QUOTE(Extrem @ 2009 09 09, 23:02)
Gal zinot ar priima anksciau laiko vaika i darzeli nei uzsirase? Mes uzsirasem nuo 2 metuku i darzeli "Pasaka", bet jau noretumem vesti dabar...
Pas mane ta pati situacija buvo...
Buvau savo vaikuti užrasiusi nuo dvieju metuku, bet paskui pamaniau, kad pabandysiu vesti anksciau, nes jam labai norejosi su tais vaikuciais pazaisti (mes juos pro langa matome

).
Maniau, kad bus sunku susitarti, bet nepatikesite - lengviau ir buti negalejo

Gal itakos turejo tai, kad lopselyje buvo vietu (mes beje i SAULUTES lopselinukų grupe einam), bet nuejau i Švietimo skyrių, ten viens su trys ir mes nuo rugsėjo keliaujame i lopšelį
Į darželį eiti neverta, nes nieko jis nepasakys. Viska tvarko švietimo skyrius.
Papildyta:
QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 09 10, 12:08)
Reikia klausti savivaldybės švietimo skyriuje, kur užrašėt, arba darželyje.
Reikia tik į švietimo skyrių kreiptis
Beje, niekada nesidomejau kitais darzeliais... Kadangi pati iki 4 ar tais 5 klases atvaikčiojau į darželį "Saulutė", ten norejau vesti ir savo vaiką... Iškart rašiau į tą darželį ir nepatikėsite, bet sutapimų tikrai būna - mano vaikučio auklėtoja yra mano pačios buvusi auklėtoja

Ji toookia superinė, todėl man labai gera žinoti, kad bent pirmi žingsneliai darželyje mano vaikui bus prie geros auklėtojos
Eidami į lopšelį pirmą dieną, nunešėm auklėtojoms toookiųų saldainiukų
Taip mes susipažinome ir susidraugavome
Jei ir jūs norite nustebinti savo vaikučių auklėtojas tokiomis dovanėlėmis, tai rašykite man į skype ksandrulia7
Kaina nuo 8lt.