Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai 2

Ir kaimyninius isigijot? blink.gif

Jei reljefas lygus, aplink nieko ypac idomaus, ir ne kokia sankryza ar pan, daryciau garaza toje puseje, is kurios privaziuojat. Gal neaiskiai parasiau. Jei ivaziavimas is siaures, tai reiskia, kad palei siaurine krastine eina keliukas. Tai is kurios puses atvaziuojat tuo keliuku, tam kampe ir darykit garaza, maziau masinu pro sali vazines.. Cia pusiau juokais.
Kitas variantas - giliai pamastyt apie gyvenimo buda - kada daugiau bunat namie. Man atrodo, didysis kambarys geriau i pietus/vakarus, nes ten bunama grizus po darbu, o tada ir buna vakarine saule. Alektros sutaupysit.
Atsakyti
QUOTE(300inis @ 2008 01 22, 16:50)
Jei reljefas lygus, aplink nieko ypac idomaus, ir ne kokia sankryza ar pan, daryciau garaza toje puseje, is kurios privaziuojat. Gal neaiskiai parasiau. Jei ivaziavimas is siaures, tai reiskia, kad palei siaurine krastine eina keliukas. Tai is kurios puses atvaziuojat tuo keliuku, tam kampe ir darykit garaza, maziau masinu pro sali vazines.. Cia pusiau juokais.
Kitas variantas - giliai pamastyt apie gyvenimo buda - kada daugiau bunat namie. Man atrodo, didysis kambarys geriau i pietus/vakarus, nes ten bunama grizus po darbu, o tada ir buna vakarine saule. Alektros sutaupysit.

Nu kaip protingai viska aprsase rolleyes.gif pas mus bus lygiai taip pat smile.gif ir del garazo ir del svetaines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 01 21, 20:09)
Na ziuriu cia visi intensyviai dalinasi nuomonem ir kritika, tai ir as paprasysiu jusu pakritikuoti mano isrinkta namo projektuka  smile.gif
http://www.archipela...g...;Name=agnė
http://www.archipela...g...;Name=agnė

Pas mus 6 aru sodo sklypukas, ivaziavimas is siaures rytu puses. Na pagal salys tai mums liuksiskai, isplanavimas ir tinka 100% Gal kazka tokio uzmatysit, apie ka reiktu pamastyti  g.gif

Man labiau sitas archipelago projektas patinka. BEnt jau isplanavimas. Bent jau katiline, WC, virtuve, antro auksto vonia - viskas beveik vienoj linijoj. Ne statybininke - nezinau, bet man rodos, jei skaicioji pinigus, tai i tai verta atkreipti demesi.
2 aukstu name tai nera sunku igyvendiinti. Sunkiau, kai namas 1 auksto - ir tai Lazdyne 2 tai sugebeta padaryti.
Atsakyti
http://www.euronamas...ktas/4/Berlynas
O kaip toks.Gal labai kaimiškas?Ar taupantiems pinigelius toks tiktu?
Arba va toks
http://www.euronamas...as/14/Helsinkis
Neisivaizduoju dydzio. Noretusi bent vidutinio didumo ,nes dar kambariuko miegamo apačioj reikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 22 sausio 2008 - 22:50
QUOTE(airise @ 2008 01 22, 22:44)
http://www.euronamas...ktas/4/Berlynas
O kaip toks.Gal labai kaimiškas?Ar taupantiems pinigelius toks tiktu?

nu labai papoliarus projektas.. vien mūsų kvartale du stovi smile.gif .. ir pardavimui pastatyti.. tai turbūt nebrangi savikaina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bzzz @ 2008 01 22, 20:37)
Man labiau sitas archipelago projektas patinka. BEnt jau isplanavimas. Bent jau katiline, WC, virtuve, antro auksto vonia - viskas beveik vienoj linijoj. Ne statybininke - nezinau, bet man rodos, jei skaicioji pinigus, tai i tai verta atkreipti demesi. 
2 aukstu name tai nera sunku igyvendiinti. Sunkiau, kai namas 1 auksto - ir tai Lazdyne 2 tai sugebeta padaryti.

o jau stogas doh.gif doh.gif doh.gif taip ir girdžiu kaip pinigėliai kapsi tokį statant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 22:49)
nu labai papoliarus projektas.. vien mūsų kvartale du stovi  smile.gif .. ir pardavimui pastatyti.. tai turbūt nebrangi savikaina  smile.gif

