Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=oregano,2008 01 24, 23:28]
user posted image

kas gamintojas tai pamaciau, o kas juos veza i LT?
Atsakyti
kokios naujoves mastau.gif neregeti.
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2008 01 20, 16:36)
Reikėtų pasidaryti vadinamą karnyzą (nišą) šviestuvams paslėpti.
Galėčiau paiėškoti gal ir brėžinuką atrasiu karnyzo  smile.gif

Tas tai maždaug aišku, tik labiausiai domintų, koks atstumas turi būti nuo sienos iki nišos, kad per daug pačių lempų nesimatytų, o ir jas pakeisti būtų pakankamai vietos g.gif Iš tikrųjų tai pas mus bus horizontalus variantas, nes norim apšviesti TV zoną ax.gif Manyčiau, kad tokiu atveju nereikia to bortelio, kad paslėpti visas lempas, nes juk niekas nestovės prie pat sienos užvertęs galvą hihihi.gif
O už brėžinuką tai būčiau be galo dėkinga aciuks.gif

Beje, teko neseniai būti Kaune kitais reikalais, tai buvom užsukę į NIC Pramonės pr. bigsmile.gif Kokių tik grožybių nėra, tikrai įvairių stilių šviestuvų galima išsirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anistėja: 25 sausio 2008 - 14:58
[quote=Paladė,2008 01 25, 08:27]
[quote=oregano,2008 01 24, 23:28]
user posted image

kas gamintojas tai pamaciau, o kas juos veza i LT?
[/quote]

Salonai čia. mirksiukas.gif
Jų apšvietimo sprendimai čia. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 25 sausio 2008 - 17:31
QUOTE(Anistėja @ 2008 01 25, 16:50)
Tas tai maždaug aišku, tik labiausiai domintų, koks atstumas turi būti nuo sienos iki nišos, kad per daug pačių lempų nesimatytų, o ir jas pakeisti būtų pakankamai vietos g.gif Iš tikrųjų tai pas mus bus horizontalus variantas, nes norim apšviesti TV zoną ax.gif Manyčiau, kad tokiu atveju nereikia to bortelio, kad paslėpti visas lempas, nes juk niekas nestovės prie pat sienos užvertęs galvą hihihi.gif
O už brėžinuką tai būčiau be galo dėkinga aciuks.gif

Beje, teko neseniai būti Kaune kitais reikalais, tai buvom užsukę į NIC Pramonės pr. bigsmile.gif Kokių tik grožybių nėra, tikrai įvairių stilių šviestuvų galima išsirinkti thumbup.gif

Aš NIC'e buvau tame šviestuvų salone. Na nepasakyčiau, kad labai patiko, taip pasirinkimas yra ir kainos gan prieinamos, pradžioje susižavėjau, bet nuvažiavau dar kartą, žiūrinėjau atidžiau, mane domino klasikiniai šviestuvai, tai man jie tokie pigios išvaizdos susirodė.Apie krištolinius nekalbu, tie man visai netiktų, tai nežiūrėjau, apie juos nieko pasakyti negaliu. Na, nespjaunu, gal ir užtaikysiu kada patinkantį, ką gali žinoti.
Atsakyti
Va čia tai ko tik nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 25, 19:02)
Aš NIC'e buvau tame šviestuvų salone.

g.gif šiaip jau ten yra du salonai rolleyes.gif vienas matosi pro fasado langus, o kitas - priešingoje pusėje. Tai va pastarąjam buvo labai daug modernių.
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 25, 23:10)
Va čia tai ko tik nori  rolleyes.gif

O taip, ir kaip man dabar gauti va toookį mastau.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 26, 00:10)
Va čia tai ko tik nori  rolleyes.gif

ačių už nuorodėlę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 26, 15:22)
ačių už nuorodėlę  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jei pavyks iš ten įsigyt ką nors gražaus - būtinai parašyk rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam teko uzmatyti sviestuvus bantelio formos g.gif , reik i mergytes kambari.
Atsakyti