Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(philipuks @ 2007 02 18, 09:37)
<...>
Nu kiek pasiskaiciau, tai testas ir 10 diena jau rodo. O man 11 ir dar tas pilvas, juk nesiaip sau ji skauda schmoll.gif

Nu nenuprotėk moterie. 11 dieną ji testą darosi. doh.gif
Ryt geriau HCG pasidaryk. 10 dieną testas gali parodyti, o gali ir neparodyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 18, 10:46)
Nu nenuprotėk moterie. 11 dieną ji testą darosi.  doh.gif
Ryt geriau HCG pasidaryk. 10 dieną testas gali parodyti, o gali ir neparodyti.  4u.gif

Nu, bent jau vyrui pasakysiu kai HCG parodys. Ryt tada leksiu nuo ryto. Kazin ar paprastose klinikose kur pvz. is pirsto ima daro toki tyrima g.gif
Atsakyti
Philipuks, čia kai kurioms testas nerodė neštumo net 14-ą dieną. Įsikalk į galvytę - kol nėra mmm, tu nėščia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 18, 09:50)
Nu, bent jau vyrui pasakysiu kai HCG parodys. Ryt tada leksiu nuo ryto. Kazin ar paprastose klinikose kur pvz. is pirsto ima daro toki tyrima  g.gif

Kai kuriose nedaro. schmoll.gif
Aš iš VGPL'o važiavau HCG darytis į VK. g.gif

O be to, čia yra (forume) laimingų pilvuzių (o gal jau ir nebe), kurioms ik HCG ir parodė, kad jos nebe vienos, testas kaip užsispyręs kartojo, kad jos nenieščios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 18, 10:31)
Ne, be proto skauda pilvo apacia, siandien 11 diena, pasidariau testa, sakau nors pries mm isbandysiu.Ir viena juostele.......Kaip ir visada budavo  verysad.gif
Papildyta:

Oj, kaip gausi i kaili, Philipuks nono.gif nono.gif Nu ir isgasdinai doh.gif
Atsakyti
Nu mergaites, man drasos ikvepete. 4u.gif Ryt apskambinsiu puse miesto, kad HCG pasidaryciau 4u.gif Tada bus viskas aisku. O 12 diena jau kraujas rodys jei kas yra ar irgi gali grybauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 18, 10:12)
Nu mergaites, man drasos ikvepete. 4u.gif  Ryt apskambinsiu puse miesto, kad HCG pasidaryciau 4u.gif  Tada bus viskas aisku. O 12 diena jau kraujas rodys jei kas yra ar irgi gali grybauti  g.gif

Teoriškai - taip.
Iš asmeninės patirties - man 12 dieną neparodė, tiksliau kiekis buvo labai maaaaaažas, todėl visi nusprendė, kad nėra nieko. Nu bet čia mano istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 18, 11:12)
Nu mergaites, man drasos ikvepete. 4u.gif  Ryt apskambinsiu puse miesto, kad HCG pasidaryciau 4u.gif  Tada bus viskas aisku. O 12 diena jau kraujas rodys jei kas yra ar irgi gali grybauti  g.gif

ar tau buvo papildomai paskirtas Pregnil per si laikotarpi? Jei ne, turetu jau parodyti mirksiukas.gif Man skirtas Pregnil, todel turiu laukt 14 dienu...o taip nekantru, ir pojuciu jokiu nebeliko.. blush2.gif
Atsakyti
argi testas ir pilvo skausmai yra rodiklis? g.gif
aš taip ir nepamačiau normalios ryškios juostelės, darytos net po 40 dienų, O va Kotrynėlė auga wub.gif
o pilvas skaudėjo visą nėštumą unsure.gif

manau, kad dar anksti panikuot...dabar tereikia kantrybės, suprantu, kad laukimas žudantis, bet reikia išlaukti group.gif stiprybės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 18 vasario 2007 - 10:24
Cikadele, ar tu pastojai po IVF-o?
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 18, 10:26)
Cikadele, ar tu pastojai po IVF-o?
ne (bet su kitokiais sunkumais unsure.gif ....tai čia matyt kitaip viskas...bet supratau, kad po šios procedūros testukas parodo nėštumą lygiai po tokio dienų skaičiaus kaip ir paprastai pastojus, ar aš klaidingai supratau? g.gif

na, bet kokiu atveju, reikia išlaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 18, 11:22)
ar tau buvo papildomai paskirtas Pregnil per si laikotarpi? Jei ne, turetu jau parodyti  mirksiukas.gif Man skirtas Pregnil, todel turiu laukt 14 dienu...o taip nekantru, ir pojuciu jokiu nebeliko.. blush2.gif

Ne, as tik crinona naudoju kas vakara. Tai gal kaip tik geriau, kai jokiu pojuciu nebera g.gif Mane tas pilvo maudimas tai zudo. O per kiek laiko padaro ta tyrima nestumui nustatyti, tikiuosi nereikia iki kitos dienos laukti g.gif
Atsakyti