Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

ar zinojote apie Daniutes vestuves? smile.gif
http://whatson.delfi...p;categoryID=51
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 02 11, 02:00)
Butu gerai jei Lietuvoj atsirastu nauja vestuviu mada - originalumas, iskirtinumas, stilingumas ir pan. Kol kas tai tik pavieniai atvejai  unsure.gif

Smagu skaityt drinks_cheers.gif

QUOTE(sugarbabe @ 2007 05 25, 08:39)
blush2.gif  aš irgi į CMB ėjau su juoda suknele.. ir mano liudinike buvo su juoda.. ceremonija vyko taip pat ketvirtadienio rytą bigsmile.gif..  viskas buvo super  ax.gif

Ryt ženyjuos su juoda suknele drinks_cheers.gif Mano plaukai raudoni, na ne vaiskiai, tamsesni, tai nerealiai gražiai tinka.
Kiek matavausi, man labiausiai tas modeliukas tiko ir patiko, o kadangi balta spalva išvis man pobjaurė ant suknelių, tai nesiparinant ir įsigyjau smile.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 05 02, 18:49)
susirašymai vyksta paprastom dienom, t.y. ketvirtadieniais, vestuvės vyksta penktadienį ir šeštadienį. susirašymas ir lieka susirašymu.

Mes tradicinio baliaus nedarom, bet šeštadienį, tai mes jau kaip ar susirašom, ar ženyjamės? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vnz ribos labai trukdo žiūrėti į tolį... Atsipalaiduokit.

O aš niekada nesijausčiau laiminga nuotaka tradiciniame baliuje. Ne to man reikia. Išprotėčiau nuo nuotakų išlydėjimų, pasitampymų po "žymias" vietas su pamergėm ir pabroliais, eilėraščių, kurie yra bjaurūs blink.gif Net senovėj niekas nebūtų supratęs tokių šabloninių sveikinimų, kuriuos gali į kiekvieną balių neštis biggrin.gif Fe.
Ačiū dievui, kad mano vyras su manim sutinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 09 birželio 2007 - 01:31
QUOTE(gala @ 2007 06 09, 01:15)
ar zinojote apie Daniutes vestuves?  smile.gif
http://whatson.delfi...p;categoryID=51

Nu geras... blink.gif Ir kaip cia zurnalistai neiskapste balandi?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2007 06 08, 18:08)

Šiandien kaip tik buvau Rotušės aikštėj sveikint pažįstamų ir tuo pat metu Paulius Jankūnas su žmona išėjo susituokę bigsmile.gif Labai dailiai abu atrodė rolleyes.gif Nuotaka su balta nėriniuota kuklia suknute, jaunikis su šviesiu kostiumu, pamergės su raudonom trumpom suknutėm smile.gif Labai dailiai visi atrodė. Pabroliai, be abejo, krepšininkai biggrin.gif Tik vos jiems pradėjus gerti šampaną pro Rotušės aikštę pradėjo zvimbti baikeriai-kokį pusvalandį užtruko, kol jie pravažiavo doh.gif O triukšmas doh.gif Vargšai jaunieji, tuo metu ten buvę-toooks triukšmas buvo doh.gif

čia straipsnis ir vestuvinės nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 09 birželio 2007 - 14:23
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 09, 02:28)
Ryt ženyjuos su juoda suknele  drinks_cheers.gif  Mano plaukai raudoni, na ne vaiskiai, tamsesni, tai nerealiai gražiai tinka.
Kiek matavausi, man labiausiai tas modeliukas tiko ir patiko, o kadangi balta spalva išvis man pobjaurė ant suknelių, tai nesiparinant ir įsigyjau  smile.gif
Mes tradicinio baliaus nedarom, bet šeštadienį, tai mes jau kaip ar susirašom, ar ženyjamės?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif Sveikinu. bigsmile.gif Įsivaizduoji, kad turi atrodyti super, juoda suknutė, ryškūs plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 09, 02:28)
Smagu skaityt  drinks_cheers.gif
Ryt ženyjuos su juoda suknele  drinks_cheers.gif  Mano plaukai raudoni, na ne vaiskiai, tamsesni, tai nerealiai gražiai tinka.
Kiek matavausi, man labiausiai tas modeliukas tiko ir patiko, o kadangi balta spalva išvis man pobjaurė ant suknelių, tai nesiparinant ir įsigyjau  smile.gif
Mes tradicinio baliaus nedarom, bet šeštadienį, tai mes jau kaip ar susirašom, ar ženyjamės?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vnz ribos labai trukdo žiūrėti į tolį... Atsipalaiduokit. 

