Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

as pries tris metus uzsisakiau ptalynes komplekta,pagalves subliusko schmoll.gif ,o kaldra tai patenkinta biggrin.gif ,su ja ziema silta o vasara nekarsta. thumbup.gif
Atsakyti
Anyta užsisakė dvejus patalynės komplektus - spalva neatitiko paveiksliuko visai mad.gif o užuolaida buvo parašyta balta - atsiuntė kažkokią gelsva doh.gif
Atsakyti
Nuotraukose gražiai atrodo, nors daug ir šlamšto už nemažą kainą lotuliukas.gif
Atsakyti
as vis i megztuka toki hobby hall kataloge ziuriu
http://www.hobbyhall...423/423_22.html

gal ir neverta..bet neiseina is galvos ax.gif

ir vyriskas paprastas megztukas fainas:
http://www.hobbyhall...27/427_467.html
ir nebrangus ir 100 proc medvilne rolleyes.gif

ar pirkot kuri drabuzelius is hobby hall? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Drabužių pirkti nebandžiau,bet ką iš daiktų užsisakiau nepasigailėjau.

JAU PASIRODĖ NAUJAS NUMERIS thumbup.gif Tik patalynės mažoka g.gif ,o rūbų daugiau.Pažiūrėsim pažiūrėsim ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiučiundra 1 @ 2007 04 04, 17:00)
4u.gif Drabužių pirkti nebandžiau,bet ką iš daiktų užsisakiau nepasigailėjau.           
JAU PASIRODĖ NAUJAS NUMERIS thumbup.gif Tik patalynės mažoka g.gif ,o rūbų daugiau.Pažiūrėsim pažiūrėsim ax.gif  ax.gif

As ir katik pavarciau ,ir seile del patalynes pavarvinau biggrin.gif Turbut neiskentesiu,na atrodo thumbup.gif tik va idomu kaip atrodys po skalbimo.Gaila butu jei uz tokia kaina slamsta nusipirkt.O per kiek laiko atsiuncia?Ir ar kas daret uzsakyma telefonu?
Atsakyti
Aš vieną patalynę sakiausi gal prieš tris metus ,kai tik atsirado hobby hall,vis varvinau seilę ir galvojau biggrin.gif paskui prisiruošiau užsisakyti likau labai patenkinta ,jau nutariau sakytis daugiau tai pradingo tas hobby hallas,iki pat šiol save graužiau,kad iškart nepradėjau sakytis doh.gif .Kas dėl kokybės tai man patiko ,tas pirmas komplektas dar ir dabar labai geras,nors ir daug naudojom ,spalva gerai išsilaikė ,nors uošvienė vieną kartą išvirino skalbenkėj tai truputį nusiplovė lotuliukas.gif Dabar buvau užsisakius tokį su žalią su gėlėm,jau du kartus skalbiau ir tvirtas,ir spalva nepakito smile.gif Man labai patinka,kad pas juos įvairių sudėčių komplektai .Pav.mano dvigulei lovai labai sunku būdavo paklodę pritaikyti ir miegam su vyru po atskirom kaldrom tai dabar imu5 dalių komplektus ,lova kaip serijele atrodo-čia uošvienės pastebėjimas :lotuliukas lotuliukas.gif Sūnui sakiau patalynę safaris irgi thumbup.gif Aš tai sakausi su jų kortele ,kadangi esu klijentė pastoviai gaunu katalogą, oten būna tipo laiškas su mano adresu tai aš užpildau ir siunčiu ,ateina maždaug per3-4savaites Ir dar kadangi aną kartą greit užsakiau kaip ir buvo žadėta gavau dovanų 2 pagalvėlių užvalkaliukus ,labai neblogi biggrin.gif Šį kartą sakysiu vėl būtinai,sėkmės ir jum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(čiučiundra 1 @ 2007 04 04, 17:39)
Aš vieną patalynę sakiausi gal prieš tris metus ,kai tik atsirado hobby hall,vis varvinau seilę ir galvojau biggrin.gif paskui prisiruošiau užsisakyti likau labai patenkinta ,jau nutariau sakytis daugiau tai pradingo tas hobby hallas,iki pat šiol save graužiau,kad iškart nepradėjau sakytis  doh.gif .Kas dėl kokybės tai man patiko ,tas pirmas komplektas dar ir dabar labai geras,nors ir daug naudojom ,spalva gerai išsilaikė ,nors uošvienė vieną kartą išvirino skalbenkėj tai truputį nusiplovė lotuliukas.gif Dabar buvau užsisakius tokį su žalią su gėlėm,jau du kartus skalbiau ir tvirtas,ir spalva nepakito smile.gif Man labai patinka,kad pas juos įvairių sudėčių komplektai .Pav.mano dvigulei lovai labai sunku būdavo paklodę pritaikyti ir miegam su vyru po atskirom kaldrom tai dabar imu5 dalių komplektus ,lova kaip serijele atrodo-čia uošvienės pastebėjimas  :lotuliukas lotuliukas.gif Sūnui sakiau patalynę safaris irgi  thumbup.gif Aš tai sakausi su jų kortele ,kadangi esu klijentė pastoviai gaunu katalogą, oten būna tipo laiškas su mano adresu tai aš užpildau ir siunčiu ,ateina maždaug per3-4savaites Ir dar kadangi aną kartą greit užsakiau kaip ir buvo žadėta gavau dovanų 2 pagalvėlių užvalkaliukus ,labai neblogi biggrin.gif Šį kartą sakysiu vėl būtinai,sėkmės ir jum drinks_cheers.gif

Reiks bandyt,geriau gailetis to ka padariau ,o ne to ko nepadariau mirksiukas.gif nu nei turguj nei parduotuvej nieko panasaus nemaciau(cia as kalbu apie naujo katalogo patalyne,butent SAVANA)kai gausiu parasysiu atsiliepimus.Anksciau esu pirkus kaldras ir pagalves ,tai va pagalves jau ismestos ,bet atitarnavo gal 3 metus ,o kaldros dar puikiausiai atrodo.Ir tau sekmingu pirkiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.hobbyhall...4/434_584.html#
ar šita rankinė iš natūralios odos?parašyta iš odos, tai reikia suprasti, akd natūrali?
Atsakyti
As uzsisakiau nauja kataloga, bet vis dar neatsiuncia g.gif
Ar jus gavot?
Atsakyti
As irgi buvau uzsisakiusi kruva patalynes, lovos baltiniu - likau labai patenkinta. Dabar kai vel atsirado LT- jau nusipirkau pora pagalviu, gavau dovanu paglaviu uzvalkaliukus. Gavau nauja kataloga ir varvinu seile i lovos uztiesala...dar pasitaupysiu ir ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2007 04 16, 23:52)
As irgi buvau uzsisakiusi kruva patalynes, lovos baltiniu - likau labai patenkinta. Dabar kai vel atsirado LT- jau nusipirkau pora pagalviu, gavau dovanu paglaviu uzvalkaliukus. Gavau nauja kataloga ir varvinu seile i lovos uztiesala...dar pasitaupysiu ir ... biggrin.gif

O per kiek laiko gaunat nuo uzsakymo, as jau laukiu nesulaukiu savo siuntinio wub.gif
Atsakyti