o zinot tokia naturalia priemone? ji gal nelabai stangrinimui, bet po jos oda islieka labai svelni.o gi kavos tirsciai
kadangi kiekviena diena jacobs isgeriu ne po viena ir ne po du, tai po poros dienu jau turiu kauke visam kunui
kitoms nepatinka jos kvapas, o man tai ziauriai fainai kuri laika kvepeti kava
QUOTE(mamukai @ 2008 12 02, 22:54)
o zinot tokia naturalia priemone? ji gal nelabai stangrinimui, bet po jos oda islieka labai svelni.o gi kavos tirsciai
kadangi kiekviena diena jacobs isgeriu ne po viena ir ne po du, tai po poros dienu jau turiu kauke visam kunui
kitoms nepatinka jos kvapas, o man tai ziauriai fainai kuri laika kvepeti kava 
Jo, seniai darausi su kava, oda kaip kudikio
Kada jau kalba pasisuko apie kaitinancius kremukus, tai turejau is Clarins toki, didelej pakuotej, tokioj kaip veid kremas, kad buna, tik kiekis zymiai didesnis
Tai tikrai kaitintadvo kuna koki pusvalanduka, lyg dilgeles begiotu odos pavirsium, bet po to viskas normaliai. Naudojau pusmeti, rezultato jokio... Jau cia antireklama gaunas, bet man tai stebukliukas neivyko
As naudoju L'occitane stangrinamaji migdolu kuno krema,man jis nerealus
Jau baigiu pirmaji indeli ir tikrai pirksiu antraji. Tik vienintelis minusas,kad baigiasi greitai..
QUOTE(Bright Crystal @ 2008 12 10, 01:57)
Jau baigiu pirmaji indeli ir tikrai pirksiu antraji. Tik vienintelis minusas,kad baigiasi greitai.. 
jei galima placiau
QUOTE(Bright Crystal @ 2008 12 09, 23:57)
Kuo jis jums patiko, ar stangrina?
Nemanau, kad stangrinamieji kremai duotu norima rezultata, cia greiciau psichologiskai nuramina. O jei neturit problemu dideliu ir naudojat tokius kremukus, tai gal cia genai dekingi? Sportas aisku, kai kam didele kancia, bet vistiek kazkaip skatinant medziagu apykaita irgi rezultatas butu. Galbut padetu masazai ar specialios pedkelnes. Jei butu super kremu, tai senai visos vaiksciotume laimingos ir grazios nuo uodegytes iki ausu...
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 13, 18:53)
Nemanau, kad stangrinamieji kremai duotu norima rezultata, cia greiciau psichologiskai nuramina. O jei neturit problemu dideliu ir naudojat tokius kremukus, tai gal cia genai dekingi? Sportas aisku, kai kam didele kancia, bet vistiek kazkaip skatinant medziagu apykaita irgi rezultatas butu. Galbut padetu masazai ar specialios pedkelnes. Jei butu super kremu, tai senai visos vaiksciotume laimingos ir grazios nuo uodegytes iki ausu... 
na bet prisiziuret reikia ir norisi...zinoma, stebukliu niekur nelauk, bet...
O as naudoju EVELINE stangrinamuosius kremus nuo celiulito ir esu LABAI patenkinta
. Kainos nesikandzioja, maloniai kvepia ir poveiki turi
. Bet prie to pacio naudoju masazuojamaji sepeti arba vakumine taure (pakaitomis). REZULTATAS STULBINANTIS!!!
.Na, o jeigu jegu atrandat dar kokiai 50 atsilenkimu padaryt, tai problemu neliks......patikekit
man labai patinka NIVEA su Q10. ir kaina nekanda. rekomendavau draugei, tai ir ji sako geras, jau po sav pati rezultatus mato
arba nori matyt
QUOTE(angi @ 2009 02 19, 17:27)
man labai patinka NIVEA su Q10. ir kaina nekanda. rekomendavau draugei, tai ir ji sako geras, jau po sav pati rezultatus mato
arba nori matyt 
As manau, jeigu vien nuo kremo matosi rezultatai, tai ir problemos ten pas jus nebuvo