O...Mūsų kraštė tai dar neatpažįstu Euronamų projektų.Ir kaip gyvai atrodo? Normaliai?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2008 01 22, 22:52)
O...Mūsų kraštė tai dar neatpažįstu Euronamų projektų.Ir kaip gyvai atrodo? Normaliai?

normaliai.. nieko įpatingo .. namas kaip namas..

man antra visai nieko mirksiukas.gif .. o kam tau pirmam aukšte to kambario? jei svečiams, tai nebent dažnai jų turi smile.gif .. jei ne , tai ir antram išmiegotų.. kabinetas irg iantram gali būti... na o ateičiai trečiam vaikui smile.gif .. šiaip vaikų žaidimo kambarys gali būti.. kur stovi tv ir kompiuteris.. pas mus dabar atskirai kambarys žaidimams yra .. esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 01 21, 21:37)
nelabai ką čia pataisysi... standartinis nedidukas namukas, nedideliam sklypui. viena, kas nepatiktų- tai, kad virš garažo gyvenamos patalpos... žiūrėjau sau panašius, tai labiau patiko Jungtinių pajėgų Aviliai. Iš principo panašūs, tik garažas atskirtas nuo gyvenamųjų patalpų.
http://www.pajegos.l.......etails&ID=3

Va sitas tai man projektas patiktu thumbup.gif Tik as noriu kad prie vonios butu antrame aukste drabuzine Tam kad neapkrauti nei savo nei vaiku miegamojo spintom Kaip tik 11 su 12 kambariu salia TAI butu fainiai padaryti toki jungiamaji kambariuka kur sudetume visus rubus O kita miegamaji paliktume sveciams Ai dar noreciau 1-ame aukste nedideles atskiros rubams skalbti ir lyginti patalpeles Ir viskas Butu mano svajoniu namas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytike: 22 sausio 2008 - 23:27
Atkreipkit demesi, kad dvieju aukstu name visi skalbtini drabuziai ir patalyne kazkodel atsiranda antram aukste (ne kazkodel, o labai naturaliai), taip pat ir svarus ten laikomi. O skalbykla kazkodel pirmam. Taip ir vaiksto zmonos aukstyn zemyn. O buna, kad ir rusy skalbykla...
Negyvenusiems per du aukstus tai atrodo smulkmena, bet patikekit, uzknisa. nebent pasidaytumet toki vamzdi per visus aukstus ir rusi, tiesiai i skalbykla, kaip vieni tokie pazistami.
Del sveciu kambario, nezinodamas zmoniu situacijos, nieko konkreciai nepatarineciau. Gal ju tevai jau labai seni ir reiks pasiimt pas save, gal broliai seserys studentai laikinai glaudziasi. pabandom but objektyvus, kitaip is tu patarimu ir ideju jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2008 01 22, 21:37)

Oi, ne schmoll.gif tikrai vien ant stogo kiek Lt pakloti reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(300inis @ 2008 01 23, 00:50)
1. Atkreipkit demesi, kad dvieju aukstu name visi skalbtini drabuziai ir patalyne kazkodel atsiranda antram aukste (ne kazkodel, o labai naturaliai), taip pat ir svarus ten laikomi. O skalbykla kazkodel pirmam. Taip ir vaiksto zmonos aukstyn zemyn. O buna, kad ir rusy skalbykla...
Negyvenusiems per du aukstus tai atrodo smulkmena, bet patikekit, uzknisa. nebent pasidaytumet toki vamzdi per visus aukstus ir rusi, tiesiai i skalbykla, kaip vieni tokie pazistami.
Del sveciu kambario, nezinodamas zmoniu situacijos, nieko konkreciai nepatarineciau. Gal ju tevai jau labai seni ir reiks pasiimt pas save, gal broliai seserys studentai laikinai glaudziasi. pabandom but objektyvus, kitaip is tu patarimu ir ideju jokios naudos.

turiu antram aukšte voniose krepšius purviniems rūbams ir pirmam skalbyklą.. jokios bėdos visiškai nematau ir nejaučiu jokio vargo..numetu viską laiptais žemyn, o po to susirenku .. atrodo, kad neštum šlapius rūbus doh.gif .. o jei žmonės laukan nešt planuoja džiaut.. tai ką tįs šlapius žemyn?? būkim objektyvūs smile.gif ..
o dėl darbo kambario.. atrodo, kad kas nors kategoriškai perša savo nuomonę doh.gif .. žmonės atsirinks pagal savo situaciją.. o gal nėra jokių tėvų ir seserų brolių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 23, 12:09)
jokios bėdos visiškai nematau ir nejaučiu jokio vargo..numetu viską laiptais žemyn, o po to susirenku ..

...
Atsakyti