QUOTE(eveliute2 @ 2007 02 09, 11:54)
bet siaip del temos bakaluro tai pas mus didziausias pliusas jei ji nera nagrineta ir nauja, as keiciau po kursinio tema, nes kursinio tipo jau simta kartu nagrinta ir pan, liepe keisti
o siaip literaturos isitikinau pati imanoma visada surasti reikia tiktai gera uzklausa ivesti, beto pasiziurek buna daznai pagal specialybe kokie leidiniai, straipsniai naujausi leidziami aisku angliskai, gal destytoja kokia zinos kur jus gauti.
o literaturos sarasa labai lengvai galima padidinti. - pasiimi knyga ten randi kokia teorija, atsiverti knygos gala ten saltiniai ir is kurios ta teorija irgi itrauki i literaturos sarasa.
as taip darau nes pas mane irgi nera labai jau daug medziagos, o reikalauja 30-40 saltiniu butinai tai ka dirbu
na matai as lietuviskai medziagos net ir neieskau, nes ji cia net neliesta

O medziaga anglu kalba man problemu nesudarytu

kad tik jos butu

Blogiausia kad ir placiu mastu ji mazai tyrineta

Turiu pora straipsniuku uz kuriu ir uzsikabinau (nors realiai tai 1 toks grynai grynai tinkantis tera). Taciau deja deja nei vienoj lietuvos bibliotekoj sitos tematikos knygu tiesiog NERA, nors jos ir isleistos. Nezinau gal tiesiog niekam cia neidomu

Vienzo, o as cia panikoj nes knygu man reikia ne tam kad literaturos sarasas graziai atrodytu, bet kad galeciau parasyti darba. Nes kol kas visos idejos mano galvoj, o paremt savo hipoteziu neturiu is ko

Su empirine dalimi isvis blogai - net nesitikejau kad taip truks duomenu
Ziuriu kokia nepopuliari tema, tikriausiai visos kitos rasytojos vis atidelioja sita "malonuma"