Sveikos, studijuoju aktyviai įvairius sūrio pyragu receptus ir dabar iškilo tokių klausimų, tai gal patyrusios kepėjos ir mėgėjos šio pyrago gali padėti man susigaudyti?

Vienur rasomas kukurūzų krakmolas, kitur kukurūzų miltai naudojami. Su kuo geriau kepti?nes įtariu skirtumas yra..

Turiu receptą, kur su 800 g filadelfijos sūriu 2 kiaušiniai dedasi ir tiek užtenka nes tas sūris pakankamai tvirtas,pati taip kepiau ir puiku buvo

Bet šįkart bandysiu su maskarpone daryti, taip pat su 800 g, tai skaičiau, kad jis savo konsistencija puresnis, ne toks tvirtas. Vadinasi reikia didinti kiaušinių skaičių ar daugiau miltų dėti? Patarkit kaip čia geriausia

sesės gimtadienis ant nosies

Kepiau pagal tokį receptą - 800g filadelfijos, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai kukurūzų miltų, vanilės, pusė puodelio grietinės, stiklinė cukraus.Tai kaip adaptuoti maskarponei?