Aš vieną patalynę sakiausi gal prieš tris metus ,kai tik atsirado hobby hall,vis varvinau seilę ir galvojau

paskui prisiruošiau užsisakyti likau labai patenkinta ,jau nutariau sakytis daugiau tai pradingo tas hobby hallas,iki pat šiol save graužiau,kad iškart nepradėjau sakytis

.Kas dėl kokybės tai man patiko ,tas pirmas komplektas dar ir dabar labai geras,nors ir daug naudojom ,spalva gerai išsilaikė ,nors uošvienė vieną kartą išvirino skalbenkėj tai truputį nusiplovė

Dabar buvau užsisakius tokį su žalią su gėlėm,jau du kartus skalbiau ir tvirtas,ir spalva nepakito

Man labai patinka,kad pas juos įvairių sudėčių komplektai .Pav.mano dvigulei lovai labai sunku būdavo paklodę pritaikyti ir miegam su vyru po atskirom kaldrom tai dabar imu5 dalių komplektus ,lova kaip serijele atrodo-čia uošvienės pastebėjimas :lotuliukas

Sūnui sakiau patalynę safaris irgi

Aš tai sakausi su jų kortele ,kadangi esu klijentė pastoviai gaunu katalogą, oten būna tipo laiškas su mano adresu tai aš užpildau ir siunčiu ,ateina maždaug per3-4savaites Ir dar kadangi aną kartą greit užsakiau kaip ir buvo žadėta gavau dovanų 2 pagalvėlių užvalkaliukus ,labai neblogi

Šį kartą sakysiu vėl būtinai,sėkmės ir jum