Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(darviena @ 2007 02 11, 11:13)
labas  smile.gif

as laikausi, laukime, trecia diena po isodinimo..
Nuotaika prasta, nejauciu nieko, visi pojuciai slopsta, (isskyrus krutines jautruma). Zinau, kad vienoms buna kazkokio pozymiai, kitoms ne, taciau negaliu nestebeti saves  blush2.gif ...vienu zodziu, labai liudna verysad.gif

Darviena nono.gif , kad čia man nebūtų blogos nuotaikos, kokie dar požymiai 3 dieną schmoll.gif
Mesk tu tuos stebėjimus, geriau knygą kokią gerą paskaityk, ar filmą pažiūrėk. Svarbu ne požymiai, o rezultatas nestuke.gif o paskui 2.gif
Aš turbūt pražioplinau, o kaip pas tave embrionai, kelių ląstelių ir kurią dieną įsodino?
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Darviena, laikykis, dar tik trecia diena taigi ankstoka pozymiu ieskoti. 4u.gif Zinau kad lengva pasakyti, sunku padaryti doh.gif Bet kaip nors dar 10 dieneliu istempk ir zinosi rezultata mirksiukas.gif Labai linkiu kad jis butu teigiamas wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos, uz kantrybe mirksiukas.gif
zinau, kad dar anksti, kad dar yra sansas .... nu bet vistiek, gi reikia pasiparinti thumbup.gif

QUOTE(simbute @ 2007 02 11, 13:33)
Darviena nono.gif , kad čia man nebūtų blogos nuotaikos, kokie dar požymiai 3 dieną schmoll.gif
Mesk tu tuos stebėjimus, geriau knygą kokią gerą paskaityk, ar filmą pažiūrėk. Svarbu ne požymiai, o rezultatas nestuke.gif o paskui  2.gif
Aš turbūt pražioplinau, o kaip pas tave embrionai, kelių ląstelių ir kurią dieną įsodino?
Laikykis 4u.gif

man isodino antra diena po punkcijos, keturiu lasteliu embrionukus wub.gif
Atsakyti
suraukus antakius sakau : suimk save i rankas, darviena biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
darviena wub.gif baik tu čia tuos bajerius kokie dar pojučiai taip anksti smile.gif aš tai apskritai tu pojučiu nejaučiau išskyrus skausmą kaip prieš mmm, bet rezultatas teigiamas thumbup.gif to pačio linkiu ir jūms merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 11, 12:13)
labas  smile.gif

as laikausi, laukime, trecia diena po isodinimo..
Nuotaika prasta, nejauciu nieko, visi pojuciai slopsta, (isskyrus krutines jautruma). Zinau, kad vienoms buna kazkokio pozymiai, kitoms ne, taciau negaliu nestebeti saves  blush2.gif ...vienu zodziu, labai liudna verysad.gif

As irgi jokiu pojuciu neturiu, man 4 diena.Krutine nustojo skaudeti, tik kiausides maudzia kaip pries mm. O kaip ateina po isodinimo mm, iprastai ar kokiais patepliojimais unsure.gif Man taip baisu ju sulaukti.Kasdien meldziuosi, kad tas maudimas nustotu mm pranasauti ir II pamatyciau.
Papildyta:
O man iskilo klausimas. Jei isodintos lasteles neisitvirtina gimdoje ar jos su mm iseina lauk? Ir ar gali sodintos lasteles iskristi neisitvirtine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 11, 18:13)
As irgi jokiu pojuciu neturiu, man 4 diena.Krutine nustojo skaudeti, tik kiausides maudzia kaip pries mm. O kaip ateina po isodinimo mm, iprastai ar kokiais patepliojimais unsure.gif Man taip baisu ju sulaukti.Kasdien meldziuosi, kad tas maudimas nustotu mm pranasauti ir II pamatyciau.
Papildyta:
O man iskilo klausimas. Jei isodintos lasteles neisitvirtina gimdoje ar jos  su mm iseina lauk? Ir ar gali sodintos lasteles iskristi neisitvirtine blush2.gif

Dabar tavo embrioniukai niekur iškristi negali, jie dar ilgai bus su tavimi, net negalvok apie tai. Susitarėm ? Tu dabar nėštukė ir taškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 11, 18:13)
O man iskilo klausimas. Jei isodintos lasteles neisitvirtina gimdoje ar jos  su mm iseina lauk? Ir ar gali sodintos lasteles iskristi neisitvirtine blush2.gif

Mane irgi toks klausimas kankino blush2.gif Sakė kad negali iškristi, nes gimdos kaklelis uždarytas. Bet aš vis vien bijojau į tualetą eit doh.gif biggrin.gif

Philipuks, Darviena, sėkmės, laikau kumsčius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 11 vasario 2007 - 17:29
Nu bet tu Phillipuks ir nerami mirksiukas.gif Baik čia visokias mintis apie embriokiukų iškritimus nono.gif
Būsi tu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 11, 18:30)
Nu bet tu Phillipuks ir nerami  mirksiukas.gif Baik čia visokias mintis apie embriokiukų iškritimus  nono.gif
Būsi tu  nestuke.gif

Tai del to kiausidziu maudimo nerami. Juk pazistu savo organizma.Per tiek metu jau ismokau zinoti kada artinasi tos nelemtos mm. Jei ne jos, kazkaip laukime buciau, o dabar tik liudesys ima. Net krutines nebeskauda, kaip kad iki punkcijos skaudejo. Juk negali kiausides mausti jei lelius tvirtintusi, o jei turi mausti tai tas maudimas as isivaizduoju kitoks turetu buti, o ne tas nelemtas pries 10 dienu prasidedantis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 11, 18:35)
Tai del to kiausidziu maudimo nerami. Juk pazistu savo organizma.Per tiek metu jau ismokau zinoti kada artinasi tos nelemtos mm. Jei ne jos, kazkaip laukime buciau, o dabar tik liudesys ima. Net krutines nebeskauda, kaip kad iki punkcijos skaudejo. Juk negali kiausides mausti jei lelius tvirtintusi, o jei turi mausti tai tas maudimas as isivaizduoju kitoks turetu buti, o ne tas nelemtas pries 10 dienu prasidedantis  verysad.gif

Kad kažką maudžia, tai džiaukis, tikriausiai jau ten kažkas mezgasi ir bando prisikabinti tavo gimdoje. Žinok beveik visos merginos dariusios IVF jautė mėnesinių skausmą, bet daugumos iš jų rezultatas buvo teigiamas. Tau dar tik ketvirta ir apie jokias mėnesines dar negali būti nei kalbos. Nusiramink prašau.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 11, 16:35)
Tai del to kiausidziu maudimo nerami. Juk pazistu savo organizma.Per tiek metu jau ismokau zinoti kada artinasi tos nelemtos mm. Jei ne jos, kazkaip laukime buciau, o dabar tik liudesys ima. Net krutines nebeskauda, kaip kad iki punkcijos skaudejo. Juk negali kiausides mausti jei lelius tvirtintusi, o jei turi mausti tai tas maudimas as isivaizduoju kitoks turetu buti, o ne tas nelemtas pries 10 dienu prasidedantis  verysad.gif

Nu Philipux, as pasiduodu doh.gif Nebezinau kaip tave raminti, nes tu vis randi del ko nerimauti. Man atrodo busi pati didziausia nestuke -trizniotoja musu forumo istorijoje lotuliukas.gif
Nusiramink ir maziau stebek savo organizma. Bus taip kaip turi buti ir ne kitaip smile.gif 4u.gif
Atsakyti