Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai 2

QUOTE(Meida @ 2007 10 11, 09:19)
Nežinau kiek trunka paruošti namo projektą (mes pirkom išsirinkę iš interneto,tai kol gavom užtruko pora savaičių),bet va kiek trunka visi popierizmai doh.gif  Tai man jūsų užmojai nelabai realūs g.gif Pvz. statyboms leidimą gausi tik kai jau pristatysi namo projektą (jį ten tada visoki dėdės peržiūri ir patvirtina),o tas trunka kelis mėnesius... Mes nuo žiemos tvarkėmės popierius,o statyt pradėjom tik vasarą,nes popierių reikia kalno,o dėl kiekvienos pažymos lauk po savaitę ir daugiau...

aciu uz ats. tai dar kitas klausimas. Ar tada namo projekta gali pristatyti kitas zmogus nei as ?
sorry, jei klausimai ne i tema siame skyrelyje..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2007 10 11, 18:27)
aciu uz ats. tai dar kitas klausimas. Ar tada namo projekta gali pristatyti kitas zmogus nei as ?
sorry, jei  klausimai ne i tema siame skyrelyje..... ax.gif

Viskas įmanoma mirksiukas.gif Reikia surašyti įgaliojimą. Mes statom namą abiejų (vyro ir mano) vardu,tad visur reikia abiejų parašų. Aš nedirbu,o vyras amžinai užsiėmęs,dažnai iš viso ne LT būna,tai nuėjom pas notarą ir už 18 litų jis mane įgaliojo visus reikalus tvarkyt už jį. Tai dabar galiu daryt viską,kas liečia statybas,teismus,bankus ir kt. savo ir savo vyro vardu smile.gif
Atsakyti
nežinau ar aš čia į temą blush2.gif Ruošiamės statyti namuką ir esam girdėję, kad jei projektą ruošia studentai, tai išeina gerokai pigiau smile.gif Gal kas darėsi projektuką pas studentus ir ar nenusivylė g.gif ? Labai jau norisi sutaupyti pinigėlių blush2.gif

Ir dar vienas klausimėlis g.gif : namas turėtų būti kaime, ir šiuo metu ten stovi toks mažuliukas namukas, kurį praktiškai reikėtų nugriauti; gal kas žino ar tokiu atveju eina daryti rekonstrukciją ir ar tai pigiau išeina nei daryti naujo namo projektą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violal: 12 spalio 2007 - 17:21
taip studentai daro pigiau arba pigiai, bet arba jie jums parduos tik projekta be PV paraso ir statybos leidimo, arba patys ieskos koks projekto vadovas pasirasys ant projekto ir gal netgi patys lakstys i savivaldybe. zodziu priklauso nuo studento ir jo rysiu.

