Įkraunama...
Įkraunama...

Stangrinamieji kremai

QUOTE(Stichija @ 2005 04 15, 07:53)
Nu nėra ta mano oda jau 100 proc. suglebusi smile.gif
Dar tik po biški glemba......... cry.gif
O kas dėl sporto - tai ne tik tingiu, bet ir nelabai galiu - širdis nesveika, skydliaukės hyper aktyvumas, spaudimas žemas......
Bandžiau čia į klubą pusę metų vaikščiot su treniruokliais dirbt.......tai neatsimenu kiek kartų klube nualpau arba parėjusi namie sad.gif
Bandžiau baseiną - tas pats, body flex - tas pats, aerobika - išgriuvau per pirmą treniruotę sad.gif
Tai kuom tada užsiimti? Kokiu sportu? Kad ir odai būtų sveika, ir sveikatai nekenktų...........

joga smile.gif

siaip stiprink organizma, saltu vandenuku apsipilk, bus stangresne oda.
Atsakyti
Nu ir ka - ir sportuoju pagal spec programa, ir 2 x i savaite vandens proceduros, ir svoris nekrenta, bet vistiek atrodau kaip sarpejus...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 11 29, 15:38)
Nu ir ka - ir sportuoju pagal spec programa, ir 2 x i savaite vandens proceduros, ir svoris nekrenta, bet vistiek atrodau kaip sarpejus...... g.gif

Na, bet iš tavo nuotraukos šiame forume, Stichija, sakyčiau nepanaši į šarpėjų. Kaip 30+ visai gerai išsilaikius, ir kremų atrodo dar nereikia jokių.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Stichija, manau visų pirma tavo kūnui reikia drėgmės. Aš irgi turiu problemų su skydliauke, sausėja kūno oda ( gal ir dėl amžiaus, nžn g.gif ). Pabandyk super drėkinamą kūno balzamą Bomb, Natural handmade, body balm ( UK gamybos). Jo yra pirkti tose krautuvėlėse, kur parduodami visokie bumbuliukai voniai, natūralūs muilai. Man labai patiko ta "drėkinamoji bomba" smile.gif . Yra, berods, trijų kvapų: okeano, mandarinų su kažkuo ir žibuoklių su levandom. Na, pastarasis kvapas- nerealus, kūnas kvepia iki kito maudymosi ( vyras naktį atsikelia, pauosto, atatatata sako bigsmile.gif ). Bet ne kvape esmė biggrin.gif ...pabandyk visų pirma gerai išdrėkinti odą, vėliau panaudok kažką iš brangesnių stangrinamųjų kremų. O šiaip....glemba ta oda, ką padarysi?...Ir nei kremai, nei sportas- ne panacėja unsure.gif Operacija- efektyviausia...nu kai bus kokie 55 m. galvosiu, gal pilvą apsipjaustysiu tongue.gif
Atsakyti
prisiminiau anekdotą, tu tik, Stichija, neužpyk ( aš vyresnė už tave, jei ką tongue.gif )
Vyras nebeapsikentė dėl pastovių žmonos gražinimosi procedūrų, sako:
- Gal tu purvo vonias pabandyk?
Žmona:
- O ką? Manai padės? bigsmile.gif
Vyras:
- Padės- nepadės- nežinau, bet prie žemės tikrai priprasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 02 16, 23:12)
prisiminiau anekdotą, tu tik, Stichija, neužpyk ( aš vyresnė už tave, jei ką tongue.gif )
Vyras nebeapsikentė dėl pastovių žmonos gražinimosi procedūrų, sako:
- Gal tu purvo vonias pabandyk?
Žmona:
- O ką? Manai padės? bigsmile.gif
Vyras:
- Padės- nepadės- nežinau, bet prie žemės tikrai priprasi cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos... ir as turiu sia problemele... su rubais kunas atrodo ciki-piki, bet, kai nusirengiu... slaunys tokios , kad net negera pasidaro...
Atsakyti
ir vis del to... gal zinot gerai stangrinanti kuno krema??? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pakalbėti apie stangrinamuosius kremus. Man po gimdymo liko daug "nereikalingos" odos blush2.gif nežinau kaip kitaip pavadinti. Mačiau pirkti stangrinamųjų kremų rik nežinau kokį nusipirkti ir iš viso ar verta g.gif , gal kas bandėte ir galite pasidalinti patirtimi. Ar tikrai brangesni yra geresni? o gal reikia dar kokių nors papildomų priemonių? 4u.gif
Atsakyti
nagi nejau niekas nieko nebandėte? pasidalinkite patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
Hilou,privet,bet kuris medikas pasakys,kad bet koks kremas isigeria tik 2 milimetrus i oda.Tiek ir pades..Didesniu problemu tikrai nepanaikins,nebent suteiks odai estetiskesni vaizda,todel tepliotis galima,skaniai kvepesite,sazine apraminsite,taciau stebuklu nera ko laukti.
Atsakyti
QUOTE(-Rasinka- @ 2005 11 28, 13:37)
O ka bekalbet kai tau jau virs 40.O dar velyvas gimdymas. smile.gif Isbandziau daur ir ivairios kosmetikos,rezultatai nuliniai.Sporto klube lankausi bet nepakankamai.Laiko vis pritruksta.Drauge supazindino su Dr. Nona kosmetika.Pradejau naudot .Jau menuo laiko.Matau pokycius.Ant koju sumazejo celiulitas.Ir aplamai as patenkinta.

o kaip tiksliai kremas vadinasi?ir kokia jo kaina ir kur galeciau rast nusipirkt? ax.gif dekui is anksto 4u.gif ir gal kas bandet Vichy Adrenalyse krema nuo celiulito? ar kazkiek bent padeda,kaip kad giria pati kompanija? rolleyes.gif nes jau savy neapsikenciu,esu pasiryzus bet kam,jei tik nors koki rezultata duos. nusipirkau net ta stebuklinga pakuote tableciu nuo celiulito ir sporto abonementa smile.gif bandysiu derint tris siuos dalyku:,sporta,krema ir tabletes(maista ir taip jau reguliuoju) ir tikesiuos kazkokio bent minimalaus efekto.... ka manot? verysad.gif g.gif
Atsakyti