Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos darželiai

QUOTE(Extrem @ 2009 09 09, 21:02)
Labutis, mamytes. Prisijungsiu ir as prie jusu.  smile.gif  Gal zinot ar priima anksciau laiko vaika i darzeli nei uzsirase? Mes uzsirasem nuo 2 metuku i darzeli "Pasaka", bet jau noretumem vesti dabar...  g.gif

Reikia klausti savivaldybės švietimo skyriuje, kur užrašėt, arba darželyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2009 09 09, 23:02)
Gal zinot ar priima anksciau laiko vaika i darzeli nei uzsirase? Mes uzsirasem nuo 2 metuku i darzeli "Pasaka", bet jau noretumem vesti dabar...  g.gif

Pas mane ta pati situacija buvo...
Buvau savo vaikuti užrasiusi nuo dvieju metuku, bet paskui pamaniau, kad pabandysiu vesti anksciau, nes jam labai norejosi su tais vaikuciais pazaisti (mes juos pro langa matome smile.gif ).
Maniau, kad bus sunku susitarti, bet nepatikesite - lengviau ir buti negalejo thumbup.gif Gal itakos turejo tai, kad lopselyje buvo vietu (mes beje i SAULUTES lopselinukų grupe einam), bet nuejau i Švietimo skyrių, ten viens su trys ir mes nuo rugsėjo keliaujame i lopšelį rolleyes.gif

Į darželį eiti neverta, nes nieko jis nepasakys. Viska tvarko švietimo skyrius.
Papildyta:
QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 09 10, 12:08)
Reikia klausti savivaldybės švietimo skyriuje, kur užrašėt, arba darželyje.  mirksiukas.gif

Reikia tik į švietimo skyrių kreiptis mirksiukas.gif

Beje, niekada nesidomejau kitais darzeliais... Kadangi pati iki 4 ar tais 5 klases atvaikčiojau į darželį "Saulutė", ten norejau vesti ir savo vaiką... Iškart rašiau į tą darželį ir nepatikėsite, bet sutapimų tikrai būna - mano vaikučio auklėtoja yra mano pačios buvusi auklėtoja thumbup.gif Ji toookia superinė, todėl man labai gera žinoti, kad bent pirmi žingsneliai darželyje mano vaikui bus prie geros auklėtojos wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

Eidami į lopšelį pirmą dieną, nunešėm auklėtojoms toookiųų saldainiukų rolleyes.gif Taip mes susipažinome ir susidraugavome tongue.gif Jei ir jūs norite nustebinti savo vaikučių auklėtojas tokiomis dovanėlėmis, tai rašykite man į skype ksandrulia7
Kaina nuo 8lt.
Atsakyti
smile.gif+2009 09 10, 15:04-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 09 10, 15:04)
Iškart rašiau į tą darželį ir nepatikėsite, bet sutapimų tikrai būna - mano vaikučio auklėtoja yra mano pačios buvusi auklėtoja  thumbup.gif 

Pas mus ir tas pats sutapimas mirksiukas.gif Į kokią grupę einat, į Žiedelius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 10, 16:10)
Pas mus ir tas pats sutapimas  mirksiukas.gif Į kokią grupę einat, į Žiedelius?  ax.gif

Smagūs sutapimai thumbup.gif
O mes einame į lopšelio "Širdelių" grupę wub.gif
Atsakyti
Na, jei tik i svietimo skyriu reikia nueit pasiklaust, tai nusiusiu savo anyta pasidometi kaip ir kas, ji netoli to kabineto dirba... biggrin.gif g.gif Nereikes man vaikscioti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2009 09 10, 17:35)
Na, jei tik i svietimo skyriu reikia nueit pasiklaust, tai nusiusiu savo anyta pasidometi kaip ir kas, ji netoli to kabineto dirba...  biggrin.gif  g.gif  Nereikes man vaikscioti.  lotuliukas.gif

Aš taip pat bandysiu vaiką anksčiau vesti, jei anksčiau ir kitą darbą surasiu. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai su darbu ne kas, net nezinau ka daryti. Dirbau Vilniuje, o dabar, kai gime mazoji, negaliu ten grizti. Nebutu kur gyvena ir kam vaika palieka. Su darzeliais ten didele problema. schmoll.gif O noriu leisti anksciau i darzeli, nes matau kaip jai patinka su vaikais buti. smile.gif
Atsakyti
mamytes prasom leisti savo vaikucius i darzeli "Slatinelis"
http://www.varpelis....e.php?page_id=5 ten mano mama dirba grupeje "riesuteliai" - as pati tame darzelyje augau, mokinausi pirmoje klaseje. super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfapana @ 2009 11 25, 13:58)
http://www.varpelis....e.php?page_id=5 ten mano mama dirba grupeje "riesuteliai" - as pati tame darzelyje augau, mokinausi pirmoje klaseje. super biggrin.gif

Nesupratau. O kodėl nuoroda "Varpelis"? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pasidalinti nuomone apie "Saulutes" darzeli? Buciau dekinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alfapana @ 2009 11 25, 14:58)

na matyt busiu uzsigalvojusi berasydama apie tuos darzelius, visgi ten ne "Saltinelis", o "Varpelis" kaip ce ir minima toj nuorodoj doh.gif rolleyes.gif biggrin.gif sunglasses2.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2009 11 26, 16:11)
Sveikos,
gal galit pasidalinti nuomone apie "Saulutes" darzeli? Buciau dekinga wink.gif

Aš tai tik gerai galiu apie jį atsiliepti rolleyes.gif
Pati jame užaugau, o dabar dukriukas lanko. Kas domina, klauskit, bandysiu padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 26 lapkričio 2009 - 18:50