Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

o zinot tokia naturalia priemone? ji gal nelabai stangrinimui, bet po jos oda islieka labai svelni.o gi kavos tirsciai smile.gif kadangi kiekviena diena jacobs isgeriu ne po viena ir ne po du, tai po poros dienu jau turiu kauke visam kunui smile.gif kitoms nepatinka jos kvapas, o man tai ziauriai fainai kuri laika kvepeti kava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 12 02, 22:54)
o zinot tokia naturalia priemone? ji gal nelabai stangrinimui, bet po jos oda islieka labai svelni.o gi kavos tirsciai smile.gif kadangi kiekviena diena jacobs isgeriu ne po viena ir ne po du, tai po poros dienu jau turiu kauke visam kunui smile.gif kitoms nepatinka jos kvapas, o man tai ziauriai fainai kuri laika kvepeti kava smile.gif

Jo, seniai darausi su kava, oda kaip kudikio thumbup.gif
Atsakyti
Kada jau kalba pasisuko apie kaitinancius kremukus, tai turejau is Clarins toki, didelej pakuotej, tokioj kaip veid kremas, kad buna, tik kiekis zymiai didesnis smile.gif Tai tikrai kaitintadvo kuna koki pusvalanduka, lyg dilgeles begiotu odos pavirsium, bet po to viskas normaliai. Naudojau pusmeti, rezultato jokio... Jau cia antireklama gaunas, bet man tai stebukliukas neivyko blush2.gif
Atsakyti
As naudoju L'occitane stangrinamaji migdolu kuno krema,man jis nerealus thumbup.gif Jau baigiu pirmaji indeli ir tikrai pirksiu antraji. Tik vienintelis minusas,kad baigiasi greitai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bright Crystal @ 2008 12 10, 01:57)
As naudoju L'occitane stangrinamaji migdolu kuno krema,man jis nerealus thumbup.gif Jau baigiu pirmaji indeli ir tikrai pirksiu antraji. Tik vienintelis minusas,kad baigiasi greitai.. ax.gif

jei galima placiau bigsmile.gif kokiai sriciai kremas, visam kunui? kur perkat? kiek kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
man kosmetike sake , kad tik kremas nepades . turi buti kompleksiskas stangrinimas : kremas , dieta , daug vandens, sportas ir dar kokia nors mandra procedura nepamaisytu . taip kad yra reikalu .
Atsakyti
QUOTE(Bright Crystal @ 2008 12 09, 23:57)

Kuo jis jums patiko, ar stangrina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau, kad stangrinamieji kremai duotu norima rezultata, cia greiciau psichologiskai nuramina. O jei neturit problemu dideliu ir naudojat tokius kremukus, tai gal cia genai dekingi? Sportas aisku, kai kam didele kancia, bet vistiek kazkaip skatinant medziagu apykaita irgi rezultatas butu. Galbut padetu masazai ar specialios pedkelnes. Jei butu super kremu, tai senai visos vaiksciotume laimingos ir grazios nuo uodegytes iki ausu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 13, 18:53)
Nemanau, kad stangrinamieji kremai duotu norima rezultata, cia greiciau psichologiskai nuramina. O jei neturit problemu dideliu ir naudojat tokius kremukus, tai gal cia genai dekingi? Sportas aisku, kai kam didele kancia, bet vistiek kazkaip skatinant medziagu apykaita irgi rezultatas butu. Galbut padetu masazai ar specialios pedkelnes. Jei butu super kremu, tai senai visos vaiksciotume laimingos ir grazios nuo uodegytes iki ausu...  biggrin.gif

na bet prisiziuret reikia ir norisi...zinoma, stebukliu niekur nelauk, bet...
Atsakyti
O as naudoju EVELINE stangrinamuosius kremus nuo celiulito ir esu LABAI patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kainos nesikandzioja, maloniai kvepia ir poveiki turi ax.gif . Bet prie to pacio naudoju masazuojamaji sepeti arba vakumine taure (pakaitomis). REZULTATAS STULBINANTIS!!! drinks_cheers.gif .Na, o jeigu jegu atrandat dar kokiai 50 atsilenkimu padaryt, tai problemu neliks......patikekit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man labai patinka NIVEA su Q10. ir kaina nekanda. rekomendavau draugei, tai ir ji sako geras, jau po sav pati rezultatus mato bigsmile.gif arba nori matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 02 19, 17:27)
man labai patinka NIVEA su Q10. ir kaina nekanda. rekomendavau draugei, tai ir ji sako geras, jau po sav pati rezultatus mato  bigsmile.gif arba nori matyt  lotuliukas.gif

As manau, jeigu vien nuo kremo matosi rezultatai, tai ir problemos ten pas jus nebuvo smile.gif
Atsakyti