Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos darželiai

QUOTE(dowiliuke @ 2010 01 04, 18:37)
Pas mus nuo liepos abonentinis jau 19 lt, toks turėtų būti ir pas jus, nes jį nustatė savivaldybė  mirksiukas.gif Plius mokate už tai, kiek kartų jūsų vaikas valgė ir dar plius 10% nuo maisto eina už kažką ten (dujas, elektrą...)

Tai reiškia, kad priklauso, nuo kiek dienų vedei vaiką į darželį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2010 01 05, 12:09)
Tai reiškia, kad priklauso, nuo kiek dienų vedei vaiką į darželį?  g.gif

Tai žinoma.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2010 01 05, 13:46)
Tai žinoma.

o kiek gaunasi jei visa menesi lanko? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2010 01 05, 13:10)
o kiek gaunasi jei visa menesi lanko? blush2.gif  4u.gif

Man atrodo kažkur apie 150 lt, gal truputį daugiau.
Atsakyti
tai visai normaliai, as vis galvojau jog apie 300 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2010 01 05, 13:23)
tai visai normaliai, as vis galvojau jog apie 300 lt  doh.gif

Nu jau, tikrai ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes jau šią savaitę lankom "Želmenėlį". Einam tik po kelias valandas pabūt, po to jau iki pietų pasiimu. Auklėtojos thumbup.gif , nusiskundimų nėra. Tik tikrosios mūsų auklytės dar nemačiau, nes serga. Tikiuosi, kad nenuvils. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Man irgi labai idomu kuo daugiau suzinoti apie darzelius musu mieste. Nes girdejau visokiu nuomoniu g.gif As savo berniuka uzrasiau i "Pasaka", nes sitas darzelis yra uz musu namo smile.gif Tik, kad apie ji girdejau nelabai kokiu atsiliepimu schmoll.gif Tai nezinau kaip cia bus. Mano sunelis nuo rugsejo turetu pradeti ji lankyti. Na aisku ten ir su vietom prastai, nes tokiam rajone, kaip Aukstakalnis, vienas darzelis, o vaiku cia daug g.gif Cia paskaiciau, kad "Pasakoje" misrios grupes, nors paciam darzelio tinklapyje nurodyta, kad lopselinukai 1-3 m. Tai vaikai turetu buti 2 ir 3 metuku, nemanau,kad misrios g.gif Gal pasidalinsit mamytes savo patyrimais apie si darzeli ax.gif Labai daug geru atsiliepimu girdejau apie darzeli klebonzemyje smile.gif Gal jis tikrai geriausias g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiva: 21 sausio 2010 - 13:40
Maziau reik klausytis tu paskalu, sneka tie, kas nezino. Mes nuo spalio menesio einam i "Pasaka", lopselinuku grupe "Sirdutes". Nieko ten ne misrios, vaikuciai surinkti nuo 1-3 metuku kaip priklauso. smile.gif O ir auklytes labai geros, uzsiima su vaikais. Nespeju namo tempti piesinuku... thumbup.gif: As pati dar vaikysteje ejau i ta darzeli. Net muzikos mokytoja ta pati, kuri moke ir mane. mirksiukas.gif Uzsiima su mazuliukais labai, parejus pana bando kazka rodyt, dainuot, bet dar nelabai kas gaunasi, nesuprantu jos kalbos, o ji taip stengiasi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 21 sausio 2010 - 19:16
Sveikos... Mes eisim i gandreli, pati darzeli lankiau, bet mazai ka atsimenu ir manau daug kas bus pasikeite.
Tikiuosi seksis mums sitas reikalas, nes vaikas laba prie tevu prisirises. O siaip tai tikrai esu girdejusi visokiu kalbu kaip darzeliuose elgiasi ir ne is nezinanciu, o is tu, kuriu vaikuciai lanko darzelius. Va pvz, jei vaikas neuzmiega pietu miego, paskambina tevams ir liepia vaika pasiimti. Ar tikrai taip?
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2010 02 13, 17:39)
Va pvz, jei vaikas neuzmiega pietu miego, paskambina tevams ir liepia vaika pasiimti. Ar tikrai taip?

Pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2010 02 15, 18:08)
Pirmą kartą girdžiu  g.gif

o aš tiesa sakant šitą bajerį esu girdėjus mirksiukas.gif
Atsakyti