 22:57)
nea, nieko, seip liuks  thumbup.gif  tik va mano brolis name svetainej taip pat daresi tik dar tas mazas lemputes dejo nes tamsu kitaip butu, bet va jie dizaineri samde tam reikalui.
galvoju kaip cia man reiks pasielgti  g.gif

pas mus nera didele patalpa, tai uzteko tik tu sviesu, o dar virtuve sujungta su svetaine, o ten yra keli halogenai, sviesos pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 23, 21:37)
Musu svetaines apsvietimas, kai lempos sviecia ryskiai 4u.gif

Man gražu ax.gif tik vienas klausimas,ar patogu dulkes valyti,nes kiek teko "gyvai" matyti,tai tose nišose dulkėms kauptis pats tas,o su valymu nepatogumai didžiausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 24, 00:01)
pas mus nera didele patalpa, tai uzteko tik tu sviesu, o dar virtuve sujungta su svetaine, o ten yra keli halogenai, sviesos pakankamai biggrin.gif

o gal gali parodyti kaip pats sviestuvas atrodo rolleyes.gif labai idomu... manau maniskiui MB patiktu wub.gif beje kiek kainavo sviestuviukai unsure.gif
Atsakyti
tai dienos šviesos tipo lempos. jų yra visokių rūšių ir pigesnių ir brngesnių osram, su transformatoriais, su reguliuojamu šviesumu (t.y. tamsėja-šviesėja) dar deda spalvotą apvalkalą.. raudoną, žalią ir t.t.

mes irgi panašiai darom, tik dar darysim ir į sienos pusę ir į vidų
Atsakyti
Mėginu pati "susiprojektuoti" namiuko apšvietimą. Prireikė Jūsų pagalbos.
Esu mačiusi labai paprastus ir šaunius šviestuvus - prie lubų metalinėmis dekoratyviomis detalėmis kampuose pritvirtinas keturkampis medžiagos ar šviesai laidžios (gal kaip įtempiamos lubos?) plėvelės gabalas, pro kurį prasiskverbia šviesa. Atrodo, tarsi burė pritvirtinta prie lubų. Šviesos tikrai pakankamai.
Bet nesiseka rasti tokio šviestuvo nei Internete, nei parduotuvėse. Labai norėčiau bent apytikslią jo kainą žinoti, kad neprisiplanuočiau sau "neįkandamų" dalykų.
Gal kuri yra mačiusi ką nors panašaus? O gal namuose turite? Pasidalinkite vaizdeliais ir įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 10 24, 09:32)
tai dienos šviesos tipo lempos. jų yra visokių rūšių ir pigesnių ir brngesnių osram, su transformatoriais, su reguliuojamu šviesumu (t.y. tamsėja-šviesėja) dar deda spalvotą apvalkalą.. raudoną, žalią ir t.t.

Bet dienos sviesos tipo lempos tai buna ivairiu ilgiu - ar jas reikia deti visai salia viena kitos ar su tarpais? Pas maziule nuotraukoje tai atrodo kad nera jokiu tarpu - tai kiek ju ten reikejo? Ir kuo apsvietimo stiprumas reguliuojamas - jungtuku? Ar niekas nebande jungtuku kurie valdomi talevizoriaus pultu?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 10 24, 08:34)
Man gražu ax.gif tik vienas klausimas,ar patogu dulkes valyti,nes kiek teko "gyvai" matyti,tai tose nišose dulkėms kauptis pats tas,o su valymu nepatogumai didžiausi g.gif

del dulkiu dar nieko negaliu pasakyti, nes tik neseniai sudejom lempas, siaip ranka ten uzlenda laisvai, o as kas uzmatys ten taip aukstai tas dulkes blush2.gif

aisku pati tai valysiu manau du kartus i menesiuka blush2.gif

QUOTE(Goniuke @ 2007 10 24, 09:14)
o gal gali parodyti kaip pats sviestuvas atrodo rolleyes.gif labai idomu... manau maniskiui MB patiktu wub.gif beje kiek kainavo sviestuviukai unsure.gif

ten ne sviestuvai, o lempos pailgos mirksiukas.gif

QUOTE(reg @ 2007 10 24, 10:14)
Bet dienos sviesos tipo lempos tai buna ivairiu ilgiu - ar jas reikia deti visai salia viena kitos ar su tarpais? Pas maziule nuotraukoje tai atrodo kad nera jokiu tarpu - tai kiek ju ten reikejo? Ir kuo apsvietimo stiprumas reguliuojamas - jungtuku? Ar niekas nebande jungtuku kurie valdomi talevizoriaus pultu?

mes i ilgi dejom 5 lempas, sujungtas vadinamu "trafu", o i ploti berods 3 lempas dejom ax.gif

lempu lizduose specialiai itaisem tokius apvalius reguliatorius, kuriais ir reguliuojasi lempos (vyro ismislas doh.gif )

jei dar kas idomu, klauskyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 10 24, 10:14)

Galima su tarpais, galima - be jų. Viena pažįstama halogenines lemputes dėjo. čia fantazijos ir skonio dalykas. yra specialus jungtukas, bet ir lempos su kažkokiu spec."pribimbasu" turi būti. Yra ir distancinių, tik man tai perbrangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 24, 12:34)
lempu lizduose specialiai itaisem tokius apvalius reguliatorius, kuriais ir reguliuojasi lempos (vyro ismislas doh.gif )

Nu, atleiskit, man neismanelei - musu seimoje elektriku nera, tai bandau pati issiaikint - kuo reguliuojasi tos lempos - gi nelipsi pareguliuoti lotuliukas.gif
Atsakyti