Oi, philipuks, kaip fainai
Tyliai tyliai, laukiu labai kraujo tyrimuko
QUOTE(philipuks @ 2007 02 19, 09:38)
Prisidirbai, prisidirbai. Vaiduokliai šiaip sau nesikartoja
Važiuok ramiai, priduosi kraują. jei ligoninėje - rytoj žinosi HCG kieki.
Philipuks, labai smagu skaityti tavo naujienas
Linkiu kad ta juostele - vaiduokliukas butu kuo greiciau uztvirtinta
QUOTE(darviena @ 2007 02 19, 08:31)
Už Paidukę aš penktadienį bažnyčioj pasimeldžiau ir paprašiau Dievulio saugoti ją ir jos žirniuką (-us).
jetau kaip faina, Paiduke
, Philipuks
QUOTE(Daiva @ 2007 02 19, 11:30)
Paidukę šiandien išleidžia. Ji nebekraujuoja, puslytė paaugo. Šiek tiek pergyvena, kad dar nesimato gemaliuko, bet gal normalu - aš nebepamenu nuo kada jis matosi
man tai jo ir neieškojo - laukėm širdelės ir tiek.
Aciu, Daiva. Gera zinoti, kad jai viskas gerai
Philipuks
oj... jau kelinta naktis normaliai nesimiega, sukasi galvoj ivairus klausimai.
Mergikes, papasakokit, ar jumi darant IVF su ICSI dare dar kokius nors alia genetinius tyrimus ar pan.... Cia uztikau nete vienam saltinyje raso, kad "vyrui turi būti ištirtas kariotipas, o radus ar įtarus patologinius pokyčius, pora turėtų būti siunčiama kvalifikuotai genetinei konsultacijai" Ar jau man makaule sukasi ne ten kur reikia
as cia kazko pradejau del visko abejoti, o dar ir vyras seja cia abejoniu gruda
Mergikes, papasakokit, ar jumi darant IVF su ICSI dare dar kokius nors alia genetinius tyrimus ar pan.... Cia uztikau nete vienam saltinyje raso, kad "vyrui turi būti ištirtas kariotipas, o radus ar įtarus patologinius pokyčius, pora turėtų būti siunčiama kvalifikuotai genetinei konsultacijai" Ar jau man makaule sukasi ne ten kur reikia
Philipuks tyliai sveikinu
ir laukiam HCG
QUOTE(tokom @ 2007 02 19, 12:02)
oj... jau kelinta naktis normaliai nesimiega, sukasi galvoj ivairus klausimai.
as cia kazko pradejau del visko abejoti, o dar ir vyras seja cia abejoniu gruda 
Labas
mes visada darom ICSI ir niekas niekada nesiunte genetiniams tyrimams. Aisku, gal mano pavyzdyz ne pats geriausias (2 kartus nepasisekes IVF)