QUOTE(vilte777 @ 2007 02 11, 13:30)
Sveiki visi,statantys bei projektuojantys.Prasau jusu visu pagalbos

.Patekau i aklaviete.Jau kuri laika laika dairausi vieno auksto namo su keturiais kambariais be salono.Pagrindinis reikalavimas-kad nebutu ilgu ir siauru kolidoriu.Vyras vakar kalbejo su vienu architektu,kuris pasake kad tokio suprojektuoti neimanoma...

Bet kaip zinia, viltis mirsta paskutine...

Todel labai noreciau paprasyti visu maciusiu panasiu projektu ideti nuorodeles,buciau labai dekinga.Gal kas projektavosi kaip individualu projekta-mielai nupirkciau.
na prastas tas projektuotojas kuris aplamai naudoja zodi NEIMANOMA , nieko neimanomo nera, tik vargu ar rasite tarp kartotiniu toki projekta. geriausiai butu projektuotis paciam ant lapo, poto kreiptis i projektuotoja kuris jusu svajone paverstu popierine realybe
as pati ilgai narsiau interna, vaiksciojau i jung pajegas ir panasiai, veliau priejau isvados kad kursiu individualu projekta, kai zinai savo sklypo ribas, ipatybes tai nesunkou paskaiciuoti kiek galima plestis i ploti ir i ilgi. man gavosi 12m ant 12m, dvieju aukstu namukas, nezinau kaip bus kai jis bus realus, bet ir dabar jis man patinka, vien jau del to kad tai mano ir vyro svajuniu vaisius