O aš niekada nesijausčiau laiminga nuotaka tradiciniame baliuje. Ne to man reikia. Išprotėčiau nuo nuotakų išlydėjimų, pasitampymų po "žymias" vietas su pamergėm ir pabroliais, eilėraščių, kurie yra bjaurūs  blink.gif  Net senovėj niekas nebūtų supratęs tokių šabloninių sveikinimų, kuriuos gali į kiekvieną balių neštis  biggrin.gif  Fe.
Ačiū dievui, kad mano vyras su manim sutinka  smile.gif

tas jūs nedarot baliaus-o jie daro...tai jei nori kuklių vestuvių-kam balius,tik vėliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 06 09, 15:38)
tai jei nori kuklių vestuvių-kam balius,tik vėliau? g.gif

aha g.gif cia geras klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2007 06 09, 15:13)
Šiandien kaip tik buvau Rotušės aikštėj sveikint pažįstamų ir tuo pat metu Paulius Jankūnas su žmona išėjo susituokę bigsmile.gif  Labai dailiai abu atrodė rolleyes.gif  Nuotaka su balta nėriniuota kuklia suknute, jaunikis su šviesiu kostiumu, pamergės su raudonom trumpom suknutėm smile.gif  Labai dailiai visi atrodė. Pabroliai, be abejo, krepšininkai biggrin.gif Tik vos jiems pradėjus gerti šampaną pro Rotušės aikštę pradėjo zvimbti baikeriai-kokį pusvalandį užtruko, kol jie pravažiavo doh.gif  O triukšmas doh.gif Vargšai jaunieji, tuo metu ten buvę-toooks triukšmas buvo doh.gif

čia straipsnis ir vestuvinės nuotraukos  4u.gif

geras, jauciu ir as tada maciau, tik tundra nepazinau, kad ten Jankunas doh.gif , tiesa sakant i jauniki neziurejau, o i nuotaka atkreipiau demesi, kad labai grazi suknute ir veliumas, toks fainas ilgas wub.gif , atkreipiau demesi ir i pamergiu suknutes wub.gif , cia kazkur 12 val jie isejo is rotuses g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2007 06 09, 21:35)
geras, jauciu ir as tada maciau, tik tundra nepazinau, kad ten Jankunas  doh.gif , tiesa sakant i jauniki neziurejau, o i nuotaka atkreipiau demesi, kad labai grazi suknute ir veliumas, toks fainas ilgas  wub.gif , atkreipiau demesi ir i pamergiu suknutes  wub.gif , cia kazkur 12 val jie isejo is rotuses  g.gif

aga, be dvylika berods smile.gif
"Lietuvos ryte" ir video jau įdėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2007 06 09, 15:13)
Šiandien kaip tik buvau Rotušės aikštėj sveikint pažįstamų ir tuo pat metu Paulius Jankūnas su žmona išėjo susituokę bigsmile.gif  Labai dailiai abu atrodė rolleyes.gif  Nuotaka su balta nėriniuota kuklia suknute, jaunikis su šviesiu kostiumu, pamergės su raudonom trumpom suknutėm smile.gif  Labai dailiai visi atrodė. Pabroliai, be abejo, krepšininkai biggrin.gif Tik vos jiems pradėjus gerti šampaną pro Rotušės aikštę pradėjo zvimbti baikeriai-kokį pusvalandį užtruko, kol jie pravažiavo doh.gif  O triukšmas doh.gif Vargšai jaunieji, tuo metu ten buvę-toooks triukšmas buvo doh.gif

čia straipsnis ir vestuvinės nuotraukos  4u.gif

O kokia grazi pora, super atrodo tikrai, labai graziai abu atrodo.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano nuomone,kad pas paulių jankūna viskas buvo paprastai aišku jaunosios suknelė kukli,bet paprasta wub.gif o gal pacios vestuves nebuvo tokios labai šaunios kaip kitų krepšininku.Bet šiaip tai viskas paprastai,bet gražiai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2007 06 10, 11:23)
Mano nuomone,kad pas paulių jankūna viskas buvo paprastai aišku jaunosios suknelė kukli,bet paprasta wub.gif o gal pacios vestuves nebuvo tokios labai šaunios kaip kitų krepšininku.Bet šiaip tai viskas paprastai,bet gražiai drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

kukli ir paprasta - tai nesuderinami dalykai, ar ne? o vestuvių ,,šaunumą" matuoji suknelės pūstumo laipsniu? biggrin.gif doh.gif

Man tai labai faina jos suknelė smile.gif
Atsakyti