sveiki, ka manote apie sita projekta?
http://www.namu-proj.......2&id=2151#2
QUOTE(Ji @ 2007 07 07, 18:03)
o koks skirtumas is kurios puses ivaziavimas

Jei noresi nufotkinsiu, nes turi tik popierini.
QUOTE(werda @ 2007 07 11, 17:48)
man isdestimas patiko

QUOTE(werda @ 2007 07 11, 17:48)
o man visai nepatiko išplanavimas

antram aukšte vonia vėlgi nepatogioje vietoje.. idealu, jei ji viena aukšte, kad būtų kažkur per vidurį kambarių..o dabar nuo miegamojo toliausiai

Westa jau susake pagrindinius trukumus- vonios vieta II aukste ir virtuve pirmam,. bet galima gal virtuve daryti vietoje darbo kambario, o virtuves vietoje kambari ? taip pat virsuje, sukeisti kambarius vietom su vonia, ir dar man tevu kambarys nerealiai per didelis . uztat siaip truksta techniniu patalpu, sandeliuko..
labai aciu uz pasakymus,
pagal musu poreikius, mums svetaine ir virtuve patinka tokiose vietose, kokiose yra.nes valgoma virtuveje. o baliu namuose nedarome, tad nepatogumu nebutu. del tualeto pirmame aukste sutinku, jis siek tiek mazokas ir nugrustas.
vonia antrame aukste lyg ir visai geroje vietoje.aisku didelis privalumas kai ji salia miegamojo
o kas del salyku, terasoje tikrai ju nekeptume (ant garazo stogo)
bet labai aciu uz vertinima. o jostatymo brangumas kame pasireiskia, butu idomu suzinoti.
pagal musu poreikius, mums svetaine ir virtuve patinka tokiose vietose, kokiose yra.nes valgoma virtuveje. o baliu namuose nedarome, tad nepatogumu nebutu. del tualeto pirmame aukste sutinku, jis siek tiek mazokas ir nugrustas.
vonia antrame aukste lyg ir visai geroje vietoje.aisku didelis privalumas kai ji salia miegamojo
o kas del salyku, terasoje tikrai ju nekeptume (ant garazo stogo)

bet labai aciu uz vertinima. o jostatymo brangumas kame pasireiskia, butu idomu suzinoti.

QUOTE(werda @ 2007 07 12, 13:48)
na aš įsivaizdavau terasą kažkur iš svetainės.. tokiu atveju tikrai nepatogu iki virtuvės bus vaikščiot

Sveiki visi
Noriu paklausti, gal kas nors turit, o gal kur matet internete vienaslaiciu dviauksciu namu projektu (as juo vadinu inkilais bet man jie labai grazus)

Noriu paklausti, gal kas nors turit, o gal kur matet internete vienaslaiciu dviauksciu namu projektu (as juo vadinu inkilais bet man jie labai grazus)
QUOTE(Jurgeete @ 2007 05 08, 15:24)
Zodziu, mes radome labai saunu mums ideliai tinkanti namo projekta Darius
esme tame, kad mes ta nama statomes Vilniuje, o sio projekto autorius - Šiauliuose.
esme tame, kad mes ta nama statomes Vilniuje, o sio projekto autorius - Šiauliuose.
va šito namuko išplanavimas labai netgi man prie dūšios

QUOTE(Iriska @ 2007 07 11, 20:36)
o koks skirtumas is kurios puses ivaziavimas
priklauso nuo sklypo , vaizdu , kaimynu. Pas mus is pietines puses, tai gavosi, kad virtuve i pietus, nes norejome svetaine vakaruose, kabinetas gavosi siaures-rytuose.
man isdestimas patiko
, nors nemegstu skandinavisko tipo namu. 

man isdestimas patiko

skirtumas tas, kad reikia "gaudyti" saulę

[quote=Ji,2007 07 14, 20:15]
- tai reiskia, kad galiniame sode negali buti nei terasa nei kiemas, nes ten šiaurė
- kazkaip nuo gatves tures buti ir iejimas ir terasa ir gyvenamasis kambarys
o kur dar garazas - ne pats geriausias varijantas 
[/quot
bet nera ir labai blogai, jei teisingai nama suprojektuos pagal esama situacija. be to, reikia nama truktelti toliau nuo gatves, palikti pietine terasa saules gaudymui pries nama, apsodinti gyvatvore ar pastatyt nezema tvora, o uz namo tureti pavesi. kai karsta vasara ner kur dingt nuo saules labai dziaugsies, kad turi dvi terasas

[/quot
bet nera ir labai blogai, jei teisingai nama suprojektuos pagal esama situacija. be to, reikia nama truktelti toliau nuo gatves, palikti pietine terasa saules gaudymui pries nama, apsodinti gyvatvore ar pastatyt nezema tvora, o uz namo tureti pavesi. kai karsta vasara ner kur dingt nuo saules labai dziaugsies, kad turi dvi terasas