Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

Sveikos, mergaites..
Kadangi musu svente taip pat ne uz kalnu.. todel aktualios vestuviu temos ir pliotkai mirksiukas.gif biggrin.gif
As pritariu kataneliui, man taip pat cia viskas normaliai.. Ir suknyte normali.. juoda spalva klasika.. Visada solidziai ir prabangiai atrodo.. Be to, mergaites, pabandykit isivaizduot, jei Renata, tik toms 20 min butu balta tortine suknele uzsidejus.. ir po to isvaziavus i namus su 4 draugais isgerti sampano.. Kazkaip kvailoka butu.. taip pat, manau, kad CMB anokia cia svente.. formalumai ir tiek, kuriuos zmones besituokiantys baznycioj sutvarko arba iki vestuviu arba po ju..
Cia aisku tik mano nuomone, taciau manau, kad tikraji vaizda pamatysim birzeli.. mirksiukas.gif O jei ir ne.. svarbu, kad seima tvirta butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 04 21, 13:56)
Sveikos, mergaites..
Kadangi musu svente taip pat ne uz kalnu.. todel aktualios vestuviu temos ir pliotkai  mirksiukas.gif  biggrin.gif
As pritariu kataneliui, man taip pat cia viskas normaliai.. Ir suknyte normali.. juoda spalva klasika.. Visada solidziai ir prabangiai atrodo.. Be to, mergaites, pabandykit isivaizduot, jei Renata, tik toms 20 min butu balta tortine suknele uzsidejus.. ir po to isvaziavus i namus su 4 draugais isgerti sampano.. Kazkaip kvailoka butu.. taip pat, manau, kad CMB anokia cia svente.. formalumai ir tiek, kuriuos zmones besituokiantys baznycioj sutvarko arba iki vestuviu arba po ju..
Cia aisku tik mano nuomone, taciau manau, kad tikraji vaizda pamatysim birzeli..  mirksiukas.gif  O jei ir ne.. svarbu, kad seima tvirta butu  4u.gif

Visiskai sutinku, kaip tik graziai ir stilingai atrodo abu ir isvis kas nusprende, kad butinai tik baltai rengtis reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 04 21, 17:47)
Visiskai sutinku, kaip tik graziai ir stilingai atrodo abu ir isvis kas nusprende, kad butinai tik baltai rengtis reikia?  blink.gif

nebaltai-šviesiai kaip nors mirksiukas.gif šviesų kostiumėlį galima apsirengt mirksiukas.gif nu kažkaip šventiškiau ir tiek ax.gif bet šiaip gražu.man išvis gražu,kad jie susituokė,o ne gyveno susimetę,vat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 04 21, 22:19)
nebaltai-šviesiai kaip nors  mirksiukas.gif šviesų kostiumėlį galima apsirengt  mirksiukas.gif nu kažkaip šventiškiau ir tiek ax.gif bet šiaip gražu.man išvis gražu,kad jie susituokė,o ne gyveno susimetę,vat  tongue.gif

Jiems tai ko gero sventiskiau juoda spalva pasirode smile.gif o gal jiems tai ne svente, negali zinoti...Man tai vienodai sviecia ju asmeninis gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūrėjau vakar "Dangų", tai Marijonas kaip ir su žiedu buvo. lens.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 20, 14:20)
vestuves su juoda suknyte, as tokio bajerio nesuprantu schmoll.gif , ne vestuves o eiline diena... norejo issiskiri is visuomenes ir jiems tai pavyko lotuliukas.gif

nu jeigu cia ju vestuves tai man schmoll.gif jei jie nori taip issiskirti is liaudies tai hihihi.gif man tai isvis be rysio... as nieko pries kai nuotaka kai pvz asta stasaityte buvo zydra neiprasta suknele, ar kazkas panasaus... bet juoda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 04 22, 20:32)
nu jeigu cia ju vestuves tai man  schmoll.gif  jei jie nori taip issiskirti is liaudies tai  hihihi.gif  man tai isvis be rysio... as nieko pries kai nuotaka kai pvz asta stasaityte buvo zydra neiprasta suknele, ar kazkas panasaus... bet juoda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Blogai kai nori issiskirt, blogai kai nenori. nu ne visos gi svajoja apie pustas baltas suknias. man tokios nebutu uzvilke. vestuves buvo cmb ir tik su keliais draugais. uvau laiminga, gyvenimo kokybe nenukentejo. nesuprantu, negi sampanas ne toks skanus jei is vienkartiniu tauriu geriamas?
Atsakyti
nu jeigu cia ju vestuves tai man  schmoll.gif  jei jie nori taip issiskirti is liaudies tai  hihihi.gif  man tai isvis be rysio... as nieko pries kai nuotaka kai pvz asta stasaityte buvo zydra neiprasta suknele, ar kazkas panasaus... bet juoda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif cia ne vestuves, o nezinia kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 17:05)
drinks_cheers.gif cia ne vestuves, o nezinia kas lotuliukas.gif

taip čia ne vestuvės,o susirašymas ax.gif kažkur skaičiau (o gal pasakė pats Marius per kokią laidą), kad vestuvės bus vasarą[COLOR=red]
Atsakyti
Na jau ne , su juoda suknele schmoll.gif Atrodo Regina su Marijonu graziai.. taciau ne kaip jaunieji, cia pokstas ar ka? Tikrai , turbut dar vasara atsoks normalias vestuves. O siap tai man jie labai faini, dziaugiuosi kad susitaike.
Duok Dieve jiems but laimingiems ir graziai gyventi.
Atsakyti

man irgi juoda suknelė schmoll.gif visada buvau tik baltos suknelės šalininkė. antrai dienai norėjau rinktis juodą suknelę, bet mane nukalbėjo ...
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2007 04 22, 18:57)
Blogai kai nori issiskirt, blogai kai nenori. nu ne visos gi svajoja apie pustas baltas suknias. man tokios nebutu uzvilke. vestuves buvo cmb ir tik su keliais draugais. uvau laiminga, gyvenimo kokybe nenukentejo. nesuprantu, negi sampanas ne toks skanus jei is vienkartiniu tauriu geriamas?

zinot grazu ir originalu kai issikiri kazkokia grazia nerta suknute, ar kokiom spalvom: ruzava suknele drauge tekejo vaje kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif arba as pati zydros norejau, bet man tiesiog netiko ir viskas...na nublankau veidrodyje, o kai pasiemiau ivory kazkaip gyvas angelas atrodziau... bet kaip jau kam... na ydomus tas originalumas ir gerai kad nebera tu laiku:balta ir pusta mega_shok.gif bet nu jau kas kas bet tik ne juoda..... tada jau isvis apie grozi ir kalbos nera doh.gif
Atsakyti