Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Tikiuosi moderatoriai nesupyks, kad atidarau naują temą.. 4u.gif Negaliu aš anojoj rašyt, nes man, o ir kitoms rašančioms, iki gynimo liko dar visas galas laiko.. tikiuosi smile.gif

Taigi vargais ir džiaugsmais dalinamės čia.

Lengvo rašymo ir džiuginančių rezultatų! 4u.gif
Atsakyti
Sveika tai jungiuosi ir aš šitoje temoje. Reiktu anoje nurodyti, kad yra nauja tema.
Ar mokėsi, nes aš nesu to dariusi:)
O dėl bakalauro aš dar nepradėjau judinti.
Bet gal ši savaitgalį g.gif
Atsakyti
sveikos as ir tada jau naujoj temoj smile.gif
bet siaip del temos bakaluro tai pas mus didziausias pliusas jei ji nera nagrineta ir nauja, as keiciau po kursinio tema, nes kursinio tipo jau simta kartu nagrinta ir pan, liepe keisti
o siaip literaturos isitikinau pati imanoma visada surasti reikia tiktai gera uzklausa ivesti, beto pasiziurek buna daznai pagal specialybe kokie leidiniai, straipsniai naujausi leidziami aisku angliskai, gal destytoja kokia zinos kur jus gauti.
o literaturos sarasa labai lengvai galima padidinti. - pasiimi knyga ten randi kokia teorija, atsiverti knygos gala ten saltiniai ir is kurios ta teorija irgi itrauki i literaturos sarasa.
as taip darau nes pas mane irgi nera labai jau daug medziagos, o reikalauja 30-40 saltiniu butinai tai ka dirbu smile.gif
jau parasius 18 lapu, na bet as anksciau turiu uzsibaigt uztat taip skubu
Atsakyti
Populi, rasau du darbus todel, kad su savuoju tam paciam kurse mokomes, todel isvadas padaryt nesunku kodel lotuliukas.gif
reikia man padaryti tyrimu rezultatus...
Atsakyti
QUOTE(eveliute2 @ 2007 02 09, 11:54)

bet siaip del temos bakaluro tai pas mus didziausias pliusas jei ji nera nagrineta ir nauja, as keiciau po kursinio tema, nes kursinio tipo jau simta kartu nagrinta ir pan, liepe keisti
o siaip literaturos isitikinau pati imanoma visada surasti reikia tiktai gera uzklausa ivesti, beto pasiziurek buna daznai pagal specialybe kokie leidiniai, straipsniai naujausi leidziami aisku angliskai, gal destytoja kokia zinos kur jus gauti.
o literaturos sarasa labai lengvai galima padidinti. - pasiimi knyga ten randi kokia teorija, atsiverti knygos gala ten saltiniai ir is kurios ta teorija irgi itrauki i literaturos sarasa.
as taip darau nes pas mane irgi nera labai jau daug medziagos, o reikalauja 30-40 saltiniu butinai tai ka dirbu smile.gif

na matai as lietuviskai medziagos net ir neieskau, nes ji cia net neliesta mirksiukas.gif O medziaga anglu kalba man problemu nesudarytu mirksiukas.gif kad tik jos butu rolleyes.gif Blogiausia kad ir placiu mastu ji mazai tyrineta doh.gif Turiu pora straipsniuku uz kuriu ir uzsikabinau (nors realiai tai 1 toks grynai grynai tinkantis tera). Taciau deja deja nei vienoj lietuvos bibliotekoj sitos tematikos knygu tiesiog NERA, nors jos ir isleistos. Nezinau gal tiesiog niekam cia neidomu g.gif Vienzo, o as cia panikoj nes knygu man reikia ne tam kad literaturos sarasas graziai atrodytu, bet kad galeciau parasyti darba. Nes kol kas visos idejos mano galvoj, o paremt savo hipoteziu neturiu is ko verysad.gif Su empirine dalimi isvis blogai - net nesitikejau kad taip truks duomenu doh.gif

Ziuriu kokia nepopuliari tema, tikriausiai visos kitos rasytojos vis atidelioja sita "malonuma" rolleyes.gif
Atsakyti
o kokia tema garbane rasai?
o as tai nunesiau 20 lapu paziejau aisku taisyt belekiek, sako saunu parasem 10 procentu darbo doh.gif nu kai ja istaisysiu iki galo gal bus 30% ui nekas blink.gif
Atsakyti
Aš dar nepradėjau doh.gif
Man dar vis nepatinka mano tema. Abejoju aš dėl jos.
Apima panika mane. Kaip prisiversti bent pradėti? verysad.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 19 vasario 2007 - 12:57
oi merginos, man jau rytoj gynimas, bijau kad i recenzento klausima viena neatsakysiu... verysad.gif o del rasymo tikrai nereiketu temti, nes per dvi savaites parasiau ir toli grazu neblizga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 02 19, 14:23)
oi merginos, man jau rytoj gynimas, bijau kad i recenzento klausima viena neatsakysiu... verysad.gif o del rasymo tikrai nereiketu temti, nes per dvi savaites parasiau ir toli grazu neblizga doh.gif

kaip sekesi? bigsmile.gif soriux kad nespejau sekmes palinket.. 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Gėda, bet dar tik 10 lapų....Ir šią naktį rašysiu...Gal kas į kompaniją??
Atsakyti
Ei nepanikuokit ir nevarykit i nevilti:) as neturiu nei vieno lapo, neturiu strukturos, neturiu nieko iskyrus pavadinima ir tokia nelabai isvystyta ideja... Plius dar dirbu kasdien, niu bet gal kaip nors? smile.gif ar as cia viena tokia atsilikele? blush2.gif
Atsakyti