as rinkciausi nauja statyba, yra nuomone kad taip pigiau ir man rodos rekonstrujant/pleciant ta sena namuka gali tekti per daug prie jo taikstytis ir klausimas kiek tai atsilieps suprojektuoto namo patogumui ir kokybei
zinoma reikia gilintis i konkretu atveji as cia bendrai parasiau
Atsakyti
ačiū Odora, viena nuomonė vis geriau nei jokios ax.gif
Atsakyti
visada prasom biggrin.gif
Atsakyti
O kur tų studentų ieškoti? g.gif
Atsakyti
Nu daug ziurinejau visokiu projektu, bet kad ko mes noretumem nelabai ka randu schmoll.gif Kazin ar ymanoma tai ko mes norim blush2.gif Noretume kad bendras plotas butu apie 200 m2. Ir ar realiai eitu sutalpinti i toki plota , tai ko norime ?
Pirmame aukste -garazas dviem automobiliams ,sandeliukas , katiline-skalbykla, darbo kabarys , virtuve-valgomasis, svetaine , wc, dusas pirtele. Antrame - tevu miegamasis salimais WC ir vonia , du vaiku kabariai , WC ir dusas , ir drabuzine gal apie 15m2 .Kambariai miegamieji gali buti nedideli , kadangi jokiu spintu , komodu nenoriu , noriu kad viskas tilptu drabuzinej ,ten padaryti lentynas kabyklas taipat ten noreciau pasistatyti lyginimo stala , siuvimo masina , kad kai reik kokia siule nusiuti , nereiketu kiekviena kart traukti jos ax.gif
Kas ismanot apie tai sakykit ar imanoma i toki plota sutilpti rolleyes.gif
Atsakyti
as manau visai realu jei negalvojate apie dideles erdves
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2007 10 19, 11:58)
Nu daug ziurinejau visokiu projektu, bet kad ko mes noretumem nelabai  ka randu  schmoll.gif Kazin ar ymanoma tai ko mes norim  blush2.gif Noretume kad  bendras plotas butu apie 200 m2. Ir ar realiai eitu sutalpinti i toki plota , tai ko norime ?
Pirmame aukste -garazas dviem automobiliams ,sandeliukas ,  katiline-skalbykla, darbo kabarys , virtuve-valgomasis, svetaine , wc, dusas pirtele. Antrame - tevu miegamasis salimais WC ir vonia , du  vaiku kabariai , WC ir dusas , ir drabuzine gal apie 15m2 .Kambariai miegamieji gali buti nedideli , kadangi jokiu spintu , komodu nenoriu , noriu kad viskas tilptu drabuzinej ,ten padaryti lentynas kabyklas  taipat ten noreciau pasistatyti lyginimo stala , siuvimo masina , kad kai reik kokia siule nusiuti , nereiketu kiekviena kart traukti jos  ax.gif
Kas ismanot apie tai sakykit ar imanoma i toki plota sutilpti  rolleyes.gif

Man neišėjo įtilpti irgi norėjau iki 200m2, bet tilpau į 250m2. Panašus norai kaip ir tavo pirtelė nedidelė, garažas 2 mašinos(to norėjo mano vyras), darbo kambarys, ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2007 10 19, 11:58)
Nu daug ziurinejau visokiu projektu, bet kad ko mes noretumem nelabai  ka randu  schmoll.gif Kazin ar ymanoma tai ko mes norim  blush2.gif Noretume kad  bendras plotas butu apie 200 m2. Ir ar realiai eitu sutalpinti i toki plota , tai ko norime ?
Pirmame aukste -garazas dviem automobiliams ,sandeliukas ,  katiline-skalbykla, darbo kabarys , virtuve-valgomasis, svetaine , wc, dusas pirtele. Antrame - tevu miegamasis salimais WC ir vonia , du  vaiku kabariai , WC ir dusas , ir drabuzine gal apie 15m2 .Kambariai miegamieji gali buti nedideli , kadangi jokiu spintu , komodu nenoriu , noriu kad viskas tilptu drabuzinej ,ten padaryti lentynas kabyklas  taipat ten noreciau pasistatyti lyginimo stala , siuvimo masina , kad kai reik kokia siule nusiuti , nereiketu kiekviena kart traukti jos  ax.gif
Kas ismanot apie tai sakykit ar imanoma i toki plota sutilpti  rolleyes.gif

mano nuomone sunkiai. pas mus yra 200 m2 ir sutilpo viskas ka isvardinai ISSKYRUS, atskira vonia tevams, drabuzine per puse mazesne ir nera pirteles. mano projekta paemusi galetum mazinti nebent vaiku kambarius nes jie padaryti salyginai nemazi, po ~16 kvadratu, tai is ju nugnybus po 4 kvadratus kokius, pasidarytum gal drabuzine didesne. bet apacioje neberasciau kru pirtele su priepirciu ikomponuoti g.gif svetaine su virtuve apie 40 kvadratu nera labai daug , sveciu kambarys is viso tik 9, vienu zodziu, nelabai ka rasciau apkarpyti. jei idomu, parasyk emaila i AZ atsiusiu savo projekta
Atsakyti
Laba. O mes jau kita savaite pasiimsim projekta is pabaltijo namu thumbup.gif Nesitikejom rasti sau tinkamo kartotinio projekto, bet radom ir labai dziaugiames thumbup.gif
Atsakyti