QUOTE(Jogailė @ 2012 03 25, 14:42)
Paspartinau truputuką, padidinau kaitrą
O pagrindas iš sausainių kokius radau parduotuvėj. Sviesto dėjau pagal receptą
Skanus tikrai labai. Tik va kas nepatiko

tai, kad ta karamelė apie riešutus labai jau kieta, sunku valgyt. Gal man kažkas nesigavo

Va jei riešutus užbarstyt ant tos karamelės, tai liuks būtų buvę
aaa, na su kaitra geriau nedidinti jos, nes tada yra tikimybė, kad karamelinis padažas pervirs, ir taps per tamsu + kartoko skonio
na, tai karamelė ant riešutų gan kietoka gaunasi

galima mažiau karamelės dėti ant riešutų, t.y. cukraus, tada riešutai turėtų ploną karamelinį apvalkalą, kuris teoriškai būtų ne toks kietas
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2012 03 25, 16:10)
... Reikės kažkuo pakeisti....Arba padaryti be riešutų

Bet šiaip receptukas ir skonis 10 balų
o čia galima varijuoti : pvz. daryti kokį vaisinį ar uogų užpilą ir puošti šviežiomis uogomis - jos tikrai nekietos : + daug kam patinka tokie sūrpyragiai su uogomis
arba tiesiog paruošti želinį viršutinį sluoksnį